gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπαΛέτε να κάνει το διπλό αύριο ο Λεβαδειακός? Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του?
μπαΛέτε να κάνει το διπλό αύριο ο Λεβαδειακός? Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του?
φαγαμε μια πουτσα μεχρι τα παπουτσα σημερα
μπορει να πιασω το 5-0 του γαβρου βεβαια.....
Μου αρεσει.
ρε τον μητσοτακη....Θες να δεις γιατί έχασες;
με την Λουτον ολη η ευρωπη πηγε στον Φιντελ σημερα
τι παιζεις μικρες κατηγοριες αγγλια αφου εχει πολυ κακοκαιρια....και επιασες τα αλλα δυο... :SΓαμησε τα, κι είχα πει να μην ξαναπαιξω σημεια
Γαμησε τα, κι είχα πει να μην ξαναπαιξω σημεια
μιλαν δεν ακουμπαμε πιατυπε παιξε ολα τα υπαρχοντα σου στο 1.35 της Μιλαν την δευτερα εκει ειναι το πολυ χρημα
πως το πετυχες......Aρτι αφειχθεις απο το καραισκακη 4 και σε πολυ χαλαρο τεμπο , αναμενομενο μετα απο διακοπες, παιζαμε με τη χειροτερη αμυνα του πρωταθληματος.
Για την Τεταρτη που εχει κυπελλο με τον Αστερα στο καραισκακη να κανω μια μαντεψεια; εδω μεσα θα "δωκουν Χ2" :
μετα απο αυτα που διαβαζω για ηττα στο χαριλαου, για χ ή ηττα στη ριζουπουλη, χ σημερα , δεν ηταν και δυσκολο να κανω τη προβλεψη.πως το πετυχες......
σωστος μονο του παει....ευχαριστω φιλε μου για τις ευχες ....ξερεις να εχεις διαρκειας και να το βλεπεις και να μην μπορει να πας..... :Sμετα απο αυτα που διαβαζω για ηττα στο χαριλαου, για χ ή ηττα στη ριζουπουλη, χ σημερα , δεν ηταν και δυσκολο να κανω τη προβλεψη.
Νασα καλα φιλε και μεσα απο τη καρδια μου σου ευχομαι περαστικα και σιδερενιος.
το παλευω φιλε.τα δυο ελληνικα αντερ τα επαιξα με τον ασσο της βαλενθια....
τι παιζεις μικρες κατηγοριες αγγλια αφου εχει πολυ κακοκαιρια....και επιασες τα αλλα δυο... :S
παλι καλα.... :'(Αφού είμαι μαλακας.
Ευτυχώς ψιλοφορτωσα μετά τη Βαλένθια και μειωσα τη χασουρα
τυπε παιξε ολα τα υπαρχοντα σου στο 1.35 της Μιλαν την δευτερα εκει ειναι το πολυ χρημα
θες να πεις κατιΤυπε στο δωμάτιο σου εκτός απ' την αφίσα της μιλαν έχεις και πόστερ του Ρώμα και του μπεζου;
τι ειπες παλι.....Τυπε στο δωμάτιο σου εκτός απ' την αφίσα της μιλαν έχεις και πόστερ του Ρώμα και του μπεζου;
θες να πεις κατι
ο ρωμας το καταλαβαινω ειναι κακογουστο αστειο απο μονος του