You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
X ? Εγώ για 1 το κόβω, λαμβάνοντας υπόψην την ..."προϊστορία"Μαγκες κυκλοφορει πληροφορια για χ του ολυμπιακου στην λειβαδια σας το προτεινω.οποιος θελει ακολουθει το εχω παιξει ηδη μονο εννοειται.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το Παλέρμο το φοβάμαι αδελφέ!Η Τορίνο έχει νέο προπονητή,καίγεται για βαθμούς,το Παλέρμο ξεκινάει πειραματισμούς με νέους παίχτες αφού είναι αδιάφορο και οι 2 ομάδες έχουν καλές σχέσεις!Ψιλοπέφτει κιόλας παντού το Χ2!Βέβαια αν θέλει να το πάρει το ματς το Παλέρμο λογικά θα το πάρει..Χτές έβγαλα 50 ευρουλάκια!Σήμερα προτείνω Κάλιαρι,Μετς,
Στρασβούργο και Παλέρμο όλα άσσους.
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Aυτό που γράφω είναι απλή ΦΗΜΗ λέγεται λοιπόν ότι ο Λοτίνα κόουτς της Λα Κορούνια έχων
Άριστες σχέσεις με την Εσπανιόλ δεν καίγεται για το ματσάκι,αν και η Κορούνια ΔΕΝ είναι
αδιάφορη.Ο άσσος με μέσον όρο στο : : 2,25.Σε λίγο ξεκινά το Παναχαικη-Ρόδος ε ρε γλέντια.
Άριστες σχέσεις με την Εσπανιόλ δεν καίγεται για το ματσάκι,αν και η Κορούνια ΔΕΝ είναι
αδιάφορη.Ο άσσος με μέσον όρο στο : : 2,25.Σε λίγο ξεκινά το Παναχαικη-Ρόδος ε ρε γλέντια.
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Το Παλέρμο το φοβάμαι αδελφέ!Η Τορίνο έχει νέο προπονητή,καίγεται για βαθμούς,το Παλέρμο ξεκινάει πειραματισμούς με νέους παίχτες αφού είναι αδιάφορο και οι 2 ομάδες έχουν καλές σχέσεις!Ψιλοπέφτει κιόλας παντού το Χ2!Βέβαια αν θέλει να το πάρει το ματς το Παλέρμο λογικά θα το πάρει..
Δεν έχεις και άδικο για την παλέρμο!Απλα έχει τρομερή έδρα και εκεί ποντάρω!
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι έγινε και δεν ήρθε 1 το Παναχαική-Ρόδος;Απλά πράγματα μαλάκα pinkmartini20.
Προσέξτε πως έχει ΤΩΡΑ η βαθμολογία:Ηλιούπολη 69,Ρόδος 68,Παναχαική 66.
Σκοπός της Ηλιούπολης ήταν να ΜΗΝ κερδίσει η Ρόδος στην Πάτρα και όχι ο άσσος.Οι μπουκ που ακούνε τι παίζεται τι κάνουν;Χαμηλώνουν τον άσσο ώστε να πάρουν ποντάρισμα,ψηλώνουν το 2 που δεν θα
έρθει και στηρίζονται στο Χ και δικαιώνονται.Η πλειοψηφία βλέπει χαμηλά τον άσσο σου λέει
σίγουρο είναι και κουβαδιάζεται.Ο πιο ωραίος είναι ο Τσι.....και αντικειμενικός και με
γεμάτη τη παντελόνα.Αντε μαγκίτη καλοφάγωτα.Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος η Ηλιούπολη στη Β΄
εθνική.
Υ.Γ. Τρεις ηλίθιους έχω γνωρίσει στη ζωή μου:εμένα,τον Κούγια και αυτόν που πιστεύει ότι
η Ηλιούπολη θα χάσει βαθμούς στα 3 εναπομείνοντα ματς.
Σκοπός της Ηλιούπολης ήταν να ΜΗΝ κερδίσει η Ρόδος στην Πάτρα και όχι ο άσσος.Οι μπουκ που ακούνε τι παίζεται τι κάνουν;Χαμηλώνουν τον άσσο ώστε να πάρουν ποντάρισμα,ψηλώνουν το 2 που δεν θα
έρθει και στηρίζονται στο Χ και δικαιώνονται.Η πλειοψηφία βλέπει χαμηλά τον άσσο σου λέει
σίγουρο είναι και κουβαδιάζεται.Ο πιο ωραίος είναι ο Τσι.....και αντικειμενικός και με
γεμάτη τη παντελόνα.Αντε μαγκίτη καλοφάγωτα.Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος η Ηλιούπολη στη Β΄
εθνική.
Υ.Γ. Τρεις ηλίθιους έχω γνωρίσει στη ζωή μου:εμένα,τον Κούγια και αυτόν που πιστεύει ότι
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Πάντως αν σήμερα με άκουσε κανείς θα έβγαλε χοντρά φράγκα!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
πολλα γραφεις φιλε,γιατι πολλα ματια ειναι στραμενα κατα εδω!!Τι έγινε και δεν ήρθε 1 το Παναχαική-Ρόδος;Απλά πράγματα μαλάκα pinkmartini20.
εθνική.
μεχρι και ονοματα βγαζεις,οχι και τοσο σοφη κινηση!!!
το μεσημερι αλλα ελεγες, τωρα τα γυρισες για το πως εγινε το ματσακι στην πατρα....
ΥΓ! εννοειτε βεβαια οτι η ηλιουπολη ειναι η ομαδα που θα ανεβει σαν πρωτη...
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχεις δίκιο για αυτό αυτοαποκαλούμαι και μαλάκας,ελπίζω να μην χάθηκαν από εδώπολλα γραφεις φιλε,γιατι πολλα ματια ειναι στραμενα κατα εδω!!
μεχρι και ονοματα βγαζεις,οχι και τοσο σοφη κινηση!!!
το μεσημερι αλλα ελεγες, τωρα τα γυρισες για το πως εγινε το ματσακι στην πατρα....
ΥΓ! εννοειτε βεβαια οτι η ηλιουπολη ειναι η ομαδα που θα ανεβει σαν πρωτη...
λεφτά στον άσσο,τα γραπτά μένουν.Απλή ανάγνωση της βαθμολογίας πριν χρειαζόταν.
Πάντως αυτά που γίνονται στη β Ιταλίας είναι πταίσματα μπροστά στα δικά μας.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
στην β ιταλιας στηνουν απο κορνερ,πλαγια εως και σε ποιο λεπτο θα γινουν οι αλλαγες!!!
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τουλάχιστον δεν κόβουν δοκάρια.Πάντως αν το φιλοσοφήσεις από τη στιγμή που υπάρχειστην β ιταλιας στηνουν απο κορνερ,πλαγια εως και σε ποιο λεπτο θα γινουν οι αλλαγες!!!
διαφθορά παντού γιατί να είναι καθαρό το ποδόσφαιρο.Το θέμα είναι ότι δεν διαχειρίστηκα
σωστά μια πληροφορία και εκτέθηκα με βάση αυτά που έγραψα πριν τον αγώνα και με δεδομένες
τις πολύ χαμηλές αποδόσεις του άσσου.Πάντως μαλάκα pink martini όπως λένε όλοι πλέον
΄"Αν έχετε στοιχεία κύριε να πάτε στον εισαγγελέα δεν μπορείτε να θίγετε υπολήψεις".
Ένα τελευταίο,χωρίς να αποτελεί μομφή,ο διαιτητής του αγώνα Παναχαική-Ρόδος θα δείτε ότι δεν θα αργήσει η μέρα
που θα σφυρίξει Α'εθνική.
Υ.Γ.Επαναλαμβάνω pinkmartini20=
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Νταξ' μεγάλε...χαλάρωσεΤουλάχιστον δεν κόβουν δοκάρια.Πάντως αν το φιλοσοφήσεις από τη στιγμή που υπάρχει
διαφθορά παντού γιατί να είναι καθαρό το ποδόσφαιρο.Το θέμα είναι ότι δεν διαχειρίστηκα
σωστά μια πληροφορία και εκτέθηκα με βάση αυτά που έγραψα πριν τον αγώνα και με δεδομένες
τις πολύ χαμηλές αποδόσεις του άσσου.Πάντως μαλάκα pink martini όπως λένε όλοι πλέον
΄"Αν έχετε στοιχεία κύριε να πάτε στον εισαγγελέα δεν μπορείτε να θίγετε υπολήψεις".
Ένα τελευταίο,χωρίς να αποτελεί μομφή,ο διαιτητής του αγώνα Παναχαική-Ρόδος θα δείτε ότι δεν θα αργήσει η μέρα
που θα σφυρίξει Α'εθνική.
Υ.Γ.Επαναλαμβάνω pinkmartini20=
Shit happens...
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
κριμα...Μαγκες κυκλοφορει πληροφορια για χ του ολυμπιακου στην λειβαδια σας το προτεινω.οποιος θελει ακολουθει το εχω παιξει ηδη μονο εννοειται.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ωραίος!Πάντως αν σήμερα με άκουσε κανείς θα έβγαλε χοντρά φράγκα!
Ενδεικτικές αποδόσεις για το Τσου Λου...
Manchester United - Porto 1.37 4.60 9.50
Villarreal - Arsenal 2.80 3.10 2.70
Barcelona - Bayern München 1.42 4.40 8.25
Liverpool - Chelsea 2.30 3.00 3.50
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
εδω γελαμε!!!Ωραίος!
Ενδεικτικές αποδόσεις για το Τσου Λου...
Manchester United - Porto [size=20pt] 1.37 [/size] 4.60 9.50
Villarreal - Arsenal 2.80 3.10 2.70
Barcelona - Bayern München [size=20pt] 1.42[/size] 4.40 8.25
Liverpool - Chelsea 2.30 3.00 3.50
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
πλακα κανεις μωρε θα παιξεις το 1,4-1,5 ?? μπαγιερν λεγεται μην το ξεχναμε η αντιπαλη ομαδα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Απλά λέω πως τα βλέπω τα ματς...δεν έχω καταλήξει στο τι θα παίξω!Σίγουρα είναι γελοίες τέτοιες αποδόσεις σε αυτό το επίπεδο!Ο Οπάπ πόσο θα το δώσει?1.30???πλακα κανεις μωρε θα παιξεις το 1,4-1,5 ?? μπαγιερν λεγεται μην το ξεχναμε η αντιπαλη ομαδα...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
οχι ρε τι τους περασες για γυφτους?
τουλαχιστον 1,35!!!