st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
σκετο ενστικο? ή εχουμε καμια αγωνιστικη ειδηση???Η Γαλλια δεν βλεπω να περναει :S
σκετο ενστικο? ή εχουμε καμια αγωνιστικη ειδηση???Η Γαλλια δεν βλεπω να περναει :S
gl μια μερα θα σε δωσω μερικα ματς να βγαζουν αποδωση 10000τον αχαχουχα τι τον ανακατευεις τωρα ρε μαν στο θρεντ του στοιχηματος;
την κοροιδα κανεις Nipple...
οτι βλεπεις και το πιστευεις να το παιζεις...μην ακους τιποτα...οτι λεει το ενστικτο σου...εγω πχ αυριο επαιξα σουηδια ασχετος αν ερθει αυτο βλεπω αυτο επαιξα...σκετο ενστικο? ή εχουμε καμια αγωνιστικη ειδηση???
την κοροιδα κανεις Nipple...
συμφωνωοτι βλεπεις και το πιστευεις να το παιζεις...μην ακους τιποτα...οτι λεει το ενστικτο σου...εγω πχ αυριο επαιξα σουηδια ασχετος αν ερθει αυτο βλεπω αυτο επαιξα...
οτι βλεπεις και το πιστευεις να το παιζεις...μην ακους τιποτα...οτι λεει το ενστικτο σου...εγω πχ αυριο επαιξα σουηδια ασχετος αν ερθει αυτο βλεπω αυτο επαιξα...
σκετο ενστικο? ή εχουμε καμια αγωνιστικη ειδηση???
οτι βλεπεις και το πιστευεις να το παιζεις...μην ακους τιποτα...οτι λεει το ενστικτο σου...εγω πχ αυριο επαιξα σουηδια ασχετος αν ερθει αυτο βλεπω αυτο επαιξα...
ήσουν σαφέστατος
Ειλικρινα δεν καταλαβα στειλε πμ ;) αλλα προσεχε μην το παρει χαμπαρι ο Λιονταρος
και για να το φιλοσοφησουμε και λιγο...Ειπες σοφη κουβεντα
οσες φορες αφησα το ενστικτο και πηγα με τις προβλεψεις και την μελετη τις περισσοτερες φορες πηγα κουβα
31 νοεμβρη θα ειναι....gl μια μερα θα σε δωσω μερικα ματς να βγαζουν αποδωση 10000
31 νοεμβρη θα ειναι....
το παιζεις αν εχεις παρορμυση ειναι ψυχαναγκαστικη αναγκη που αν δεν γινει δεν ικανοποιησε ασχετος που ξερεις οτι αυτο που κανεις ειναι λαθος το κανεις οποτε παιζουμε και χωρις να θελουμε. "Όλες οι ανθρώπινες πράξεις έχουν ως αίτιο ένα από τα εξής επτά: τύχη, φύση, παρόρμηση, συνήθεια, λογική, πάθος, πόθο." - Αριστοτέληςκαι για να το φιλοσοφησουμε και λιγο...
το ενστικο βεβαια, συνδεεται και με καποια γνωση...δεν ειναι αποκομμενο τελειως...
για παραδειγμα δεν παιζεις κατι για το οποιο δεν εχεις ιδεα τι ειναι
θα δεις φιλε οταν φτασω στο επιπεδο εκεινο θα σε δωσω τα ματς και βαλτα 3 ευρω εγω θα τα βαλω 531 νοεμβρη θα ειναι....