Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Over  1.5 @ 2.75
Μονό: 10  @ €1 30/11/2013 00:38:04 10,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - ER9037478110F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  30/11/2013 00:38:04 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Αβάι v Μπόα
(Γκολ Αγώνα) 29/11/2013 Κανένα 2.75 Ανοικτό
Σύνολο:  10 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  27,50  ας το ποσταρω ανοικτο ειναι πιο σικ απο το να το ποσταρω χαμενο 3 αδιαφορα ματς βραζιλια 3 αντερ 0 εως 1 γκολ μια χαρα οι μπουκ στο λαιβ πρεπει να βγαλανε μερικες χιλιαδες ευρω α καλο ε :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μιας κι αύριο θα 'χω δουλειές θα γράψω τώρα τι θα παίξω, η ντόρντμουντ λογικά θα παιχτεί πολύ λόγω των δύο συνεχόμενων ηττών κι ότι πρέπει να μη χάσει έδαφος, όχι για την πρώτη θέση προφανώς γιατί μάλλον κλειδώθηκε αλλά γιατί από πίσω καραδοκεί η γκλαντμαπχ, η οποία λογικά θα νικήσει τη φράιμπουργκ. Επίσης επόμενο παιχνίδι παίζει με την λεβερκούζεν!
Εχει κι ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της νίκης της επί της νάπολι. Εγώ παρόλ' αυτά θα προτιμήσω το 4-6 γκολ.
Και δεύτερο σημείο λέω να παίξω τη νόργουιτς, έχει ευκαιρία να πάρει βαθμούς στην έδρα της κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας κρύσταλ (οκ, την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εκτός τη... χαλ), αν λάνουμε υπόψην ότι επόμενο παιχνίδι παίζει με την λίβερπουλ τότε πρέπει να πάρει τη νίκη!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
Μιας κι αύριο θα 'χω δουλειές θα γράψω τώρα τι θα παίξω, η ντόρντμουντ λογικά θα παιχτεί πολύ λόγω των δύο συνεχόμενων ηττών κι ότι πρέπει να μη χάσει έδαφος, όχι για την πρώτη θέση προφανώς γιατί μάλλον κλειδώθηκε αλλά γιατί από πίσω καραδοκεί η γκλαντμαπχ, η οποία λογικά θα νικήσει τη φράιμπουργκ. Επίσης επόμενο παιχνίδι παίζει με την λεβερκούζεν!
Εχει κι ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της νίκης της επί της νάπολι. Εγώ παρόλ' αυτά θα προτιμήσω το 4-6 γκολ.
Και δεύτερο σημείο λέω να παίξω τη νόργουιτς, έχει ευκαιρία να πάρει βαθμούς στην έδρα της κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας κρύσταλ (οκ, την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εκτός τη... χαλ), αν λάνουμε υπόψην ότι επόμενο παιχνίδι παίζει με την λίβερπουλ τότε πρέπει να πάρει τη νίκη!

Ευτυχως που μας ειπες απο τωρα τι θα παιξεις ωστε να τα αποφυγουμε αυριο  :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
ο μεγαλος μουρινιο το ειπε οταν ο παναθηναικος κερδισε μεσα στην ιντερ το 0-1 με γκολ του σαριεγκι αν θυμαμαι καλα :grin: οτι το κινητρο (η ιντερ αν θυμαμαι καλα ηταν αδιαφορη) παιζει σπουδεο ρολο το ειπε καπως αλλιως στις δηλωσεις του οτι το κινητρο κανει μεγαλα πραγματα τεσπα :grin: αδιαφορους αγωνες αυτο ειναι και βραζιλια και 3 αντερ αρα δεν πρεπει να παιζουμε αδιαφορους αγωνες α καλο ε κουβα αυτο δεν ειναι καλο α καλο ε αλλα ο κουβας κουβας α καλο ε :grin: :grin: :grin: :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα rantaplan!φιλικα θα σου προτεινα να παρεις οφφ!μετα το χθεσινο εκει κατεληξα για μενα!πραγματικα χθες ειπα δνε ξαναπαιζω ποτε ειχα παιξει 2-χ ρεντινγκ και ισοφαριζουν σε 2-2 στο 80 και λεω οκ το πιανω και μετα μενει με 10 η ρεντινγκ και το καρφωνει :headbang: δλδ ελεος και μ πει ακνεια αυτα εχει η μπαλα ολα τα γαμωστημενα εχουν βγει!ελεος!ολα κανονιζονται!φιλαρακο αστο για λιγο γιατι οπως εχεις πει και εσυ ειναι απαιτητικο στοιχημα και δυσκολο και πανω απο ολα θελει ρεντα!π εμας μας μουντζωσανε!δεν σ λεω μην παιζεις απλα για λιγο καιρο αλλαξε τροπο παιξιματος!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Για κανά δίμηνο δεν έπιανα στο ΚΙΝΟ,όταν έπαιζα,πάνω από 3 ευρώ.Δεν το παράτησα όμως.Προχθές κέρδισα 800€.Σιγά,και να χάσω 3,30€ δεν έγινε τίποτα.Θα επιμένω σε Η/Τ δεν έγινε τίποτα.Όποιος θέλει τα παίζει,όποιος δε θέλει ας παίζει τα 1,40-1,50 και να βάζει 50 ευρώ για να κερδίσει,αν κερδίσει,100€...

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μαζι σου ειμαι και στο εχω πει και σε καολουθω απλα μεχρι τωρα δεν παει και για αυτο στο προτεινα!ανεβασε κανενα κολπο για κινο να τα παρουμε απο εκει :grin: πες τα τυχερα νουμερα!χαχαχαχ!περα απο την πλακα παντως αν θες επειδη ειδα οτι πολλα σαββατα προτεινεις 2 δελτια αν σκεφτεσαι να βγαλεις και αλλο μετα βγαλτο τωρα ωστε να μπορειε ο αλλοσ να διαλεξει σημεια!το προηγουμενο σαββατο επαιξα αυτα π εδωσες αλλα εκατσε απο 1 δε φιαφορετικο!εγω παιζω 7-8 ημ-τλκ σε ενα!θελω να σου πω ίσως κερδιζα αν τα ειχα ολα σε ενα! ;)

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
μαζι σου ειμαι και στο εχω πει και σε καολουθω απλα μεχρι τωρα δεν παει και για αυτο στο προτεινα!ανεβασε κανενα κολπο για κινο να τα παρουμε απο εκει :grin: πες τα τυχερα νουμερα!χαχαχαχ!περα απο την πλακα παντως αν θες επειδη ειδα οτι πολλα σαββατα προτεινεις 2 δελτια αν σκεφτεσαι να βγαλεις και αλλο μετα βγαλτο τωρα ωστε να μπορειε ο αλλοσ να διαλεξει σημεια!το προηγουμενο σαββατο επαιξα αυτα π εδωσες αλλα εκατσε απο 1 δε φιαφορετικο!εγω παιζω 7-8 ημ-τλκ σε ενα!θελω να σου πω ίσως κερδιζα αν τα ειχα ολα σε ενα! ;)

φιλε rantaplan και εγω σε ακολουθω πιστα και φυσικά δεν εχω ματωσει...αλλα μην λες για το κινο,δεν κολλάει η συγκριση...και οταν ειναι σ/κ βγαζε και δευτερο δελτιο απο νωρις και φυσικά δινε και σημεια με χ και άλλα (καλά τα πηγες προχτές)...περιμενω την αναρτηση σου και σε λίγο θα αναρτησω και εγω τα δελτια μου για αυτο το σ/κ...καλη τυχη σε όλους

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα,

δυο τριαδες επαιξα σημερα.

αστερας τρ.παναιτωλικος    1
χερτα-αουγκσμπουργκ        1
βαλενσιεν-λιλ              2
κ

απολλων-παο                2
παρμα-μπολωνια              1
κουιν οφ σαουθ-σεντ μιρεν  2

καλη επιτυχια σε ολους... :rockon:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καλό είναι να εγγραφείτε στο newsletter,ώστε αν προσθέτω κάτι να το παίρνετε και στο email σας.Δωρεάν είναι.
Θα δώσω και ένα δελτίο αργότερα με uder/over αριθμό γκολ...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ετοιμαζομαι για γερο σπρωξιμο σημερα, βλεπω ωραια ματσακια με καλες αποδοσεις

:coffee:

Stories

Νέο!