Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
εσκασα στο φαγητο φουλ του ασου λεμαργεια  οβερ 4,5 την γαλατασαραι 3 ευρω δεν βαζω παπα εχω σκασει στο φαγητο :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.267
Πόντοι
5.006
σκετο ενστικο? ή εχουμε καμια αγωνιστικη ειδηση???
οτι βλεπεις και το πιστευεις να το παιζεις...μην ακους τιποτα...οτι λεει το ενστικτο σου...εγω πχ αυριο επαιξα σουηδια ασχετος αν ερθει αυτο βλεπω αυτο επαιξα...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
οτι βλεπεις και το πιστευεις να το παιζεις...μην ακους τιποτα...οτι λεει το ενστικτο σου...εγω πχ αυριο επαιξα σουηδια ασχετος αν ερθει αυτο βλεπω αυτο επαιξα...
συμφωνω
αυτο θα γινει στο τελος, αν μπει μεσα σου ο "διαολος" οτι και να σου πουν, δεν καταλαβαινεις τιποτα
απλα προσμετραω τα παντα πριν παιξω, και καθε τι μπορει να χει επιπτωση στο τελικο ποσο πονταρισματος ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.423
Πόντοι
12.756
σκετο ενστικο? ή εχουμε καμια αγωνιστικη ειδηση???

Φιλε βαση του προηγουμενου ματς , εκατσα και το ειδα , δεν αποκλειω οτι μπορει να κερδισει , ισως οχι και ευκολα , αλλα δεν νομιζω να περασει...

Λιγο ενστικτο και λιγο εμφανιση , βεβαια η λογικη λεει οτι πρεπει να περασει η Γαλλια , ειναι πολλα τα λεφτα και οπως και να το κανουμε εμπορικα πουλαει καλυτερα η Γαλλια , αλλα κραταω και την περιπτωση να μην παει πουθενα , εστω και αν νικησει..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.423
Πόντοι
12.756

Ειπες σοφη κουβεντα  :thumbsup:

οσες φορες αφησα το ενστικτο και πηγα με τις προβλεψεις και την μελετη τις περισσοτερες φορες πηγα κουβα , 2 μερες παιζω μονο λαιβ εκτος απο την χθεσινη δυαδυα , εχω βγαλει αρκετα απο τα χαμενα της εβδομαδας βαση ενστικτου και μονο ... το θεμα ειναι οτι αν χασεις δελτιο απο ενστικτο δεν σε πειραζει τοσο απο το οταν χανεις απο ματς που το εχεις διαβασει απο 50 μεριές και τελικα σε στελνει κουβα ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.423
Πόντοι
12.756
:rolleyes: ήσουν σαφέστατος 

Αυτα τα επανναληπτικα ματς τα φοβαμαι , μπορει να λενε πολλοι οτι αυτα ειναι πιο ευκολα γιατι ξεκαθαριζουν τις καταστασεις , αλλα εγω δεν εχω την ιδια γνωμη ...δεν μπορουμε να ξερουμε τι "παιζεται" ...

θα κοιταξω να παω σε γκολ γκολ , οβερ και αντερ , για σημεια λιγο δυσκολα ..πχ ιταλια σημερα εστω και αν φιλικο θα παιξω σκορ , οι συντελεστες ειναι καλοι για να βγαλεις καποια ψιλα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ειπες σοφη κουβεντα  :thumbsup:

οσες φορες αφησα το ενστικτο και πηγα με τις προβλεψεις και την μελετη τις περισσοτερες φορες πηγα κουβα
και για να το φιλοσοφησουμε και λιγο... :)

το ενστικο βεβαια, συνδεεται και με καποια γνωση...δεν ειναι αποκομμενο τελειως...
για παραδειγμα δεν παιζεις κατι για το οποιο δεν εχεις ιδεα τι ειναι

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
και για να το φιλοσοφησουμε και λιγο... :)

το ενστικο βεβαια, συνδεεται και με καποια γνωση...δεν ειναι αποκομμενο τελειως...
για παραδειγμα δεν παιζεις κατι για το οποιο δεν εχεις ιδεα τι ειναι
το παιζεις αν εχεις παρορμυση ειναι ψυχαναγκαστικη αναγκη που αν δεν γινει δεν ικανοποιησε :grin: ασχετος που ξερεις οτι αυτο που κανεις ειναι λαθος το κανεις :grin: οποτε παιζουμε και χωρις να θελουμε.  "Όλες οι ανθρώπινες πράξεις έχουν ως αίτιο ένα από τα εξής επτά: τύχη, φύση, παρόρμηση, συνήθεια, λογική, πάθος, πόθο." - Αριστοτέλης :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
κρις για να κανω πιο σαφες αυτο που ειπα παραπανω....
καποιος που δεν εχει ξανακουσει για ποδοσφαιρο και ομαδες και του πεις να διαλεξει μια ομαδα μεταξυ 2, θα ειναι απο καθαρο ενστικτο

εμεις που εχουμε μια αλφα γνωση δεν μπορουμε να την αποκοψουμε τελειως απο την τελικη επιλογη....κατα καποιο τροπο, και μιλαω παντα εμπειρικως, προσμετριεται (νοητικα)....

το λαθος ή σωστο που λες ειναι σχετικο οταν μιλαμε για παιχνιδι που ενυπαρχει πολυ κι ο παραγοντας τυχη

συμφωνω, αλλα οχι απολυτα, (δεν θελω να ειμαι απολυτος με τιποτα-ειμαι λιγο σχετικιστης-μαλακιστης  :grin:)) οτι παντα υπαρχει μια αιτια....κι με βαση αυτο νομιζω οτι η τελικη επιλογη συναρταται με τη γνωση που εχεις στο βαθος του μυαλου σου...την οποια ξαναλεω δεν μπορει να αποκοπει (νοητικα)....(εκτος απο περιπτωση απωλειας μνημης)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom