baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
παιζει ακομα μπαλιτσα η παπαλα
αυτον δεν τον ξεχναω και εγω τοσο θριλερ που ειναι ο πουστης ..
γνωστη φατσα ειναι , αλλα δεν τον θυμαμαι τον πουστη
αυτον δεν τον ξεχναω και εγω τοσο θριλερ που ειναι ο πουστης ..
γνωστη φατσα ειναι , αλλα δεν τον θυμαμαι τον πουστη
Ποιον Αμανατιδη σκεφτηκες μωρε? Του ολυμπιακου?ποτε επαιξε εξωτερικο
το σπαστο μαλλι με μπερδευει
Σου ειπα Αμανατιδης. Οχι?δεν θυμαμαι ρε πουστη μου
εχει κανα σαιτ με φωτογραφιες παιχτων να δω καμια φατσα ?
δε πειραζει ποιος τον γαμαει αλλωστεδεν θυμαμαι ρε πουστη μου
εχει κανα σαιτ με φωτογραφιες παιχτων να δω καμια φατσα ?
Σου ειπα Αμανατιδης. Οχι?
Ναι αλλά γαμούσε τη Μαρω Λυτρα τύπεοχι αυτος , αν ηταν αυτος ια ελεγα ενας καμενος
δε πειραζει ποιος τον γαμαει αλλωστε
το μουνι μπορεις να το βρεις σε φωτο
ο σωτηρακης
το βρηκα ο μαλακας ο Κυργιακος ...
που τα βρηκε αυτος τα γερμανικα νουμερα ??
ο σωτηρακης
Ατυχος ησουνα, η Γουιγκαν ισοφαριστηκε στο τελος.καλησπερα σημερα παθαμε πανωλεθρια....
πανθρακικος under
βεροια under
σοσιεδαδ 2-3 goal
μπομπες :
οφη διπλο
λεβαδιακος διπλο
πλατανιας διπλο
καλησπερα σημερα παθαμε πανωλεθρια....
πανθρακικος under
βεροια under
σοσιεδαδ 2-3 goal
μπομπες :
οφη διπλο
λεβαδιακος διπλο
πλατανιας διπλο
Ατυχος ησουνα, η Γουιγκαν ισοφαριστηκε στο τελος.
Αντε παλι Πλατανιας.
η γουιγκαν ηταν το φαβορι περσυ επαιζε στην πρεμιερ..η μιλτον κεινς ντονς ειναι τριτη εθνικη αγγλιας απλα ειχα ενδοιασμουςσημερα οχι απλα πανωλεθρια ... και ειναι συνεχομενη τυπε ...
Αλλα να σε ρωτησω κατι ...αφου μου ειπες και ολας οτι η γουιγκαν ειναι η επίφοβη γιατι την εδωσες την γαμημενη ?
η γουιγκαν ηταν το φαβορι περσυ επαιζε στην πρεμιερ..η μιλτον κεινς ντονς ειναι τριτη εθνικη αγγλιας απλα ειχα ενδοιασμους
Ε καλα, οταν το σκορ ειναι 2-0 για την Γουιγκαν στο 45, και αντι να ληξει το ημιχρονο δινει δυο λεπτα καθυστερησεις και πανε στα αποδυτηρια τελικα με 2-2, ε καπου ειναι και ατυχια...τυχη θα ηταν να σουταρανε να γκελαριζε η μπαλα στο κεφαλι του διαιτητη μετα να γκελαρε σε εναν επιθετικο να πηγαινε στο δοκαρι να χτυπαγε τον τερματοφυλακα και να εμπαινε μεσα ..αυτο ειναι ατυχια Αλεξ
Ε καλα, οταν το σκορ ειναι 2-0 για την Γουιγκαν στο 45, και αντι να ληξει το ημιχρονο δινει δυο λεπτα καθυστερησεις και πανε στα αποδυτηρια τελικα με 2-2, ε καπου ειναι και ατυχια...
οταν μου ειπε ο τυπος στο μπου οτι εγινε 2-2 δεν το πιστευαΕ καλα, οταν το σκορ ειναι 2-0 για την Γουιγκαν στο 45, και αντι να ληξει το ημιχρονο δινει δυο λεπτα καθυστερησεις και πανε στα αποδυτηρια τελικα με 2-2, ε καπου ειναι και ατυχια...