Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
*P *P *P *P *P *P *P *P
μην μου το εχεις κανει Χ μεχρι αυριο τυπε φοβαμαι
*P *P *P *P *P *P *P *P
οχι ρε τυπεμην μου το εχεις κανει Χ μεχρι αυριο τυπε φοβαμαι
*P *P *P *P *P *P *P *P
δυσκολα θα νικησει η νιουκαστλ μεχρι στιγμης παει πολυ καλα και πιστευω οτι θα αρχισει τις γκελες απο εδω και περα και στο τελος θα ειναι εκτος 6αδας οποτε βλεπω το ματς προς το xΤυποι, το διπλο της νιουκαστλ πως το βλεπετε ?
κπρ ασσος,εβερτον και νοργουιτς διπλοΡεντ μπορείς λίγο να ξεκαθαρίσεις τα σημεία για αύριο γιατί έχω μπερδευτεί.
παιδιά μήπως έχουμε αποτελέσματα του κρατικού λαχείου που κληρώθηκε σήμερα ?
ευχαριστώ
ονλυ..
οχι αδερφε μου δεν εχω παει αν και γουσταρω αγγλια καργα . Απλα στο στοιχημα επιασε κορυφη ειναι ομαδα που βγαζει οβερ εχει υγεια επιασε την 1 θεση στην κονφερανς και θα παραμηνει μεχρι τελος εκει γιατι η κεμπριτζ δεν εχει και το ροστερ αλλα ουτε το οικονομικο μεγεθος για τον ιανουαριο και την φανελα τις λουτον . Βασικα ομαδες που βγαζουν αντερ δεν γουσταρω γιαυτο 1 παραπανω θελω να βγει η λουτον ΥΓ.. Δεν γουσταρω ομαδες που φερνουν αντερ γιατι το ποδοσφαιρο ειναι θεαμα ο αλλος πληρωνει για να δει γκολ θεαμα και οχι λεωφορεια αστικα και υπεραστικα ΠΧ Σαντος επι οταν ηταν στον ΠΑΟΚ παναγιτσα μου και θεουλη μουEχεις παει στο Λουτον Χρησταρα ? Ενα μικρο ομορφο χωριουδακι εξω απο το Λονδινο ειναι
Εχουνε καλη ομαδουλα παντως
κπρ ασσος,εβερτον και νοργουιτς διπλο
κπρ ασσος,εβερτον και νοργουιτς διπλο
πλακα κανω αδερφε μου καζινο γευγελη εχω παει 150 φορες και εχω χασει στο συνολο 50 ευρω 150 φορες εχω παει λογο οτι εχω κολλητο που παιζει ποκερ Αν ειχα 3000 ευρω διαθεσιμα για τζογο θα τα επαιζα στο στοιχημα και οχι στα κουλοχερικα απατεωνιστικα μηχανακια ειπαμε ειμαστε τζογδοροι οχι φυταΚαλά κέρδη Χριστάρα , ευχομαι να τους τα πάρεις χοντρα
Για Γκεισες τυπε,τι αλλο?χερεταω το πρωι εναν γνωστο μου πακετο. Οχι ο πακετος που εχω σχεσεις φιλιας κτλ ενας αλλος που δεν εχει σχεση με τζογο αλλα ειναι και αυτος πακετος. Με λεει γαμησετα δεν μπορεσα να βρω εισητηρια για ιαπωνια ολα πιασμενα Του λεω στην θεση σου θα πηγαινα μαιαμι με λεει λες του λεω ιαπωνια τι να κανεις πες μου με λεει ενταξει χαβαλες κτλ και εκει ειναι χειμωνας κτλ.. Του λεω ρε συ εσυ εχεις τα λεφτα εγω ξερω τα γουστα πανε μαιαμι να σε δει ο ηλιος πια ιαπωνια και τριχες κατσαρες.. Ρε γαμωτο να ξερω τα γουστα και να μην ειμαι λεφτας θα πηγαινε ο αλλος ιαπωνια δηλαδη το κερατο μου μεσα
oxi me γκομενα θα πηγαινε ασε με ξενερωσε ευτυχως δεν βρηκε εισητηριαΓια Γκεισες τυπε,τι αλλο?