αφου παρατηρω οτι οι περισσοτεροι γιναμε κουβανοι σημερα, να πω κι εγω τον πονο μου...
σηκωθηκα νωρις δυστυχως λογω κηδειας νεου ανθρωπου και ετσι ειχα χρονο να μελετησω καλα...
το ενα μου μυριζε, το αλλο μου ξυνιζε, κατεληξα οτι δεν εχει ψωμι, αλλα μου εκαναν κλικ 3 ματσακια: Πλατανιας, Καραμπουκ και Θελτα...
σκεφτηκα να κανω μια 3αδουλα να ξεμπερδευουμε, αλλα βλεποντας οτι αρχιζουν διαφορετικες ωρες, λεω θα τον κανω αργο τον θανατο, θα τα παιξω ενα ενα...
βλεπω τιμη Πλατανια, δεν μου αρεσε, λεω θα περιμενω να ανεβει... πώς να ανεβει ομως που ο κορακας ειχε δειξει στην μιση ομαδα του Απολλωνα κιτρινη... στο 30' πληρωνε μολις 2.15, τι να παιξεις, να μην πολυλογω, δεν επαιξα τιποτα, παει το πρωτο...
Τα ιδια ακριβως και με την Καραμπουκ... την ειχα το πρωι 2.18, το απογευμα ειχε λιγο πανω απο 2.00 και οταν αρχισε, αντι να ανεβαινει η τιμη επεφτε! στο 45' παρε το 1-0, παει κι αυτο...
με τη Θελτα ομως λεω, δεν θα την ξαναπατησω κι ας εχει φτασει η τιμη στα ταρταρα, θα την παιξω απο ημιχρονο με 3.50 να τελειωνουμε!!!
ες αυριον...