Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Παιδια θα παιξεις καποιος αυριο 2αδα Γιουβεντους και ολυμπιακο? :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.571
Πόντοι
12.756
εισαι μαλακας τωρα.οκ τερμα η πλακα.δε γελαω για τα λεφτα που εχασες αλλα γι αυτο που ειπε ο γεοπας.αλλα οκ τερμα.

Φιλικα μιλαμε ρε μαλακα , αλλα χθες φαγαμε μεγαλη πουτσα , τουλαχιστον εγω εφαγα μεγαλη , για σας δεν ξερω .

Οπως και να εχει ομως οκ ..πλακα να γινεται ρε μαγκες δεν λεω όχι αλλα εχθες εγινε μακελιο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Παιδια αν κερδισει αυριο η Γιουβεντους  και πιασω στις 9 το βραδυ το Τζοκερ θα σας βγαλω ολους για κερασμα στα εξαρχεια για καφε ειχα πιει εναν πολυ καλο ελληνικο οταν ηρθα στο φιλαρακι μου που μενει στο μενιδι :grin: Λιγο πριν την πλατεια ηταν το μαγαζι στα αριστερα :grin:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Τι θα γινει θα βαλει κανα γκολ η Ιντερ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
ηδη παιχτηκε.το ειχες καταλαβει για μενα νομιζω. :grin:
οχι το σκεφτηκα για μενα τι θα επαιζα αλλα πιθανολογισα οτι μπορει να το παιξεις και εσυ αλλα και καποιο αλλο παλικαρι :grin: και ειπα να ρωτησω αδερφε μου :grin: Αλλα μεσοβδομαδα με πηγε πολυ ασχημα στο λαιβ και ειπα να κανω λιγο πισω και τα 2 ειναι φαβορι αλλα και ντερμπι το να παιξεις μονο το 1 ματς απο τα 2 το ποσοστο δεν ειναι ανταξιο τις δυσκολιας του αγωνα :grin: οποτε σκεφτηκα αν καποιος ηθελε να παιξει θα επαιζε και τα 2 αφενος για καλυτερο ποσοστο αφετερου για λιγοτερο πονταρισμα αρα και λιγοτερος πονοκεφαλος κατα καποιο τροπο :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.591
Πόντοι
5.006
Φιλικα μιλαμε ρε μαλακα , αλλα χθες φαγαμε μεγαλη πουτσα , τουλαχιστον εγω εφαγα μεγαλη , για σας δεν ξερω .

Οπως και να εχει ομως οκ ..πλακα να γινεται ρε μαγκες δεν λεω όχι αλλα εχθες εγινε μακελιο
λες να μη ξερω?στου γεοπα τα ποσταρισματα γελαω τα χανει ο ανθρωπος αλλα ειναι ωραιος λεει και τα δικα του τη πλακα του τα μπινελικια του.γκε γκε?θα τα παρουμε αυριο Nipple.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.591
Πόντοι
5.006
οχι το σκεφτηκα για μενα τι θα επαιζα αλλα πιθανολογισα οτι μπορει να το παιξεις και εσυ αλλα και καποιο αλλο παλικαρι :grin: και ειπα να ρωτησω αδερφε μου :grin: Αλλα μεσοβδομαδα με πηγε πολυ ασχημα στο λαιβ και ειπα να κανω λιγο πισω και τα 2 ειναι φαβορι αλλα και ντερμπι το να παιξεις μονο το 1 ματς απο τα 2 το ποσοστο δεν ειναι ανταξιο τις δυσκολιας του αγωνα :grin: οποτε σκεφτηκα αν καποιος ηθελε να παιξει θα επαιζε και τα 2 αφενος για καλυτερο ποσοστο αφετερου για λιγοτερο πονταρισμα αρα και λιγοτερος πονοκεφαλος κατα καποιο τροπο :grin:
παντως αδελφε οντως η αποδοσεις δεν ειναι ανταξιες των παιχνιδιων.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
εξω δεν βρεχει και τα αμαξια απο πανω ειναι σαν να εχει βρεξει κανα 2ωρο  94% υγρασια :grin: Πιο λιγο ειχε οταν κοιμονμουν στα πολεμικα καραβια στον ναυσταθμο σαλαμινας σαν οδηγος στο αρχηγειο στολου που υπηρετησα :grin: Και ημουν ολη μερα στα καραβια με τα κολληταρια απο τα μερη μου :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.591
Πόντοι
5.006
εξω δεν βρεχει και τα αμαξια απο πανω ειναι σαν να εχει βρεξει κανα 2ωρο  94% υγρασια :grin: Πιο λιγο ειχε οταν κοιμονμουν στα πολεμικα καραβια στον ναυσταθμο σαλαμινας σαν οδηγος στο αρχηγειο στολου που υπηρετησα :grin: Και ημουν ολη μερα στα καραβια με τα κολληταρια απο τα μερη μου :grin:
α ρε χρησταρα και ειμασταν και κοντα να σε ηξερα τοτε. :cheesy:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
εδω δες η ιντερ κανει καθυστερησεις με την λιβορνο.. ειναι δυνατον???????

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
παντως αδελφε οντως η αποδοσεις δεν ειναι ανταξιες των παιχνιδιων.
παντως δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα πιο πολυ μου κανει ο ασσος της γιουβεντους δηλαδη αν παιξω ενα παιχνιδι και αυτο γιατι ο ολυμπιακος και να παρει ενα χ δεν χαθηκε τιποτα ενω αν κερδισει η ρομα και δεν κερδισει η γιουβεντους πχ η ρομα θα φυγει στους 5η 6 βαθμους δηλαδη στην γιουβεντους ειναι καπως σαν τελικος κατα καποιο τροπο ενω ο ολυμπιακος αν παρει και ενα χ στα @@ κιολας :grin: Ο ΠΑΟΚ ετσι και αλλιως θα κανει και αλλες γκελες ο ολυμπιακος το πιο πιθανο οχι και στην τουμπα πχ μπορει να παρει αποτελεσμα λιγο εφτασε να παρει ο βαζελος.. Οποτε θα κατεληγα στον ασσο της γιουβεντους.. Ανεξαρτητα αν στην ελλαδα υπαρχει ενδεχωμενο ευνιας του ολυμπιακου αλλα οταν παιζουμε στοιχημα δεν πρεπει να τα λαμβανουμε αυτα υποψιν μας γιατι ειναι μια υποψια και με υποψιες δεν πεπει να παιζουμε στοιχημα γιαυτο τον λογο θα επαιζα μονο τον ασσο τις γιουβεντους  αλλιως 2αδα αν θα ηθελα να παιξω πιο χαλαρα Γιουβεντους και Ολυμπιακο :grin: :tooth: :bounce-glasses: :sleeping:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
θελω 1χ τη θελτα.. γυρναει λετε? :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
α ρε χρησταρα και ειμασταν και κοντα να σε ηξερα τοτε. :cheesy:
Αστα να πανε ειχα την καλυτερη μεταθεση στο ναυτικο καθε μερα σχεδον εξοδουχος παρασκευασαββατοκυρικα σχεδον ολα ελευθερα αλλα να σε πω την αληθεια αν δεν εχεις καποιον δικο σου δεν περνας καλα και ας εχεις την καλυτερη μεταθεση στην γη σαν στρατευμενος :grin: Αφου να φανταστεις τον διαδρομο εξω απο το αρχηγειο στολου τον σκουπιζαν οι ναυτες τις βασης υποβριχιων στις 9 το πρωι πηγεναμε σε ενα γραφειο μεσα στο αρχηγειο στολου και φτιαχναμε καφε και περιμεναμε αν χτυπησει κανα τηλεφονο να μεταφερουμε καπου στον ναυσταθμο τον αρχηγο στολου στην χαση και στην φεξι και αντιπλιαρχους και πλοιαρχους νομιζω δεν επιτρεποταν να μεταφερουμε πλοταρχι απο αντιπλοιαρχο και πανω πρεπει να ειμαι ο πιο στα @@ που περασε σαν οδηγος στο αρχηγειο στολου :grin: :grin: :grin: :grin: Μια μερα παρασκευη σαβατοκυριακο ειπα δεν θα παω πουθενα κοιμηθικα στις 2 το μεσημερι παρασκευη  που τελειωνε η βαρδια μας και ξυπνησα κυριακη μεσημερι :grin: Οταν ζυτησα μεταθεση στο ΝΚ σαμοθρακης απο το βισμα μου ειχα πιστευω πολυ μεγαλο βισμα :grin: Με ειπαν στο αρχηγειο στολου ρε χρηστο γιατι θελεις να φυγεια απο εδω αφου εισαι στην πενα τρως στην βαση υποβριχιων δεν καθαριζεις τιποτα δεν πλενεις τιποτα απο αυτα που τρως δεν κανεις αγγαριες  εχεις ολα τα σαββατοκυριακα σχεδον ελευθερα καθημερινα εισαι στις 2 το μεσημερι ελευθερος σχεδον καθε μερα εξοδου γιατι θελεις να φυγεις :grin: :grin: Τους απαντησα οσο και να μην κανω τιποτα οσο και να ειμαι στα οπα οπα στην σαμοθρακη θα παιρνω 12 μερες αδεια τον μηνα να πηγαινω σπιτι μου  :grin:στην αθηνα τι να το κανεις να εισαι συνεχεια  Εξοδουχος αλλα να εισαι μονος :grin: :grin:  

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
θελω 1χ τη θελτα.. γυρναει λετε? :S
Σκατά γυρνάει.....έχω απηυδήσει με αυτήν την κωλοισπανία!!!!
Από όπου και να την πιάσεις σε γαμάει....
Δεν υπάρχει αρχή μέση και τέλος!!!!!
Δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει που και πότε!!!!
Οι φόρμες, τα στατιστικά, οι έδρες, έχουν πάει περίπατο!!!!
Και καλά, όλοι κερδίζουν όλους ανεξαρτήτως έδρας....
Πούτσε μπλέ μελαγχολικές.....πρωτάθλημα μπουρδέλο είναι!!!
Επειδή 2 ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, όλοι οι υπόλοιποι το κάνουν κωλοχανίο!!!!
Ας συνεχίσουν έτσι και τους βλέπω να καταλήγουν σαν την Σούπερ-Λίγδα!!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.591
Πόντοι
5.006
Σκατά γυρνάει.....έχω απηυδήσει με αυτήν την κωλοισπανία!!!!
Από όπου και να την πιάσεις σε γαμάει....
Δεν υπάρχει αρχή μέση και τέλος!!!!!
Δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει που και πότε!!!!
Οι φόρμες, τα στατιστικά, οι έδρες, έχουν πάει περίπατο!!!!
Και καλά, όλοι κερδίζουν όλους ανεξαρτήτως έδρας....
Πούτσε μπλέ μελαγχολικές.....πρωτάθλημα μπουρδέλο είναι!!!
Επειδή 2 ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, όλοι οι υπόλοιποι το κάνουν κωλοχανίο!!!!
Ας συνεχίσουν έτσι και τους βλέπω να καταλήγουν σαν την Σούπερ-Λίγδα!!!!!
δεν εχεις αδικο.πριν λιγο καιρο μαλαγα-θελτα 0-5 σημερα θελτα-βαγιεκακος0-1. :jerking:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.571
Πόντοι
12.756
δωστε παρων μαγκες να ξερω ποιοι ειναι εδω ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom