stoiximatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γεοπα o vela ξεκινα κανονικα τωρα το διαβασα!
Καλημερα και καλα κερδη σε ολους μας , χθες ειχε πολυ κουβα
Βρηκα ενα ενδιαφερον αρθρο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας
Καλησπερα στον αδελφο χρησταρα και στο λεοντα στο Nipple και στα υπολοιπα παιδια και καλα ταμεια να εχετε...εκανα την επεμβαση τη δευτερα νοσοκομειο ακομα καμια δεκαρια μερες...με λιγα λογια εχω να ανεβω ενα γολγοθα θελει δυναμη και υπομονη...σημερα για το καλο επαιξα σαχταρ γιουβε και χ2 γιουναιτεν 70 ευρω και φλαμεγκο σαο παολο 30 ευρω...απο την περασμενη τεταρτη ειχα παιξει γιουβε παοκ ολυμπιακο και λειβαδι κομποτη δηλαδη...
Καλησπερα στον αδελφο χρησταρα και στο λεοντα στο Nipple και στα υπολοιπα παιδια και καλα ταμεια να εχετε...εκανα την επεμβαση τη δευτερα νοσοκομειο ακομα καμια δεκαρια μερες...με λιγα λογια εχω να ανεβω ενα γολγοθα θελει δυναμη και υπομονη...σημερα για το καλο επαιξα σαχταρ γιουβε και χ2 γιουναιτεν 70 ευρω και φλαμεγκο σαο παολο 30 ευρω...απο την περασμενη τεταρτη ειχα παιξει γιουβε παοκ ολυμπιακο και λειβαδι κομποτη δηλαδη...
Καλημερα και καλα κερδη σε ολους μας , χθες ειχε πολυ κουβα
Βρηκα ενα ενδιαφερον αρθρο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας
χμ.. μου θυμίζει τη μέθοδο του διπλασιασμού.
βρίσκεις έναν αγώνα που χει απο 3 και πάνω (συνήθως χ) και ποντάρεις ώσπου να κερδίσεις. ποντάρωντας κάθε φορά τα διπλάσια. Πολύ επικίνδυνο να ξεφύγεις και να πάρεις τα..
Ευχαριστω παιδια ακριβως αυτο θελει δυναμη και υπομονη...λεοντα καλη τυχη στην ομαδα μας θα τη δω αφου το δειχνει η νετ εχω νοικιασει τηλεωραση...
Ευχαριστω παιδια ακριβως αυτο θελει δυναμη και υπομονη...λεοντα καλη τυχη στην ομαδα μας θα τη δω αφου το δειχνει η νετ εχω νοικιασει τηλεωραση...
na se καλα αδερφουλη περαστικα και σιδερενιος ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσε εισαι καλο παλικαρι και παοκτσης α ακαλο εΚαλησπερα στον αδελφο χρησταρα και στο λεοντα στο Nipple και στα υπολοιπα παιδια και καλα ταμεια να εχετε...εκανα την επεμβαση τη δευτερα νοσοκομειο ακομα καμια δεκαρια μερες...με λιγα λογια εχω να ανεβω ενα γολγοθα θελει δυναμη και υπομονη...σημερα για το καλο επαιξα σαχταρ γιουβε και χ2 γιουναιτεν 70 ευρω και φλαμεγκο σαο παολο 30 ευρω...απο την περασμενη τεταρτη ειχα παιξει γιουβε παοκ ολυμπιακο και λειβαδι κομποτη δηλαδη...