gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ρεντ βαγιεκανο βιγιαρεαλ τι το βλεπεις;γιατι και να το δωσες χαθηκε μεσα στα πολλα ποστo τατος ειναι τιμωρημενος παντως τυπε
ρεντ βαγιεκανο βιγιαρεαλ τι το βλεπεις;γιατι και να το δωσες χαθηκε μεσα στα πολλα ποστo τατος ειναι τιμωρημενος παντως τυπε
τύποι λέτε να χάσει ο άρης και να πάμε ταμείο ? αν και το έπαιξα διπλό βασικα Χ/2 ..εδώ απο αυτά που ακούω στο προποτζίδικο άρχισα να ξενερώνω..όλοι κάργα ασσο χτυπάνε και καλα λεφτα οχι πενταροδεκάρες ..πάω σπίτι να αράξω και να περιμένς το ταμείο![]()
καλα μου το ειπε εμενα το πουλακι τυπεκαλά ξεκίνησε ο Άρης. Με φάουλ το ρουφήξανε;
καλα μου το ειπε εμενα το πουλακι τυπεgun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα μου το ειπε εμενα το πουλακι τυπεgun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα παστελωσει και ο πετροπουλος σε λιγο ενα τυπεθα περιμενουμε και θα δουμε τυπε![]()
θα παστελωσει και ο πετροπουλος σε λιγο ενα τυπε
παίζω ημιχ/τελικό για να παίξω λίγους αγώνες max τρεις δηλαδή. θα μπορούσα να παίζω και μόνο τελικά..αλλα δεν έχω πολλά για να ποντάρω..οπότε με το ημ/τελ. ανεβάζω αποδοση και αν κάτσει καλώς. και κουβά να πηγαινω δεν χαλιέμαι πολύ..τα ματσάκια βλέπω και γουστάρω. θέλω τον άρη Χ ημιχ. και μετα ας φάει και 5γιατί παίζεις συνεχως ημ/τελ;
oχι δικια μου εμπνευση ειναι τυπε,το πουλακι μου ειπε καρφωτο διπλο τιποτα παραπανωπληροφορηση εκ των εσω?![]()
1-1 στο θα παει ημιχ θα το δείτε ;)Θα το γυρισει ο θεος![]()
ο-1 να παει στο ημ. να το παιξουμε ανατροπη1-1 στο θα παει ημιχ θα το δείτε ;)
στο 5.00 η ανατροπη, περιμενουμε δεν το παιζουμε ακομα.τα δοκαρια τους μέσα !! τρίτος κουβάς για το γαμημένο το ημιχ. σήμερα :'(
gun?oχι δικια μου εμπνευση ειναι τυπε,το πουλακι μου ειπε καρφωτο διπλο τιποτα παραπανω![]()