χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.721
- Πόντοι
- 606
ειστε ωραιοιφιλαρακι τωρα ηρθαμε απο κατι ουζα με γαριδες χταποδια κτλ...και ωραια παρεα,,,απο το απογευμα...... ελα εσυ με το καλο πειραια και αστο πανω μου.....
ειστε ωραιοιφιλαρακι τωρα ηρθαμε απο κατι ουζα με γαριδες χταποδια κτλ...και ωραια παρεα,,,απο το απογευμα...... ελα εσυ με το καλο πειραια και αστο πανω μου.....
ξερω μου εχεις πει...ειστε ωραιοικαποια στιγμη θα ερθω ξερεις ειμαι καλαμακιοτης
και ολυμπιακος ειναι ο γαμπρος μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω μου εχεις πει...εμενα ειναι βαζελος ο γαμπρος μου..
![]()
![]()
![]()
ναι αλλα εμενα τα ανεψια ΠΑΟΚξερω μου εχεις πει...εμενα ειναι βαζελος ο γαμπρος μου..
![]()
![]()
![]()
αλλα τον ανηψιο μου επειδη το βαφτισα εγω προσφατος θα το κανω γαβρακι σιγα μην μου ξεφυγει και ας ειναι βαζελος ο πατερας του........Έριξα κάτι ψιλά να ισοφαρίσει η ρετζίνα και κάτι ψιλότερα διπλό εστουδιάντες
αλλα τον ανηψιο μου επειδη το βαφτισα εγω προσφατος θα το κανω γαβρακι σιγα μην μου ξεφυγει και ας ειναι βαζελος ο πατερας του........![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω φιλε να εισαι καλα.....Παντάξιος, να ζήσει το παιδάκι
Κι εγώ τον ανιψιό μου γαυράκι τον έχω κάνει, θα του πάρω και μια εμφάνιση του μήτρογλου τα χριστούγεννα![]()
να σας ζησει και εγω τον εναν τον βαφτισααλλα τον ανηψιο μου επειδη το βαφτισα εγω προσφατος θα το κανω γαβρακι σιγα μην μου ξεφυγει και ας ειναι βαζελος ο πατερας του........![]()
![]()
![]()
![]()
ωραιος....να σας ζησει και εγω τον εναν τον βαφτισαΑυτος που βαφτισα τον βλεπω να κανει το δρομολογιο καλαμακι τουμπα οπως πηνω εγω καφε στο καφενειο
![]()
δεν καταλαβενει τιποτα α καλο ε
με λεει θειο στο σχολιο ειναι ολοι ολυμπιακος του λεωκαι τι εγινε εσυ εισαι ΠΑΟΚ λεει ναι θειο και εγω καμαρονω
![]()
σοκοφρετα η σερενατα η κουκουρουκου?αν δεν βγει και η αυτορατορικη γουινεα με την ισπανια οβερ 2,5 για το 1 ημιχρονο θα φαω μια σοκοφρετα να πανε κατω τα φαρμακιααν βγει δεν θα την φαω ειναι βραδυ
![]()
Α μολις μπηκε ενα γκολ
αλλο 1 θα μπει και θα το χασω αρα θα φαω την σοκοφρετα
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε στο ναυτικο ειχα εναν κληρουχα απο το αιγιοωραιος....
σοκοφρετα παντα παλια ετρωγα σερενετα αλλα τελικα η σοκοφρετα ειναι κλασικια αξια και νομιζω την προσεχουν τωρα καλυτερα απο θεμα γευσηςσοκοφρετα η σερενατα η κουκουρουκου?![]()
![]()