You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
10 ευρω πονταρα σημερα... οτι ναναι παιχνιδια
ενα 5αρι οβερ μιντιλαντ και οβερ αμβουργο το χασα
ηταν σαν να πηρα ενα μυνημα οτι το γερμανικο δεν θα ερθει οβερ..
ξαναπαιξα 2αδα 5 ευρω οβερ ρεντινγκ,και οβερ αμβουργο..
1-1 απο το 31 και σκαει αντερ
και λεω τωρα, εφοσον στην ελλαδα δεν υπαρχει μπετφερ και δυνατοτητα εξαργυρωσης(οσοι την προλαβαν ξερουν)
δεν θα αυτοκτονουσε καποιος εαν ειχε φορτωσει χρημα και περιμενε ΜΟΝΟ αυτο ?
πενταροδεκαρες ειπα,θελω να χτισω 50-100 ευρω για την κυριακη... πειτε για αυριο σημεια να πω και εγω της αποψεις μου για γκολ..
και λεω τωρα, εφοσον στην ελλαδα δεν υπαρχει μπετφερ και δυνατοτητα εξαργυρωσης(οσοι την προλαβαν ξερουν)
πενταροδεκαρες ειπα,θελω να χτισω 50-100 ευρω για την κυριακη... πειτε για αυριο σημεια να πω και εγω της αποψεις μου για γκολ..
10 ευρω πονταρα σημερα... οτι ναναι παιχνιδια
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τυπε ακουω αντιλαλους απο το ονομα μου στο σαιτ, απο σκιες και φαντασματα του παρελθοντος..
προσεχε ;)
τον εχω καυλωμενο ;)τυπε ακουω αντιλαλους απο το ονομα μου στο σαιτ, απο σκιες και φαντασματα του παρελθοντος..
προσεχε ;)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 606
kalo μηνα παιδια με υγεια και ελπιδα σε ολους και πολλα α καλο ε
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
υγεια υγεια υγεια αγαπητε,αλλα και ενα ζεστο μετρητο δεν ειναι ασχημαkalo μηνα παιδια με υγεια και ελπιδα σε ολους και πολλα α καλο ε
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 606
καλημερα.. Παιδια αν προηγηθει η αβαι με την μποα για το πρωταθλημα τις β εθνικης τις βραζιλιας να προηγηθει στο 10 με 15 λεπτο θα παιξω οβερ 1,5 για το 1 ηιχρονο μερικα ευρω ειναι τελευταια αγωνιστικη ο λογος ειναι οτι αλλα 2 αδιαφορα ματς ηρθαν για το 1 ημιχρονο 0-0 3 ματς παει πολυ καπως στατιστικα και μετα ειναι και καλες ομαδες θα θελουν να δειξουν κατι τις κτλ σαν παιχνιδι ελευθερο αλωστε ειναι βραζιλια και οχι αργεντινη αλλα το πιο μεγαλο κινιτρο που βρισκω για το οβερ 1,5 εφωσον μπει ομως 1 γκολ πρωτα στην μερια τις εδρας οτι δεν θα θελει να χασει κανεις και δεν εχει λογο η μποα μετα να μην ανοιχτει ακομα περισοτερο.. αλλα και η αβαι να μην κλειστει(και αυτη ) λογο εδρας και εγωισμου και να το βαλει η να το φαει παντα για το 1 ηιχρονο ολα αυτα α καλο ε
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 606
ναι αδερφουλι μετα ειναι και αυτο αλλα μεταυγεια υγεια υγεια αγαπητε,αλλα και ενα ζεστο μετρητο δεν ειναι ασχημα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 606
Χωρίς υγεία, η σοφία δεν αποκαλύπτεται, η τέχνη δεν προβάλλει, το σθένος δεν παλεύει, ο πλούτος δε μετράει, η διάνοια δεν έχει επιβολή ΥΓ.. ξεχασα το α καλο ε
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 606
πρωσοπικα το μεσιμερι που κοιμηθηκα 1 ωρα η μιση δεν θυμαμαι ακριβως δεν εχασα εκεινο το διαστιμα α καλο εΠως πήγατε σήμερα παιδιά?
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 606
λεει ο αλλος στο ραδιοφωνο μολις τωρα χριστινα σαγαπω θελω να σου γαμησω την μουναρα
λεει ο αλλος στο ραδιοφωνο μολις τωρα χριστινα σαγαπω θελω να σου γαμησω την μουναρα
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ραπτόπουλο ακούς και συ?λεει ο αλλος στο ραδιοφωνο μολις τωρα χριστινα σαγαπω θελω να σου γαμησω την μουναρα
Χριστίνα σ' αγαπώ και θέλω να σου γαμήσω την μουνάρα είπε!
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 606
ναι για να γελασωΡαπτόπουλο ακούς και συ?
Χριστίνα σ' αγαπώ και θέλω να σου γαμήσω την μουνάρα είπε!
Αρτζυ γαμιεσαι.Μπασκετικα σημερα.
Παιζουμε Μπαρτσελονα 1 1.45 και Παναθηναικο 2 2.10 και παμε αυριο να πληρωθουμε.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Όλοι οι αλκοολικοί/τρελοί/φτιαγμένοι εκεί βγαίνουν!Να πούμε για Γιαμπάνη?Για Αντωνιάδη?Για Νικόλα?Για τον Μάνο τον Ηρακληδέα?Απίστευτο γέλιο!!!!ναι για να γελασω
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 606
η αβαι το εβαλε πιστευω θα μπει και αλλο γκολ το εχει στο 1,50 επομενο γκολ οβερ δεν με συμφαιρει προιστορια εχουν ενα 0-0 1 2-1 και ενα 2-2 οποτε ειναι και τελευταια αγωνιστικη προηγιθικαν 4 κιτρινες καρτες η γηπεδουχος θελει να κερδισει αλλα δεν θελει να χασει και η φιλοξενουμενη τωρα που χανει αφου αυτη ειχε τις 3 κιτρινες και η γηπεδουχος τα 3-0 κορνερ υπερ τις ενταξει τα κορνερ καμια φορα μπορει και να μην ανταποκρινοντε στην αληθεια οσοαν αφορα την δυναμικη μιας ομαδας και η μπετις ειχε υπερ τις τα κορνερ με την μπαρτσελονα και εφαγε 4 γκολ στην εδρα τις γιατι εβγαινε στην κοντρα η μπαρτσελονα σαν τον καρ λουις τεσπα τωρα ομως τα κορνερ λενε την αληθεια αφου προηγηθικε η αβαι οποτε λιγο η προιστορια λιγο οτι ο γηπεδουχος πρεπει να παιξει ποδοσφαιρο προτοβουλιας λιγο οτι ο φιλοξενουμενος τελευταια αγωνιστικη δεν θα θελει να χασει μπορει να ανοιχτει σαν καμπαρετζου και να το φαει η να ισοφαρισει αλλα δεν μου κανει το ποσοστο αν παει το ματς μεχρι το 80 λεπτο και δεν εχει μπει ενα γκολ θα βαλω 10 ευρω για οβερ 1,5 α καλο ετωρα ειναι στο 64 το οβερ 1,5 1,60 δεν μου κανει στο 80 ναι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K