για κυριακη.....
αγιαξ διπλο
αρης ασσος ή 1x
πορτο διπλο
σοσιεδαδ ασσος
Να φάει ψωμάκι ο κόσμος,δικέ μου........
για κυριακη.....
αγιαξ διπλο
αρης ασσος ή 1x
πορτο διπλο
σοσιεδαδ ασσος
το θεμα ειναι οτι μερικοι κοροιδευουν τα σημεια που δινω και οταν ερθουν λενε κακως δεν σε ακουσα :S :S :SΝα φάει ψωμάκι ο κόσμος,δικέ μου........
Δεν θέλουν το καλό τους τύπε............ :Sτο θεμα ειναι οτι μερικοι κοροιδευουν τα σημεια που δινω και οταν ερθουν λενε κακως δεν σε ακουσα :S :S :S
το θεμα ειναι οτι μερικοι κοροιδευουν τα σημεια που δινω και οταν ερθουν λενε κακως δεν σε ακουσα :S :S :S
Ποιος Αρης?για κυριακη.....
αγιαξ διπλο
αρης ασσος ή 1x
πορτο διπλο
σοσιεδαδ ασσος
για κυριακη.....
αγιαξ διπλο
αρης ασσος ή 1x
πορτο διπλο
σοσιεδαδ ασσος
Ποιος Αρης?
Θεσσαλονικης? Με τον Ολυμπιακο? εχει αβανταζ 5 γκολ στο κουπονι ο Αρης? Γιατι τοσα θα φαει.
Δεν καταλαβα, πού το στηριζουν οτι θα το δωσει το ματς ο ολυμπιακος?Υποτιθεται οτι θα το δωσει ο Γαυρος στον Αρη μου το ειπανε και εμενα σημερα φιλοι μου Γαυροι
Δεν παιζει να κατσει να χασει ο Γαυρος αυριο παιζει για την φανελα
Δεν καταλαβα, πού το στηριζουν οτι θα το δωσει το ματς ο ολυμπιακος?
Αν θελει να σωσει τον Αρη, θα πει σε μερικα υποκαταστηματα να καθισουν να χασουν. Σιγα μην κατσει να χασει ο ιδιος.
Και μιλαμε για εναν Αρη που θα εχει αυριο γυρω στις 10-12 απουσιες με τραυματιες και τιμωρημενους.Αυτο τους ειπα και εγω.
Εχει βγει βρωμα παντως...χλωμο το βλεπω
Που το στηρίζεις αυτό?????αυριο ο θρυλος δεν νικαει
Εγώ για χ το βλέπω αυτό....1-1 ή 2-2....το σημερινο προγραμα δυσκολο βλεπω 1 απολλων
το θεμα ειναι οτι μερικοι κοροιδευουν τα σημεια που δινω και οταν ερθουν λενε κακως δεν σε ακουσα :S :S :S
για κυριακη.....
αγιαξ διπλο
αρης ασσος ή 1x
πορτο διπλο
σοσιεδαδ ασσος
τύπε ο ολυμπιακός θα αρχισει να δινει παιχνιδια απο δώ και πέρα...πάντα κόντρα τον ολυμπιακο..σημερα θα παιξουν τατος καραγκουνης που ειναι δανεικοι απο ολυμπιακο;τι στοιχηματικη εμμονη ειναι αυτη να παιζεις κοντρα τον ολυμπιακο συνεχεια ρε τυπε?
τύπε ο ολυμπιακός θα αρχισει να δινει παιχνιδια απο δώ και πέρα...πάντα κόντρα τον ολυμπιακο..σημερα θα παιξουν τατος καραγκουνης που ειναι δανεικοι απο ολυμπιακο;