Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
δωστε παρων μαγκες να ξερω ποιοι ειναι εδω ..
μλκ κανονισε μεχρι το τελος τη σεζον να εχεις μηδενισει τους τραπεζικους σου λογαριασμους
σε σενα στηριζομαι,παντα ενα φιλος λαμογιο ειναι καλο  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
μλκ κανονισε μεχρι το τελος τη σεζον να εχεις μηδενισει τους τραπεζικους σου λογαριασμους
σε σενα στηριζομαι,παντα ενα φιλος λαμογιο ειναι καλο  :grin:
δεν τελειωνουν τα λεφτα του ;)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αφου παρατηρω οτι οι περισσοτεροι γιναμε κουβανοι σημερα, να πω κι εγω τον πονο μου...
σηκωθηκα νωρις δυστυχως λογω κηδειας νεου ανθρωπου και ετσι ειχα χρονο να μελετησω καλα...
το ενα μου μυριζε, το αλλο μου ξυνιζε, κατεληξα οτι δεν εχει ψωμι, αλλα μου εκαναν κλικ 3 ματσακια: Πλατανιας, Καραμπουκ και Θελτα...
σκεφτηκα να κανω μια 3αδουλα να ξεμπερδευουμε, αλλα βλεποντας οτι αρχιζουν διαφορετικες ωρες, λεω θα τον κανω αργο τον θανατο, θα τα παιξω ενα ενα...
βλεπω τιμη Πλατανια, δεν μου αρεσε, λεω θα περιμενω να ανεβει... πώς να ανεβει ομως που ο κορακας ειχε δειξει στην μιση ομαδα του Απολλωνα κιτρινη... στο 30' πληρωνε μολις 2.15, τι να παιξεις, να μην πολυλογω, δεν επαιξα τιποτα, παει το πρωτο...

Τα ιδια ακριβως και με την Καραμπουκ... την ειχα το πρωι 2.18, το απογευμα ειχε λιγο πανω απο 2.00 και οταν αρχισε, αντι να ανεβαινει η τιμη επεφτε! στο 45' παρε το 1-0, παει κι αυτο...

με τη Θελτα ομως λεω, δεν θα την ξαναπατησω κι ας εχει φτασει η τιμη στα ταρταρα, θα την παιξω απο ημιχρονο με 3.50 να τελειωνουμε!!!

ες αυριον...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το αμαξι για του χρονου :)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
γιατι δεν το αγοραζεις απο φετος??...

το 2014 θα βγει γιαυτο :)

Στάξε Εσύ Λίγους Εβραίους Παραπάνω & Τα Χριστούγεννα Θα Στο Φέρουν Έξω Από Το Σπίτι Σου & Με Κόκκινη Κορδέλα !!!

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.571
Πόντοι
12.756
κατι για αυριο αλλα να ξερετε ειναι με πολυ καλυψη που σημαινει χαμηλα ποσοστα , συν οτι ειναι κοκορετσι ( πολλα ματς )

Τζενοβα - βερονα , γκολ
Καλιαρι - Τορινο 1Χ , αν και το ματς ειναι ανοιχτο και στο 2 , οποιος ειναι μπουρλοτιερης τα χωνει στο 2πλο
Ρομα - Σασουολο 1 , η Ρομα για μενα θα συνεχισει ακομα να παιρνει 3ποντα
Αταλαντα - Μπολωνια 1Χ , γαμω το σπιτι της Μπολωνιας , αν το φερει 2πλο θα την παιζω κοντρα μεχρι το τελος του πρωταθληματος
Κιεβο - Μιλαν , Χ2 , γιατι Μιλαν ειναι αυτη
Φιορεντινα - Σαμπ , 1 , οκ το εχουν παιξει και οι πιγκουινοι , οποιος σκεφτεσαι ή νομιζει οτι θα σπασει , θα σπασει στο Χ και οχι στο διπλο κατα την γνωμη μου
Παρμα - Λαζιο , γκολ ,
Γιουβεντους - Ναπολι , εγω θα το παιξω γκολ ..

και επειδη ειναι Ιταλια θα βαλω τον Παπα , και οχι τους δικους μας του μουσατους

pope-smiley-emoticon.gif
pope-smiley-emoticon.gif
URL]]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Στάξε Εσύ Λίγους Εβραίους Παραπάνω & Τα Χριστούγεννα Θα Στο Φέρουν Έξω Από Το Σπίτι Σου & Με Κόκκινη Κορδέλα !!!

:2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:
ξερεις ποιο ειναι το προβλημα οτι εχω 7 εκατομμυρια κληστα με συμβολαιο να μην μπορω να το σπασω μεχρι 1-1-2014 και γιαυτο αναγκαστικα πρεπει να περημενω λιγακι αλλιως θα το ειχα παρει ηδη :)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
για αυριο βλεπω Ναντ...
καλο το 4.00+ στο διπλο, ακομα καλυτερο το dnb στο 2.45 για οσους εχουν προσβαση στους κιτρινιαρηδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom