Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Τυποι, το διπλο της νιουκαστλ πως το βλεπετε  ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τυποι, το διπλο της νιουκαστλ πως το βλεπετε  ?
δυσκολα θα νικησει η νιουκαστλ μεχρι στιγμης παει πολυ καλα και πιστευω οτι θα αρχισει τις γκελες απο εδω και περα και στο τελος θα ειναι εκτος 6αδας οποτε βλεπω το ματς προς το x :sunglasses:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
παιδιά μήπως έχουμε αποτελέσματα του κρατικού λαχείου που κληρώθηκε σήμερα ?

ευχαριστώ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
Eχεις παει στο Λουτον Χρησταρα ? Ενα μικρο ομορφο χωριουδακι εξω απο το Λονδινο ειναι
Εχουνε καλη ομαδουλα παντως
οχι αδερφε  μου δεν εχω παει αν και γουσταρω αγγλια καργα :). Απλα στο στοιχημα επιασε κορυφη ειναι ομαδα που βγαζει οβερ :) εχει υγεια :) επιασε την 1 θεση στην κονφερανς και θα παραμηνει μεχρι τελος εκει γιατι η κεμπριτζ δεν εχει και το ροστερ αλλα ουτε το οικονομικο μεγεθος για τον ιανουαριο  και την φανελα τις λουτον :). Βασικα ομαδες που βγαζουν αντερ δεν γουσταρω γιαυτο 1 παραπανω θελω να βγει η λουτον :) ΥΓ.. Δεν γουσταρω ομαδες που φερνουν αντερ γιατι το ποδοσφαιρο ειναι θεαμα ο αλλος πληρωνει για να δει γκολ θεαμα και οχι λεωφορεια αστικα και υπεραστικα ΠΧ Σαντος επι οταν ηταν στον ΠΑΟΚ παναγιτσα μου και θεουλη μου :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κπρ ασσος,εβερτον και νοργουιτς διπλο
can-stock-photo_csp15855117.jpg

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
παιδια στις 2 η ωρα θα ειμαι γευγελη σκοπια εχω απανω μου 3000 ευρω για τους κουλοχεριδες η θα τους  :zfuck: η θα με  :knockinb: :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
χερεταω το πρωι εναν γνωστο μου πακετο. Οχι ο πακετος που εχω σχεσεις φιλιας κτλ ενας αλλος που δεν εχει σχεση με τζογο αλλα ειναι και αυτος πακετος. Με λεει γαμησετα δεν μπορεσα να βρω εισητηρια για ιαπωνια ολα πιασμενα :grin:  Του λεω στην θεση σου θα πηγαινα μαιαμι με λεει λες του λεω ιαπωνια τι να κανεις πες μου με λεει ενταξει χαβαλες κτλ και εκει ειναι χειμωνας κτλ.. Του λεω ρε συ εσυ εχεις τα λεφτα εγω ξερω τα γουστα πανε μαιαμι να σε δει ο ηλιος πια ιαπωνια και τριχες κατσαρες.. Ρε γαμωτο να ξερω τα γουστα και να μην ειμαι λεφτας :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: θα πηγαινε ο αλλος ιαπωνια δηλαδη το κερατο μου μεσα :)

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Καλά κέρδη Χριστάρα , ευχομαι να τους τα πάρεις χοντρα  :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
Καλά κέρδη Χριστάρα , ευχομαι να τους τα πάρεις χοντρα  :2funny:
πλακα κανω αδερφε μου καζινο γευγελη εχω παει 150 φορες και εχω χασει στο συνολο 50 ευρω :grin:  150 φορες εχω παει λογο οτι εχω κολλητο που παιζει ποκερ :grin:  Αν ειχα 3000 ευρω διαθεσιμα για τζογο θα τα επαιζα στο στοιχημα και οχι στα κουλοχερικα απατεωνιστικα μηχανακια :grin:  ειπαμε ειμαστε τζογδοροι οχι φυτα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
χερεταω το πρωι εναν γνωστο μου πακετο. Οχι ο πακετος που εχω σχεσεις φιλιας κτλ ενας αλλος που δεν εχει σχεση με τζογο αλλα ειναι και αυτος πακετος. Με λεει γαμησετα δεν μπορεσα να βρω εισητηρια για ιαπωνια ολα πιασμενα :grin:  Του λεω στην θεση σου θα πηγαινα μαιαμι με λεει λες του λεω ιαπωνια τι να κανεις πες μου με λεει ενταξει χαβαλες κτλ και εκει ειναι χειμωνας κτλ.. Του λεω ρε συ εσυ εχεις τα λεφτα εγω ξερω τα γουστα πανε μαιαμι να σε δει ο ηλιος πια ιαπωνια και τριχες κατσαρες.. Ρε γαμωτο να ξερω τα γουστα και να μην ειμαι λεφτας :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: θα πηγαινε ο αλλος ιαπωνια δηλαδη το κερατο μου μεσα :)
Για Γκεισες τυπε,τι αλλο?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
exw piei  3 μεγαλες μπυρες αμστελ φιλαρακια μου :) και 2 πακετα ραφλες με κετσαπ(παει η διατροφη αλλα δεν γαμιετε 1 μερα δεν πηραζει :grin:) Αλλα 20 λεπτα να βγουμε να δουμε κανα μουνακι :grin: και να γινω αλοιφη απο το πιωμα :grin: καλη χρονια μαγκες να εχουμε ολα ειναι στο μυαλο μας εχω κολλητο που βγαζει τις πουτανας τα λεφτα καθε μηνα απο την δουλεια του και ειναι στο αγχος και εχω φιλο που δουλευει για ενα κοματι ψωμι και απο το χαμογελο που εχει σε καθε του λεξη γελας και εσυ :) Υγεια και καλα μυαλα να εχουμε :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom