Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    986

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.464
Πόντοι
366
το φιλοσοφουμε πολυ και περα απ τον εγκεφαλο μας θα καψουμε και το ματσακι  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
παντως για μενα εχει να κανει με το ποσο ηρεμοι ειμαστε την ωρα του λαιβ  πχ εχω παιξει στο λαιβ στην ροη των γκολ μεχρι 550 ευρω αν θυμαμαι καλα και το εχω κανει συνειδητα και εχω παιξει 2 ευρω στην ροη των γκολ που το εκανα απο παρορμηση :grin: στο ενα παιχνδι με τα 550 ευρω δεν αγχωθηκα(που λεει ο λογος :grin:) στο αλλο αγχωθηκα :grin: πιστευω το ρισκο τις αποφασης πρεπει να γινεται με συνεση δηλαδη να υπαρχει λογος αιτια πχ λογου χαρη εχθες με την ναοτικο στο 2πλο αν εβαζε καποιος και 500 ευρω μεχρι να μπει το γκολ υπηρχε αιτια παιζει με την ηδη υποβιβασμενη ενω πχ τωρα στον αγωνα τις αλβανιας με την ισπανια που εληξε το ημιχρονο 0-0 ενω το 2πλο ειναι 1,001 αποδωση εδω αν το επαιζε καποιος τα 500 ευρω θα ειχε αφησει εξω τον παραγοντα λεοφορειο στην αμυνα τις εθνικης ομαδας τις αλβανιας αντερ 21 που οσο και ανωτερη να ειναι η ισπανια ποδοσφαιρικα :grin: αν καποιος παιξει με παθος και θεληση μπορει να κρατησει το 0 οπως και το κρατησε η εθνικη ομαδα τις αλβανιας αντερ 21 οπως και η ελλαδα πηρε το ευρωπαικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου αυτο δε εχει σχεση αλλα θελω να το πω οτι ολα γινονται.. Μονο αν καθυσουμε ηρεμα μονοι μας χωρις να βαλουμε μεσα στην σκεψη μας την απλιστια αφησουμε την παρορμηση να φυγει απο πανω μας χαλαροσουμε τοτε η σκεψη που θα κρινει το πως πρεπει να πεξουμε θα ερθει μπροστα μας απλα πρεπει να χαλαρωσουμε να ηρεμισουμε χωρις ανυπομονισια και εκει θα ερθουν ολα μεσα μας οταν απαλαγουμε απο τις σκεψεις και τα παθη τις παρορμησης και ανυπομονισιας αυτα για να γινουν πρεπει να παιζουμε και ταπεινα οτι ανεβενει κατεβενει και οτι κατεβενει ανεβενει :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
χθες με μια τετραδα με 1,5 ευρω πηρα 17......κλαιν μαιν θα μου πειτε αλλα αυτη ειναι η χαρα του στοιχηματος....μην παιζετε μεγαλα ποσα αλλα οσα αντεχει η τσεπη σας......το λεει κι ο χρησταρας που εχει φουλ τριγλυκεριδια και πινει ω3

στο θεμα μας τωρα.....επειδη δεν προλαβα να μελετησω σημερα(χτες πχ σας εδωσα το οβερ της μποκα κλπ)  εχει τιποτα να παιξουμε;πριν παω πρακτορειο και ανοιξω φυλλαδα.....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.464
Πόντοι
366
χθες με μια τετραδα με 1,5 ευρω πηρα 17......κλαιν μαιν θα μου πειτε αλλα αυτη ειναι η χαρα του στοιχηματος....μην παιζετε μεγαλα ποσα αλλα οσα αντεχει η τσεπη σας......το λεει κι ο χρησταρας που εχει φουλ τριγλυκεριδια και πινει ω3

μονο με "τετοιες λογικες" υπαρχει περιπτωση να κανεις "κατι" στο στοιχημα....διαφορετικα θα καταστραφεις, ειδικα αν παθιαζεσαι (οπως εγω δηλαδη)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606

στο θεμα μας τωρα.....επειδη δεν προλαβα να μελετησω σημερα(χτες πχ σας εδωσα το οβερ της μποκα κλπ)   εχει τιποτα να παιξουμε;πριν παω πρακτορειο και ανοιξω φυλλαδα.....
:grin: :grin:  ετσι ακριβως οπως τα λεει ο συντροφος gl.. gl  ρε συ εκοψα τα τσιπουρα τρωω 2 χρονια χορτοφαγικα σχεδον εκτος απο πριν κανα μηνα με την γρυπη περπαταω κανω ποδηλατο δεν καπνιζω γαμαω με τα  :jerking: :grin: :cheesy: :2funny: τι να εχω :2funny: :grin: Τα ομεγα 3 τα παιρνω γιατι κανουν καλο στο μυαλο στην διαθεση στην καρδια και γενικα σε ολο <αυτο> που αποκαλουμε ανθρωπος.. :grin: Αλλα και παλι θα σε πω και σε ολους να παρετε ομεγα 3 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
gl θα επαιζα αν επαιζα αλλα δεν θα παιξω γιατι δεν μου αρεσει το 2-3 γκολ 2 με 3 γκολ τον αγωνα τις ιταλιας με την νυγηρια αλλα δεν παιζω αυτο το ειδους στοιχηματισμο αλλα μονο οβερ :grin: α καλο ε χωρις αχαχουχα :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.464
Πόντοι
366
Χρησταρα!, τα πακοτινια εχουν ω3?  :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
gl οπως ξερεις συντροφε ειμαι γιουβεντους και λιβερπουλ λιβερπουλ και γιουβεντους :grin: Οποτε σαν οπαδος τις γιουβεντους και τις λιβερπουλ μαρεσει το ιταλικο ποδοσφαιρο και το αγγλικο(το αγγλικο οχι στο στοιχημα :grin: ακαλο ε  :grin:) Τωρα αφου παρακολουθω την γιουβεντους και παιζει η ιταλια με την νιγηρια οσο εχω παρακολουθησει τον προεδρο τις γιουβεντους στις διαφορες συνενετευξεις του εδω θελω να πω οτι ξερω απιαστα ιταλικα παιδια δεν κανω πλακα τοσο καλα που δεν μπορω να τα πιασω γιατι ειναι απιαστα :2funny: :grin: Εχει αναφερθει επανειλημμενα οτι το ποδοσφαιρο το πρωταθλημα της ιταλιας πρεπει να γινει ανταγωνιστικο οπως ηταν παλια πρεπει να ξαναβρει την χαμενη του αιγλη για να μπορεσει να χτυπησει τις υπολοιπες ομαδες τις ευρωπης ατομικα αγγλιας ισπανιας γερμανιας κτλ :grin: Για να μπορεσει να ακνει κατι ευρωπαικα αλλα και παγκοσμια πιστευω εγω με τον οσο νου διαθετο.. Οποτε αυτο που ειπε ο προεδρος τις ομαδας τις γιουβεντους αντρεα ανιελι ειναι γενικα στο συνολο για ολο το ποδοσφαιρο τις ιταλιας και ομαδικα και εθνικα οπως σημερα που παιζει η σκουατρα αντζουρα με την νιγηρια :grin: Εδω θελω να κανω μια επισιμανση οτι μολις τωρα διαβασα τα ρεπορταζ οποτε το 2-3 γκολ δεν μετραει αλαξα και παω στον ασσο και στο οβερ και να πω και το γιατι.. Γιατι αφου η ιταλια θελει να αλλαξει επιπεδο αυτο πρεπει να γινει και με το θεαμα θεαμα και των ομαδων και τις εθνικης οποτε αφου το ματς θα γινει στην αγγλια στο ενα παραπανω να δωσουν λιγη λεμψη να προσπαθησουν οι ιταλοι για να δηξουν οτι υπαρχουν και στην υπολοιπη ευρωπη σαν υπολογισιμη δυναμη να παιξουν επιθετικα με την νιγηρια αν δεν το κανουν μεσα στην χωρα που γενησε το ποδοσφαιρο και το στοιχημα αυτο ασχετο αλλα μου ηρθε και το λεω  :grin: α καλο ε που θα το κανουν οποτε παμε για ενα ματς φουλ επιθετικο με οβερ 3,5 και ασσο λογικα λογο φανελας και πιστευω και δηνατοτητας τις ιταλιας αλλα θα το επαιζα μονο οβερ η οβερ 3,5 κουραστηκα τωρα θα κοιμηθω κανα 2ωρο σιγιου λετερ τουναιτ :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
Χρησταρα!, τα πακοτινια εχουν ω3?  :grin: :grin: :grin:
οχι αδερφουλι αλλα αν εισαι καλα ψυχολογικα το ομεγα 3 βρισκεται στην συνηδηση οποτε και 1 τονο να φας πακοτινια απλα θα παχαινεις μετα εκει παιζει να πεθανης απο παχυσαρκια :2funny: αρα οτι και να φας πρεπει να ειναι με το μετρο ακι δεν πηραζει τιποτα ακομα και τα πακοτινια α καλο ε αχαχουχα σεφερλης μαρκος α καλο την πεφτω για υπνο τα λεμε το βραδυ μολις τελειωσει ο αγωνας τις ιταλιας μετα την ελλαδα σαν εθνικη ειμαι βραζιλια και ιταλια :grin: α καλο ε :grin: :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
οχι αδερφουλι αλλα αν εισαι καλα ψυχολογικα το ομεγα 3 βρισκεται στην συνηδηση οποτε και 1 τονο να φας πακοτινια απλα θα παχαινεις μετα εκει παιζει να πεθανης απο παχυσαρκια :2funny: αρα οτι και να φας πρεπει να ειναι με το μετρο ακι δεν πηραζει τιποτα ακομα και τα πακοτινια α καλο ε αχαχουχα σεφερλης μαρκος α καλο την πεφτω για υπνο τα λεμε το βραδυ μολις τελειωσει ο αγωνας τις ιταλιας μετα την ελλαδα σαν εθνικη ειμαι βραζιλια και ιταλια :grin: α καλο ε :grin: :grin:
:2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.464
Πόντοι
366
σε πειραζω μαν, δεν νομιζω να με παρεξηγεις  :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.396
Πόντοι
5.006

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TYP7507213310W  - Κινητο  Ώρα στοιχήματος:  18/11/2013 12:38:53 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σουηδία Σουηδία v Πορτογαλία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 19/11/2013 Κανένα 2.70 Ανοικτό    ενα και καλο.....

.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.464
Πόντοι
366
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TYP7507213310W  - Κινητο  Ώρα στοιχήματος:  18/11/2013 12:38:53 Εκτύπωση
Επιλογές

.

το βλεπες...το παιξες?!!!!!!!!!!!!

καλως τον παιχτη  :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γουολσολ 1
χελμοντ 1
ατλετικο ραφελα 2

ενα δελτιο που εριξα για πλακα με 3 ευρω......αν κατσει 66,74

να βαλω και κανα παπαδακι κι εγω :priest: :priest: :priest:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.915
Πόντοι
12.756
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TYP7507213310W  - Κινητο   Ώρα στοιχήματος:  18/11/2013 12:38:53 Εκτύπωση
Επιλογές

.

:rockon: :rockon: :rockon:

ωραιος  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Επιλογές

.

Τύπε πιστεύεις ότι θα περάσει κιόλας ο μυτόγκας ή απλά νίκη; (2-1, 3-2 κοκ.)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
kalhspera.. θα κερδισει η ιταλια 3-2 γιατι την επαιξα στον οπαπ σκορ 1,5 ευρω :grin:  24 μονο αποδωση εο χι καλε μου τιγρη γιατι τοσο λιγο ακαλο ε τιγρης φορεβερ τουγκεδερ :grin: :grin: :grin: :grin: α καλο ε τιγρης ολε :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
σε πειραζω μαν, δεν νομιζω να με παρεξηγεις  :)
η ζωη πρεπει να ειναι για γελιο και για πλακες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Τα ομεγα 3 ακομα δεν με πιασαν αλλα την παρασκευη κλεινω μια εβδομαδα τοσο θελει για να με πιασουν α καλο ε  :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
kalhspera.. θα κερδισει η ιταλια 3-2 γιατι την επαιξα στον οπαπ σκορ 1,5 ευρω :grin:  24 μονο αποδωση εο χι καλε μου τιγρη γιατι τοσο λιγο ακαλο ε τιγρης φορεβερ τουγκεδερ :grin: :grin: :grin: :grin: α καλο ε τιγρης ολε :grin:
τυπε τα τελευταια ω3 που σου πουλησαν μηπως ειχαν τιποτα αλλες ουσιες μεσα;πολυ χαιστα σε βλεπω :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
τυπε τα τελευταια ω3 που σου πουλησαν μηπως ειχαν τιποτα αλλες ουσιες μεσα;πολυ χαιστα σε βλεπω :rockon:
:2funny: pernv marka  για να ειμαι σιγουρος :2funny: :2funny: :grin: :grin: κανε 3-2 την ιταλια εγινε 2-2 αλλα στο 3-2 σταματα εκει νωρις εγινε γκαμοτ :grin: :grin: :grin: :grin: αλλα θα το κανουν 3-2 και θα το σταματησουν εκει :grin: σε εκανα αναλυση  βρε μπαγασα πριν με το ματς κατσε καλα ακαλο ε αν δεν ημουν καλα δεν θα ελεγα αυτα που ελεγα οτι θα παιξει φουλ επιθεση αχαχουχα ακαλο ε δοξα σοι ο θεος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τι αναλυση εκανα ο πουστης σημερα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom