You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κυριοι,καλησπερα. Ζημια μου εκανε η πορνη Τσεστερφιλντ το Σαββατο και μεσω αυτου του thread,της στελνω την καταρα μου να βολοδερνει και του χρονου στην ιδια κατηγορια! Για αποψε, νομιζω οτι οι δυο αγωνες για το σεντονι δεν αγγιζονται. Στα υπολοιπα παιζω μια τριαδα παρολι, που αποτελειται απο Κορκ 1, Μποεμιανς 2, Κιντερμινστερ 2. Χαλαρο πονταρισμα. Καλη μας τυχη!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
H/Τ Χ/1 η μαντσεστερ με αποδοση 4,50
Χ η αρσεναλ με αποδοση 3,10
σε δυαδα δινει 13,95
σε δυαδα δινει 13,95
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
μπαγιερν 2
και σερρες 1 τρελος ειμαι οτι θελω παιζω!!
και σερρες 1 τρελος ειμαι οτι θελω παιζω!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
H/Τ Χ/1 η μαντσεστερ με αποδοση 4,50
σε δυαδα δινει 13,95
στο 89 χαθηκε χθες η δυαδα με το γκολ που εφαγε η μαντσεστερ.
τεσπα.
σημερα θα παιξω ασσο την λιβερπουλ.
και ισως 2-3 γκολ την μπαρτσα,ισως και αντερ κοντρα στο ρευμα αν μου αρεσει η αποδοση.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
πολυ δυσκολευομαι να βρω κατι καλο αυτο το ΣΚ κ ειναι κριμα γιατι ουεφα κ κυπελλο ελλαδας μου αφησαν πολλα κερδη.
με πολυ ψαξιμο επαιξα νικη για μαντσεστερ στο 1,50 και αντερ τηντσελσι στο 1,95 με αποδοση δυαδας σχεδον 3.
οβερ για λιβερπουλ στο 1,98 και ασσο την χοφενχαιμ στο 1,61 με την δυαδα να δινει 3,2
με πολυ ψαξιμο επαιξα νικη για μαντσεστερ στο 1,50 και αντερ τηντσελσι στο 1,95 με αποδοση δυαδας σχεδον 3.
οβερ για λιβερπουλ στο 1,98 και ασσο την χοφενχαιμ στο 1,61 με την δυαδα να δινει 3,2
Επισκέπτης
μια τριαδα γκρισμπι ασο τορινο ασο μπορντο διπλο.
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
4 παιχνιδακια για σημερα:
Βόλφσμπουργκ 2
Νάπολι 1
Τουλούζ 1
Βιγιαρεάλ 1
Αυτά απο μένα!Καλη τύχη!
Βόλφσμπουργκ 2
Νάπολι 1
Τουλούζ 1
Βιγιαρεάλ 1
Αυτά απο μένα!Καλη τύχη!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Με εκπλήσεις koko που δεν μπορείς να βρεις σήμερα παιχνίδια...εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα!
Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα και ας ελπίσουμε ότι θα βγάλουμε Πασχαλινό δωράκι!
Τα βασικά μου σημεία είναι Τορίνο 1 , Μπέρμιγχαμ 2 και Γιουνγκ Μπόις 2...σε ζητούμενα ποντάρω στις Μίλαν 2 , Μπολόνια 1 , Κρου 1 , Γκρίμσμπι 1 , Μπορντό 2!!!
Ισοπαλίες για τις Μίντλεσμπρο , Χιρόνα και Ταραγόνα!
Όβερ στο ντέρμπι της Ρώμης όπως και στα παιχνίδια των Λιντς , Λέστερ και Ρότσντειλ!
Και τέλος Χ/1 για την Φιορεντίνα!
[move] [/move]
Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα και ας ελπίσουμε ότι θα βγάλουμε Πασχαλινό δωράκι!
Τα βασικά μου σημεία είναι Τορίνο 1 , Μπέρμιγχαμ 2 και Γιουνγκ Μπόις 2...σε ζητούμενα ποντάρω στις Μίλαν 2 , Μπολόνια 1 , Κρου 1 , Γκρίμσμπι 1 , Μπορντό 2!!!
Όβερ στο ντέρμπι της Ρώμης όπως και στα παιχνίδια των Λιντς , Λέστερ και Ρότσντειλ!
[move] [/move]
ποιά δίνεις στάνταρ?Με εκπλήσεις koko που δεν μπορείς να βρεις σήμερα παιχνίδια...εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα!
[move] [/move]
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι εννοείς στάνταρ?Αυτά που πιστεύω πιο πολύ και τα ποντάρω πιο δυνατά είναι η Τορίνο , η Μπέρμιγχαμ και η Γιουνγκ Μπόις!Αλλά και τα άλλα μια χαρά είναι...ποιά δίνεις στάνταρ?
συνήθως παίζεις αποδόσεις από 1,70 και πάνω ή από 2 και πάνω?Τι εννοείς στάνταρ?Αυτά που πιστεύω πιο πολύ και τα ποντάρω πιο δυνατά είναι η Τορίνο , η Μπέρμιγχαμ και η Γιουνγκ Μπόις!Αλλά και τα άλλα μια χαρά είναι...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Συνήθως παίζω μεγάλες αποδόσεις αλλά δεν έχω βάλει όριο!Αν πιστεύω ότι έχει αξία και κάποιο 1.50 το ποντάρω....συνήθως παίζεις αποδόσεις από 1,70 και πάνω ή από 2 και πάνω?
οκ το ίδιο κάνω κι εγώΣυνήθως παίζω μεγάλες αποδόσεις αλλά δεν έχω βάλει όριο!Αν πιστεύω ότι έχει αξία και κάποιο 1.50 το ποντάρω....
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Γεια σας. Μια αγγλικη τριαδα παρολι παιζω, που αποτελειται απο Πορτσμουθ 1, Κρου 1, Κιντερμινστερ 2. Το βραδακι, πολυ πιθανο να παιξω σε μονο αποδεκτο την εκπληξη της Σεντ Ετιεν. Καλη μας τυχη!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K