χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
1-1 η γουινεα δεν νομιζω τωρα να μπει αλλο γκολ αρα θα φαω την σοκοφρετα
νυχτα χρησταρα...1-1 η γουινεα δεν νομιζω τωρα να μπει αλλο γκολ αρα θα φαω την σοκοφρετα
καληνυχτα μπραδερ 1-2 εγινε τσημπισα το στοιχημα θα φαω και την σοκοφρετα α καλο ενυχτα χρησταρα...
Βλεπω ακομα παιζεις "Σκληρο Στοιχημα " τυπε μου, ε?Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Φιγκεϊρένσε Οέστε v Φιγκεϊρένσε
(Τελικό αποτέλεσμα) 16/11/2013 Κανένα 2.62 Ανοικτό
2 Ισοπαλία Κοριτίμπα v Κρισιούμα
(Τελικό αποτέλεσμα) 16/11/2013 Κανένα 3.40 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 0,50 0,50 4,46
Συνολικό στοίχημα: 0,50
ταμειακι σημερα16/11/2013 19:00 192 ΑΛΑΒΕΣ - ΟΥΕΛΒΑ Goal 1.65 -
16/11/2013 19:00 193 ΜΟΥΡΘΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ Under 1.60 -
16/11/2013 19:15 197 ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ 1 2.20 -
εγω αυτα εριξα.....εσεις καλου κακου ριξτε κι ενα δελτιο αναποδα να ειστε σιγουροι για νικη
apo κατω προς τα πανω παμε για να μην παμε απο πανω προς τα κατω ακαλο ε ενταξει τωρα ποντερνω και στον οπαπ οπως εχθες με την εθνικη 48 ευρω που εβαλα εδω ζαν το λαιβ δεν με παει οποτε χαλαρα Ο gl κερδιζει συνεχεια α καλο ε Υπομονη ζαν την αλλη εβδομαδα ο αρης να ειναι καλα και το λιβορνο να παρω παλι μεροκαματακιΒλεπω ακομα παιζεις "Σκληρο Στοιχημα " τυπε μου, ε?
ταμειακι σημερα
απο χοντρη κοιλια δεν βγαινουν ποτε λεπτες σκεψεις ησουν τυχερος μαλλον α καλο ε υγ.. Πλακα πλακα gl με αυτα που τρως χρειαζεσε και λιγα ομεγα 3 θα δεις διαφορα μεγαλη Και στον πνευματικο τομεα και στην διαθεση ακουμε αδερφε και δεν θα χασεις ειναι φτηνα τα δικα μου κανουν οι 90 αμπουλες 30 ευρω και ειναι για 2 την ημερα δηλαδη 45 μερες αλλα εχει και πολυ πιο φτηνα τεσπα ενιγουεη κανε χ την κρισιουμα να κερασω ενα κουλουρι θεσσαλονικης σε ενα φουρνο το εχει 0,45 λεπτα που παω Α ξεχασα και 2πλο την τζοινβιλ ΥΓ.. κΑληνυχτα παιδια ας δω λιγο την βραζιλια μου με την ονδουρα και ας ρηξω εναν υπνακο κανα 7ωρο μου φτανει Σιγιου λετερ τουμοροου εβρινθινγκ αρε γαμω τα αγγλικα μου 10 χρονια σπουδες μεταπτυχιακα και δικτατορικα στον υπνο μοθ γκουντ μπαι αλερ ρετουρ και λιγο γαλλικο να σπασει η αγγλικουριαχρησταρα σημερα κερδισα γιατι διαβασα πισω απο τις λεξεις ;) που ερχεται ο αλεξης (οχι ο τσιπρας),παραμερισα το παθος μου και την απληστια μου και νικησα τα μπουκς παιζοντας ψυχραιμα βασει φορμας και λογικης....ειχα φαει βεβαια και μια ζαμπονοτυροπιτα και μια μπουγατσα με μπολικη αχνη πριν για να σκεφτομαι πιο ορθα αν και ημουν καθιστος στο πρακτορειο και να μην πεσω θυμα καμιας υπογλυκαιμιας
ταμειακι σημερα
ε θα σας γαμησω και τους δυο πρωι πρωι .....σημερα εχει μελετη στο πρακτορειο αφου πρωτα πιουμε εναν καπουστινο και φαμε και μια κρεμα και μια τυρι....με φουλ χοληστερολη και λιποπρωτεινη χρησταρα ζηλευεις μαν που δεν παιρνω χαπια;εχω καλο σηκωτι φιλε απο τα ουισκια
περιμενω ρανταπλαν να δωσει πονο και ρεντμανγουατδεφακ γιατι χτες γαμησα τελικα και εδωσα παλι το 60αρι....οποτε πρεπει να βγει συν το μοσχαρι που αγορασα και εχω σημερα κοκκινιστο με κριθαρακι στον φουρνο......
ΥΓ λαιον7 τα επαιξες χτες τα δικα μου τελικα;
ΥΓ2 ΠΑΛΙ μαλακιες εχει το κουπονι και σημερα
κροτονε και βιρτους λαντσιανο απο μπομπες σημερα
και ασο κορδοβα ,οβερ την μποκα,ασο νουμανθια