gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρεντ βαγιεκανο βιγιαρεαλ τι το βλεπεις;γιατι και να το δωσες χαθηκε μεσα στα πολλα ποστo τατος ειναι τιμωρημενος παντως τυπε
ρεντ βαγιεκανο βιγιαρεαλ τι το βλεπεις;γιατι και να το δωσες χαθηκε μεσα στα πολλα ποστo τατος ειναι τιμωρημενος παντως τυπε
τύποι λέτε να χάσει ο άρης και να πάμε ταμείο ? αν και το έπαιξα διπλό βασικα Χ/2 ..εδώ απο αυτά που ακούω στο προποτζίδικο άρχισα να ξενερώνω..όλοι κάργα ασσο χτυπάνε και καλα λεφτα οχι πενταροδεκάρες ..πάω σπίτι να αράξω και να περιμένς το ταμείο
καλα μου το ειπε εμενα το πουλακι τυπε gunκαλά ξεκίνησε ο Άρης. Με φάουλ το ρουφήξανε;
καλα μου το ειπε εμενα το πουλακι τυπε gun
καλα μου το ειπε εμενα το πουλακι τυπε gun
θα παστελωσει και ο πετροπουλος σε λιγο ενα τυπεθα περιμενουμε και θα δουμε τυπε
θα παστελωσει και ο πετροπουλος σε λιγο ενα τυπε
παίζω ημιχ/τελικό για να παίξω λίγους αγώνες max τρεις δηλαδή. θα μπορούσα να παίζω και μόνο τελικά..αλλα δεν έχω πολλά για να ποντάρω..οπότε με το ημ/τελ. ανεβάζω αποδοση και αν κάτσει καλώς. και κουβά να πηγαινω δεν χαλιέμαι πολύ..τα ματσάκια βλέπω και γουστάρω. θέλω τον άρη Χ ημιχ. και μετα ας φάει και 5γιατί παίζεις συνεχως ημ/τελ;
oχι δικια μου εμπνευση ειναι τυπε,το πουλακι μου ειπε καρφωτο διπλο τιποτα παραπανωπληροφορηση εκ των εσω?
1-1 στο θα παει ημιχ θα το δείτε ;)Θα το γυρισει ο θεος
ο-1 να παει στο ημ. να το παιξουμε ανατροπη τωρα το εχει 4.50 πολυ χαμηλο1-1 στο θα παει ημιχ θα το δείτε ;)
στο 5.00 η ανατροπη, περιμενουμε δεν το παιζουμε ακομα.τα δοκαρια τους μέσα !! τρίτος κουβάς για το γαμημένο το ημιχ. σήμερα :'(
gun?oχι δικια μου εμπνευση ειναι τυπε,το πουλακι μου ειπε καρφωτο διπλο τιποτα παραπανω