Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
27/11/2013 19:30 140 ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΙΝΤ 2-3 Goals 1.85 -
27/11/2013 21:45 142 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 4-6 Goals 2.10 -
27/11/2013 21:45 143 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 2.70 -
27/11/2013 21:45 146 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ No Goal 1.80 -

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Η Ατλετικο εχει εξασφαλισει την προκριση και παει στην Ζενιτ με τα δευτερα για να βγαλει την υποχρεωση
Αν δεν μπορει να κερδισει τα 2α της ατλετικο η Ζενιτ για να εξασφαλισει την προκριση να παει να γαμηθει

Η Ντορτμουντ με εξαιρεση τον Παπασταθοπουλο οι υπολοιποι 3 στην αμυνα της ειναι παιχτες που τους εχει εκει απο αναγκη και αρχικα ηθελε να τους διωξει
Πιστευω θα τους βαλει γκολ η Ναπολι

Η Τσελσι θελει να καθαρισει την προκριση και θα παει στην Βασιλεια για το Διπλο

Μου αρεσει πολυ ο ασσος των Γουλβς και το Οβερ της ποιο οβερικης ομαδας στο συμπαν της Coventry
Τα 2 τελευταια δεν θα τα παιξω ομως γιατι [size=30pt]λεω να ασχοληθω μονο με Τσου Λου σημερα[/size]

Εχουμε και λεμε:

Ζενιτ - Ατλετικο Μαδριτης:   1
Βασιλεια - Τσελσι:              2
Ντορτμουντ - Ναπολι:        g/g
Πίπη σταμάτα την μαλακία, τυφλώνει!!!!!
Όλο φούμαρα είσαι φιλαράκο......πάρτο αλλιώς!!!!!

Και όσο για τα στημένα χτες που ρώταγες θα αργήσεις να μάθεις.....
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - KG0993541720I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  26/11/2013 14:46:42 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σάλκε Στεάουα Βουκουρεστίου v Σάλκε
(Ισοπαλία Όχι Στοίχημα) 26/11/2013 Κανένα 1.40 Επιστροφή Χρημάτων Στοιχήματος
2 Ναι Ζενίτ v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 26/11/2013 Κανένα 1.83 Κερδισμένο

Και όχι βρε καραγκιοζάκο ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΤΣΕΛΣΙ...γιατί βρώμαγε από εδώ μέχρι την Ελβετία το καραστημένο!!!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πίπη σταμάτα την μαλακία, τυφλώνει!!!!!
Όλο φούμαρα είσαι φιλαράκο......πάρτο αλλιώς!!!!!

Και όσο για τα στημένα χτες που ρώταγες θα αργήσεις να μάθεις.....
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - KG0993541720I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  26/11/2013 14:46:42 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σάλκε Στεάουα Βουκουρεστίου v Σάλκε
(Ισοπαλία Όχι Στοίχημα) 26/11/2013 Κανένα 1.40 Επιστροφή Χρημάτων Στοιχήματος
2 Ναι Ζενίτ v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 26/11/2013 Κανένα 1.83 Κερδισμένο

Και όχι βρε καραγκιοζάκο ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΤΣΕΛΣΙ...γιατί βρώμαγε από εδώ μέχρι την Ελβετία το καραστημένο!!!!!

Εγω παω και  κανενα ταμειο ρε μαλακα... εσενα που σε εχει φαει ο κουβας και εχεις μπει μεχρι τον πατο τι να μας πεις
Βγαλε τις επιλογες σου πριν τους αγωνες και οχι μετα... να γελαμε οπως τοτε πριν αποχωρησεις

Και ναι θυμαμαι ρε μαλακα που εριξα την 600σαρου στον Γαυρο και ησουν ο μονος που μου ειπε οτι δεν θα κανω οικογενια και θα μου τα φανε οι διατροφες γιατι ειμαι τζογαδορος ... αντε στο καβουκι σου τωρα χαζομαλακα ειπες θα κανεις μηνα να ξαναγραψεις εδω μεσα  :birdman:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εγω παω και  κανενα ταμειο ρε μαλακα... εσενα που σε εχει φαει ο κουβας και εχεις μπει μεχρι τον πατο τι να μας πεις
Βγαλε τις επιλογες σου πριν τους αγωνες και οχι μετα... να γελαμε οπως τοτε πριν αποχωρησεις

Και ναι θυμαμαι ρε μαλακα που εριξα την 600σαρου στον Γαυρο και ησουν ο μονος που μου ειπε οτι δεν θα κανω οικογενια και θα μου τα φανε οι διατροφες γιατι ειμαι τζογαδορος ... αντε στο καβουκι σου τωρα χαζομαλακα ειπες θα κανεις μηνα να ξαναγραψεις εδω μεσα  :birdman:
Σάλτα γαμήσου καραγκιοζάκοπουτανίτσα και φέρε μας και τις εισπράξεις μόλις τα πιεις!!!!! :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σάλτα γαμήσου καραγκιοζάκοπουτανίτσα και φέρε μας και τις εισπράξεις μόλις τα πιεις!!!!! :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα να τις παρεις και θα φυγεις με κουβα στον κολο λουγκριτσα γεοπα
Σου εχουνε φυγει βιδες μαλακα κοιταξε το

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια καντε ερωτα και οχι πολεμο

και πιειτε ω3

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
παιδια καντε ερωτα και οχι πολεμο

και πιειτε ω3

ω3 ειναι ο κολος του απο το ξεσκισμα που εχει φαει
Οσες φορες εχει ποσταρει ηταν μια αποθεωση με τις μαλακιες που εγραφε
Για ταμειο δεν το συζηταμε οποιος επαιζε κοντρα γεοπα πηγαινε ταμειο
Επιλογες δεν βγαζει πριν τα παιχνιδια το μουνακι να βλεπουμε και εμεις...εχει καταλαβει οτι ειναι ρομπα ξεκουμπωτη

Εγω τουλαχιστον οτι παιζω το γραφω... σε ενα μηνα κερδος 1400 ευρω ειμαι με 2 παιχνιδακια Γαυρο και Παοκ...για ενα χρονο τσαμπα θα παιζω..και κλαστε μου και τα αρχιδια στην τελικη και πρωτος και καλυτερος να ερθει ο χαζομαλακας ο Γεοπας με την στημενη πουτσα στον κολο ...  :thefinge:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Η Ατλετικο εχει εξασφαλισει την προκριση και παει στην Ζενιτ με τα δευτερα για να βγαλει την υποχρεωση
Αν δεν μπορει να κερδισει τα 2α της ατλετικο η Ζενιτ για να εξασφαλισει την προκριση να παει να γαμηθει

Η Ντορτμουντ με εξαιρεση τον Παπασταθοπουλο οι υπολοιποι 3 στην αμυνα της ειναι παιχτες που τους εχει εκει απο αναγκη και αρχικα ηθελε να τους διωξει
Πιστευω θα τους βαλει γκολ η Ναπολι

Η Τσελσι θελει να καθαρισει την προκριση και θα παει στην Βασιλεια για το Διπλο

Μου αρεσει πολυ ο ασσος των Γουλβς και το Οβερ της ποιο οβερικης ομαδας στο συμπαν της Coventry
Τα 2 τελευταια δεν θα τα παιξω ομως γιατι [size=30pt]λεω να ασχοληθω μονο με Τσου Λου σημερα[/size]
Εχουμε και λεμε:

Ζενιτ - Ατλετικο Μαδριτης:   1
Βασιλεια - Τσελσι:              2
Ντορτμουντ - Ναπολι:        g/g

Το ποιο στανταρ παιχνιδι στο συμπαν... το ποιο σιγουρο σημειο... ειναι το Οβερ της Κοβεντρυ
Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα με την συγκεκριμενη ομαδα

Τρωει 5, τρωει 3, ριχνει 4, ριχνει 6

Νανε καλα η ομαδαρα που μας βοηθαει να παμε ταμειο
Πίπη ότι έγραφα τα "υποστήριζα".....
Εσύ κωλοτούμπες, άλλα το πρωί άλλα το βράδυ....άρα το ποιανου κώλος είναι ξεσκισμένος ξέρουμε πλέον!!!!!
Το αν είσαι κερδισμένος στις αρχιδάρες μας......εδώ μέσα γράφεις ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πίπη ότι έγραφα τα "υποστήριζα".....
Εσύ κωλοτούμπες, άλλα το πρωί άλλα το βράδυ....άρα το ποιανου κώλος είναι ξεσκισμένος ξέρουμε πλέον!!!!!
Το αν είσαι κερδισμένος στις αρχιδάρες μας......εδώ μέσα γράφεις ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!

γεοπα οτι λες ειναι λιρα εκατο μην στραβωνεις με τα γατακια και φευγεις  :rockon:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τελικα Ζενιτ - Ατλετικο το στησανε στο Χ ... το μαθαμε τωρα που πηγαμε κουβα νωρις νωρις  :jerking:

Παω να τζογαρω τετραδα για να ρεφαρω με νικες για Τσελσι, Ντορτμουντ, Γουλβς και Οβερ την Κοβεντρυ

ΝΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑ ΧΘΕΣ...ΚΑΙ Η ΓΑΜΙΟΛΑ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΟΥ Η ΤΣΕΛΣΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ

Οσο για εσενα ρε παλιομπινε ΓεοΠουστρα...ενα θα σου πω.
Την μοστρα σου στο μπουρδελα που χαλασε με τις μαλακιες που εγραφες και αναγκαστηκες να αποχωρησεις (ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ)... ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥΑΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑ

Και εγω θελω να γυρισεις και να γραφεις τις μαλακιες που εγραφες γιατι μου προσφερες αφθονο γελιο ... σε χεζω στα μουτρα  :shit: :shit: σου βαζω και εναν Κουβα στον κολο και αντε και γαμησου !!!  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΝΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑ ΧΘΕΣ...ΚΑΙ Η ΓΑΜΙΟΛΑ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΟΥ Η ΤΣΕΛΣΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ

Οσο για εσενα ρε παλιομπινε ΓεοΠουστρα...ενα θα σου πω.
Την μοστρα σου στο μπουρδελα που χαλασε με τις μαλακιες που εγραφες και αναγκαστηκες να αποχωρησεις (ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ)... ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥΑΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑ

Και εγω θελω να γυρισεις και να γραφεις τις μαλακιες που εγραφες γιατι μου προσφερες αφθονο γελιο ... σε χεζω στα μουτρα  :shit: :shit: σου βαζω και εναν Κουβα στον κολο και αντε και γαμησου !!!  :birdman:

τυπε δικαιολογουνται τα νευρα οταν χανουμε λεφτα αλλα ψυχραιμια  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ω3 ειναι ο κολος του απο το ξεσκισμα που εχει φαει
Οσες φορες εχει ποσταρει ηταν μια αποθεωση με τις μαλακιες που εγραφε
Για ταμειο δεν το συζηταμε οποιος επαιζε κοντρα γεοπα πηγαινε ταμειο
Επιλογες δεν βγαζει πριν τα παιχνιδια το μουνακι να βλεπουμε και εμεις...εχει καταλαβει οτι ειναι ρομπα ξεκουμπωτη

Εγω τουλαχιστον οτι παιζω το γραφω... σε ενα μηνα κερδος 1400 ευρω ειμαι με 2 παιχνιδακια Γαυρο και Παοκ...για ενα χρονο τσαμπα θα παιζω..και κλαστε μου και τα αρχιδια στην τελικη και πρωτος και καλυτερος να ερθει ο χαζομαλακας ο Γεοπας με την στημενη πουτσα στον κολο ...  :thefinge:

πιπη γαμω το γαβρο σου εμενα με εχει γαμησει ο γαβρος  :hammer:  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγω απο περυσι που παιζω αυτο το συστηματακι,εχω βγαλει αρκετα.Δεν λεω οτι κερδιζω συνεχεια,αλλα τις περισσοτερες φορες.

Παιζεις από πέρυσι την ρεάλ με χοντρά ποσά και δεν έχεις μπει μέσα ακόμα, που πέρυσι η ρεάλ είχε γαμηθεί να κάνει γκέλες με τον γελοίο τουν μουρίνιο; (που γαμιέται και για χτές το αρχιδόσπυρο! )
Με τέτοια ποσά πονταρίσματος, ακόμα και μια φορά κουβά να πας μπαίνεις πολύ μέσα, οπότε το ότι είσαι κερδισμένος που λες ή μαλακίες είναι ή παπαριές

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα και καλα κερδη σε ολους μας , χθες ειχε πολυ κουβα
Βρηκα ενα ενδιαφερον αρθρο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιζεις από πέρυσι την ρεάλ με χοντρά ποσά και δεν έχεις μπει μέσα ακόμα, που πέρυσι η ρεάλ είχε γαμηθεί να κάνει γκέλες με τον γελοίο τουν μουρίνιο; (που γαμιέται και για χτές το αρχιδόσπυρο! )
Με τέτοια ποσά πονταρίσματος, ακόμα και μια φορά κουβά να πας μπαίνεις πολύ μέσα, οπότε το ότι είσαι κερδισμένος που λες ή μαλακίες είναι ή παπαριές
φετος μας γαμαει η μπαρτσα :grin:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.640
Πόντοι
4.125
Πολλές εκπλήξεις στο χθεσινό κουπόνι. Για να δούμε το σημερινο...

139 ΤΣΣΚΑ-Μπάγερν 2 under
141 Αντρελεχτ-Μπεμφικα 2 over
142 Γιουβ - Κοπεγχαγη 1 over
143 Λεβερκούζεν-Μαν.Γιου Χ under
144 Σιτι-Βικτώρια 1 over
145 Παρι-ΟΣΦΠ 2 over
146 Ρεαλ-Γαλατά Χ over
147 Σαχταρ-Σοσιεδαδ 1 under

Θα γίνουν πολλές εκπλήξεις. Οι ομάδες είναι κουρασμένες και οι παίκτες εξαντλημένοι από το  :fuck1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρεαλ γαλατα χ;δεν γινονται αυτα ρε παιδια.....θα κατσει στο χ η ρεαλ στην εδρα της με τους κωλοτουρκους;θα τους γαμησει τα πρεκια

και αυτην την μπενφικα πια πολυ ομαδαρα την εχετε....

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
σύστημα 1,2,3 στα 7 και ο θεος βοηθός!
1 anderlecht
4-6 galata
1x cssk
olympiakos any time scorer ibra
juventus scorer any time pirlo
sociedad scorer any time vela
manchester 2-2 tlk

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
σύστημα 1,2,3 στα 7 και ο θεος βοηθός!
1 anderlecht
4-6 galata
1x cssk
olympiakos any time scorer ibra
juventus scorer any time pirlo
sociedad scorer any time vela
manchester 2-2 tlk
50-50 να παίξει ο Ίμπρα.....το ρεπορτάζ λέει ότι μάλλον δεν ξεκινάει!!!!
Η Άντερλεχτ παίζει χωρίς 3 βασικούς κεντρόους της και τον Σουάρεζ!!!!
Η Σοσιεδάδ μάλλον κατεβάζει ενδεκάδα με 2-3 αναπληρωματικούς, λόγω πρωταθλήματος!!!!
Η Λεβερκούζεν χωρίς τον τον Σαμ και η ΜανΓιού χωρίς Φαν Πέρσι.....

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
geopa αν χασιε η αντερλεχτ τελειωσε επισης η μπενφικα παιζει χωρις σοθλειμανι και καρτνοζο!οποτε κλαφτα χαραλαμε!στη χειροτερη χ!ο ιμπρα θα παιξει δνε παν να λενε οτι θελουν!για μαντσεστερ τωρα το διαβασα μπορει να το κανω 1-1 αλλα βλεπω πολυ χ σε αυτο το ματς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom