crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
0-2 η μονακο απο ημιχρονο περασε και αυτο.... ;)
γαλατα αυριο και φυγαμε ταμειο απο νωρις
0-2 η μονακο απο ημιχρονο περασε και αυτο.... ;)
Mε μπέναλντυ τελικα ο Νευμαρ! ταμειο Χρησταρα!
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - BR8475520020I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 14/12/2013 07:38:58 Εκτύπωσηκαλημερα. Παναθηναικος-Ατρομιτος UNDER 20 1/1(ασσο ημιχρονο ασσο τελικο). Αρχιζει στις 12 το μεσημερι σημερα, Οποιαδηποτε στιγμη να σκοραρει ο Νευμαρ για την μπαρτσελονα το παιχνιδι αρχιζει στις 9 ωρα ελλαδος σημερα, Και Μαντσεστερ Σιτι- Αρσεναλ ΟΒΕΡ το παιχνιδι αρχιζει στις 2,45 το μεσημερι σημερα στην βετ365 Καρφωτα.
Για πρέμιερ αύριο το μεσημέρι η σίτι σε εξαιρετική κατάσταση, στο σπίτι της ρίχνει τριαροτεσσάρες, αλλά με την άρσενα πιστεύω θα τα βρει σκούρα. Δεν ξέρω αν θα νικήσει αλλά δεν νομίζω να μπουν πολλά γκολ οπότε θα πάρω το under.
Και την καρντίφ μάρκαρα, την επόμενη αγωνιστική παίζει με λίβερπουλ εκτός, θέλει οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι πιστεύω μιας και τις επόμενες βδομάδες θα έχουν και την εμβόλιμη των γιορτών.
Βλέπω ότι παίζεται η νιουκαστλ αλλά είδα ότι θα λείπει ο εξαιρετικός καμπαγιέ λόγω καρτών και μάλλον ο ντεμπουσί, αν δω αύριο ότι θα λείπει κι ο γάλλλος θα την κοντράρω τη νιουκαστλ.
Αννόβερο gg και όβερ ντεν χααγκ
Καλησπερα σημερα ταμειο με σιτυ μονακο γιαννενα και χοφενχαιμ 1χ.....
μονο αντερ δεν ητανΜόνο το άντερ της σίτι έχασα για λίγο
μονο αντερ δεν ηταν
Επιλογέςkalhspera αγκεν ειχα στο μυαλο μου το οβερ τις σπορτινγκ λισαβωνας το πρωι και το επαιξα μολις τωρα στην αναπαυλα του 1 ημιχρονου σε αποδοση 2,20 στην βετ365 χαλαρο πονταρισμα να δω το ματς
ελα σκυψε,δεν ειναι δυσκολ για σενα να μου τον ρουφηξειςΣκάσε ρε ζώον
αφιερομενο σε ολο τον κοσμο
αφιερομενο σε ολο τον κοσμο
ναι ολα μεσα στο προγραμμα ειναι οτι μπορουν κανουν και αυτοιΟικ σκωτσεζοι ειναι πολυ ωραιοι τυποι... η ομαδα τους ομως η Σελτικ εχει χορτασει ΠΟΥΤΣΑ !!!!
Η Τσοντα του Τσου Λου εχει καταντησει και ο Σαμαρας βαραει σουτ και σκοτωνει περιστερια και μπεκατσες !!!
Αντε να δουμε κληρωση την Δευτερα με τον Γαυρο μακαρι να πεσει με καμια Αγγλικη
νευμαρ εφαγες κιτρινη και δεν παιζεις την επομενη αγωνιστικη μεσα στην χεταφε
Μόνο το άντερ της σίτι έχασα για λίγο