kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με επιασε ενας λυγμος τωρα τυπε.συγκινηθηκα τοσο πολυ που ξεχασα οτι εχασα ενα χ στο ισπανικο κυπελο...
με επιασε ενας λυγμος τωρα τυπε.συγκινηθηκα τοσο πολυ που ξεχασα οτι εχασα ενα χ στο ισπανικο κυπελο...
σοσιεδαδ ασσος λεβαντε διπλο ιντερ υnder
δυνατη τριαδα
Να μπουμε λες ?
μπες αλλα μην πονταρεις και ολα σου τα υπαρχοντα κιολας
ναι κανε οικονομιες......Σωστα , καλυτερα να τα κρατησω για να τα βαλω στην κοντρα του Γαυρου ;)
Σωστα , καλυτερα να τα κρατησω για να τα βαλω στην κοντρα του Γαυρου ;)
Καλησπερα μανναι κανε οικονομιες......
ναι κανε οικονομιες......
καλησπερα φιλε μου πως παει?Καλησπερα μαν
δυνατος???
προσπαθουμε στον αγωνα του ποδιου που λεμε... :S
που εισαι φιλε μου ? ολα καλα ?
θα δωσεις τιποτα σημερα ?
το παλευουμε!!! εσυ καλα??? σε προσεχει κανα κοριτσι??? κανα μασαζακι τωρα που εισαι και τραυματιας!!!καλησπερα φιλε μου πως παει?
κατι γινεται...μασαζ οχι οπως ξερουμε ....καμια φορα μονο και η παρουσια της σε ανεβαζει....και τα αλλα ερχονται μονο τους...,εξαλλου ειμαι σε μια κατασταση που δεν μπορω και πολλα αντιθετως οταν ημουν καλα λυσαγα........τελος παντων οπως και να εχει θελοντας και μη πρεπει να προσαρμοστεις....το παλευουμε!!! εσυ καλα??? σε προσεχει κανα κοριτσι??? κανα μασαζακι τωρα που εισαι και τραυματιας!!!
μασαζ της κατω κεφαληςκατι γινεται...μασαζ οχι οπως ξερουμε ....καμια φορα μονο και η παρουσια της σε ανεβαζει....και τα αλλα ερχονται μονο τους...,εξαλλου ειμαι σε μια κατασταση που δεν μπορω και πολλα αντιθετως οταν ειμαι καλα λυσαγα........τελος παντων οπως και να εχει θελοντας και μη πρεπει να προσαρμοστεις....
ακριβως μονο αυτο....μασαζ της κατω κεφαλης
ναι φιλαρακι αναγκαστικα θελοντας και μη θα προσρμοστεις...ειπαμε κουραγια και υπομονη και θα περασει