χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
ζητω το ΠΑΣΟΚ
καλησπερα φιλε μου
under ουντινεζε
το ειχα δωσει και διπλο πιο πισω...ειχα πει οτι θα τους καρφωσει ο λουκα τονι κιολας ;)τυπε εισαι λιγο ντεφορμε τωρα τελευταια
το ειχα δωσει και διπλο πιο πισω...ειχα πει οτι θα τους καρφωσει ο λουκα τονι κιολας ;)
και ειχε και καλη αποδοση τυπεναι αλλα δωστα μαζι την αλλη φορα ;)
και ειχε και καλη αποδοση τυπε
ο απολλων σμυρνης τυπε λες να νικησει σημερα ετσι μου ειπε ενα πουλακιτωρα παει ειναι αργα :S
ο απολλων σμυρνης τυπε λες να νικησει σημερα ετσι μου ειπε ενα πουλακι
με τον ατρομητο δηλαδη διπλο θα παιξεις?το πουλακι επρεπε να σου πει να μην ξαναπαιξεις Αρη και Ολυμπιακο ποτε
με τον ατρομητο δηλαδη διπλο θα παιξεις?
οι κακιες γλωσσες λενε μαλακιες.....πεσμενο ηθικο εχεις φιλε....η ομαδα της καρδιας σου δεν μας τα λεει καλα..ο απολλων σμυρνης τυπε λες να νικησει σημερα ετσι μου ειπε ενα πουλακι
σταματα και εσυ ρε μπαοκτζη δεν ειδες ο λινο απο που εκτελεσε το κορνερ? στην μικρη περιοχη εφτασε,αυτα γιατι δεν μας τα λεςοι κακιες γλωσσες λενε μαλακιες.....πεσμενο ηθικο εχεις φιλε....η ομαδα της καρδιας σου δεν μας τα λεει καλα..
εγω ξερω οτι η μιση ελλαδα πληρωθηκε το γκολ γκολ οβερ και διπλο του παοκ....ολα τα αλλα ..να ειχαμε να λεγαμε..σταματα και εσυ ρε μπαοκτζη δεν ειδες ο λινο απο που εκτελεσε το κορνερ? στην μικρη περιοχη εφτασε,αυτα γιατι δεν μας τα λες
σου αρεσει? Μετα δε το ρευεσαι?μπακαλιαρος σκορδαλια
o τατος ειναι τιμωρημενος παντως τυπετύποι λέτε να χάσει ο άρης και να πάμε ταμείο ? αν και το έπαιξα διπλό βασικα Χ/2 ..εδώ απο αυτά που ακούω στο προποτζίδικο άρχισα να ξενερώνω..όλοι κάργα ασσο χτυπάνε και καλα λεφτα οχι πενταροδεκάρες ..πάω σπίτι να αράξω και να περιμένς το ταμείο