LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
παιξε και τον ασσο της κπρ,θα ερθει ευκολα η δυσκολα
Όντως, σκέφτομαι και το αντερ της γιουναιτεντ
παιξε και τον ασσο της κπρ,θα ερθει ευκολα η δυσκολα
Εχει σε ενα πιο τολμηροΔεν έχει μαντσεσταρα αύριο; (καλά έκανες)
Την Τσέλσι ψιλοφοβαμαιΕχει σε ενα πιο τολμηρο
Μάντσεστερ Σ. @ 1,66
Άρσεναλ @ 1,22
Τσέλσι @ 2,05
Έβερτον @ 2,02
Μάντσεστερ Γ. @ 1,82
5-άδα 1 × 30,00 € (id: 16767887)
31/12/13, 14:54 30,00 € 450,79 €
Και την Εβερτον.Την Τσέλσι ψιλοφοβαμαι
Και την Εβερτον.
κατα την γνωμη μου η κπρ ειναι στανταρακι μιας και πιστευω οτι θα ξεφουσκωσουν οι ομαδες που ειναι απο πανω της,αλλωστε διαθετει το καλυτερο ροστερ με διαφορα επισης ρισκαρουμε στο διπλο της νοργουιτς που εχει καλυτερο ροστερ απο την παλας και διαθετει και εμπειρια σε σχεση με την παλας τελος η εβερτον με αυτον τον υπερπαικταρα που λεγεται λουκακου εαν βρισκεται σε καλη μερα μπορει να κανει παπαδες και να σκοραρει απο το πουθενα!Όντως, σκέφτομαι και το αντερ της γιουναιτεντ
Ελπίζω να μην τ' αλλάξει αύριο :S
σωστα η εβερτον δυσκολο να χασει κανεις δεν αποκλειει και το x παντως..η αρσεναλ πιστευω θα ερθει ευκολα δυσκολα αλλα η αποδοση ειναι παρα πολυ χαμηλη...και η σιτυ πιστευω θα ερθει,πολυ αμφιρροπο παιχνιδι ειναι αυτος της φουλαμredman εγω βλεπω κηδεις αυριο ειδικα για σιτυ το πιστευω!η τσελσι εχει δυσκολο εργο οσο για την εβρτον σιγουρα ειναι καλυτερη απο την στοουκ αλλα βλεπω να γινεται κανενα χ εκει!σε νοργουιτσ και βιλλα γερνω στο χ2 οπως και χ βλεπω πολυ τη γουεστ χαμ!ειδωμεν θα τα διαβασω τα ματσακια και θα δω!
δεν βλεπω να χανει αυριο η σαντερλαντ..δεν δειχνει να τα παραταει και καιγεται για βαθμους,αμα χασει αυριο μετα δυσκολα θα παραμεινει στην κατηγορια,καλο ροστερ εχει ισως κ καλυτερο απο την αστον βιλα..η αστον βιλα δεν καιγεται για βαθμους ειναι στους 20 ποντους καπου στην μεση της βαθμολογιας αλλα το πιο σημαντικο χωρις τον μπεντεκε η ομαδα εχει προβλημα στο σκοραρισμαΚαλησπέρα...Καλησπέρα...
Ευχές Σε Όλους Για Καλή Χρονιά...Με Υγεία...Ευτυχία & Ότι Ποθεί Ο Καθένας Στην Αγκαλιά Του Να Το Βρει !!!
& Τώρα Η Ερώτηση Κρίσεως Προς Red... Την Άστον Βίλα Την Βλέπεις Καθόλου Γιατί Μου Έχει "Καρφωθεί" Ότι θα Κερδίσει !!! Μόνο Από Έμπνευση Χωρίς Μελέτη !!! ;)
H Σαντερλναντ εχει καλο ροστερ,απορω πως στο καλο ειναι τελευταια στην βαθμολογια.δεν βλεπω να χανει αυριο η σαντερλαντ..δεν δειχνει να τα παραταει και καιγεται για βαθμους,αμα χασει αυριο μετα δυσκολα θα παραμεινει στην κατηγορια,καλο ροστερ εχει ισως κ καλυτερο απο την αστον βιλα..η αστον βιλα δεν καιγεται για βαθμους ειναι στους 20 ποντους καπου στην μεση της βαθμολογιας αλλα το πιο σημαντικο χωρις τον μπεντεκε η ομαδα εχει προβλημα στο σκοραρισμα
και καλα θα κανεις,μακαρι να ερθειΟ.Κ. Thanx Red !!!
Θα Τιμήσω Την Έμπνευση Μου...Αλλά Σαν Fun Bet & Ουχί Με Μεγάλο Ποσό Πονταρίσματος !![]()
το ξερω,και απο οτι πηρε το αυτι μου θα ενισχυθει και αλλο τωρα τον γεναρη..με παικτες οπως ο αλντιντορ,o οσει,ντοσενα,γκαρντνερ,τζιακερινι,φλετσερ,μπορινιH Σαντερλναντ εχει καλο ροστερ,απορω πως στο καλο ειναι τελευταια στην βαθμολογια.
σωστα η εβερτον δυσκολο να χασει κανεις δεν αποκλειει και το x παντως..η αρσεναλ πιστευω θα ερθει ευκολα δυσκολα αλλα η αποδοση ειναι παρα πολυ χαμηλη...και η σιτυ πιστευω θα ερθει,πολυ αμφιρροπο παιχνιδι ειναι αυτος της φουλαμ
*P *P *P *P *P *P *P *P