st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
μαν, εγω θα λεγα καλυτερα οτι ειναι του στοιχηματος....γιατι στο στοιχημα δεν αρκουν μονο οι γνωσεις ;)Ο γέοπας ξέρει πολύ ποδόσφαιρο τύπε, μην ειρωνεύεσαι!
μαν, εγω θα λεγα καλυτερα οτι ειναι του στοιχηματος....γιατι στο στοιχημα δεν αρκουν μονο οι γνωσεις ;)Ο γέοπας ξέρει πολύ ποδόσφαιρο τύπε, μην ειρωνεύεσαι!
ελα που εισαι κοιμηθηκες δεν θα παιξουμε μπραζιλ?βγαλε ρε σατανα τι εβγαλες απο τις ψειρες
νυχτα παιδες
ετοιμαστειτε για αυριο
o αλλος που επαιξε 2 την μπενφικα που ειναι...
ελα που εισαι κοιμηθηκες δεν θα παιξουμε μπραζιλ?
τριαδα με θρυλο,γιουβε και σαχταρ..ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ..
Καλημέρα....Ωραίος ο άτζελο.
Ο γέοπας ο γνώστης, με το παραπάνω παίκτη στο κέντρο της μπενφίκα που θα ηταν καταλυτικό για τον αγωνα πού χάθηκε;
Έτσι......χτες δεν κέρδισα, αλλά έπαιξα σωστά!!!!μαγκες, μην κρινετε εκ του αποτελεσματος...
καλοφαγωτα τα φραγκα, αλλα να κανουμε και την αυτοκριτικη μας μετα...
η συνηθης ερωτηση που κανω στον εαυτο μου, ειτε εχασα ειτε κερδισα, ειναι: αν επαιζαν παλι αυριο, θα το ξαναπαιζες το σημειο σε αυτην την τιμη??
η απαντηση μού λεει αν επαιξα σωστα ή οχι...
παιξε σωστα και χασε, ελεγε ο γκουρου ο Παρασκευας... στην πορεια θα εισαι σιγουρα κερδισμενος...
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - TSR9772745120W - Κινητο Ώρα στοιχήματος: 05/11/2013 23:21:14 ΕκτύπωσηΟχι δεν κοιμηθηκα , αλλα τα βραζιλιανικα ηρθαν και τα 2 χ :S
καλημερα δεν μαλωσαμε μορε σιγα ειπαμε....Έτσι......χτες δεν κέρδισα, αλλά έπαιξα σωστά!!!!
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - RF6664772920I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 05/11/2013 12:09:42 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ναι Κοπεγχάγη v Γαλατάσαραϊ
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 05/11/2013 Κανένα 1.61 Χαμένο
2 Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι v ΤΣΣΚΑ Μόσχας
(Ημίχρονο / τελικό) 05/11/2013 Κανένα 1.53 Κερδισμένο
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - EF3160132320I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 05/11/2013 12:06:56 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γιουβέντους ή Ισοπαλία Γιουβέντους v Ρεάλ Μαδρίτης
(Διπλή Ευκαιρία) 05/11/2013 Κανένα 1.44 Κερδισμένο
2 2 ή 3 Γκολ Ολυμπιακός v Μενφίκα
(Αριθμός γκολ στο ματς) 05/11/2013 Κανένα 1.95 Χαμένο
Στο 1ο μου δελτίο, απλώς θεώρησα ότι αφού θα είναι over2,5 πιθανότερο το G/G της Κοπεγχάγης παρά το 1Χ που το πίστευα εξίσου και "ψιλομάλωσα" με τον ΑΝΤΖΕΛΟ!!!!!
Στο 2ο δελτίο πίστευα ότι όποιος κέρδιζε στο Καραϊσκάκη, θα χρειαζόταν 2 γκολ....ο γαύρος και ο Μάρκοβιτς με διέψευσαν!!!!
δεν εχει να λεει αυτο που λες γιατι δεν κανουμε τους πονηρους εκτου αποτελεσματος.παντα τα ποσταρουμε πριν και μετα...απλως μεταξυ μας κανουμε την πλακα μας....εξαλλου ο καθενας παιζει με την σκεψη του τις πιο πολλες φορες....προφανως καποιες αποδοσεις τραβανε μερικες φορες απο μονες τους....μαγκες, μην κρινετε εκ του αποτελεσματος...
καλοφαγωτα τα φραγκα, αλλα να κανουμε και την αυτοκριτικη μας μετα...
η συνηθης ερωτηση που κανω στον εαυτο μου, ειτε εχασα ειτε κερδισα, ειναι: αν επαιζαν παλι αυριο, θα το ξαναπαιζες το σημειο σε αυτην την τιμη??
η απαντηση μού λεει αν επαιξα σωστα ή οχι...
παιξε σωστα και χασε, ελεγε ο γκουρου ο Παρασκευας... στην πορεια θα εισαι σιγουρα κερδισμενος...
Ευγε, καλη εμπνευση!!!!Εδώ ο γκουρού του στοιχήματος, ο δάσκαλος του στοιχήματος, ο νεκροθάφτης τις bet365
Είχα φοβερή έμπνευση, είχα παίξει και τον Μανιατη αλλα μια χαρά
καλημερα...καινουργια μερα με απεργια....Ευγε, καλη εμπνευση!!!!
Καλημερα παιδες
έτσι, οτι πρεπει για ενδελεχη μελετη...σε εμπνεει κι ο καιρος ναουμκαλημερα...καινουργια μερα με απεργια....
Συμφωνώ με τις επιλογές σου, σπάστα σε δυάδες για μεγαλύτερη σιγουριά!!!!06/11/2013 21:45 118 ΑΓΙΑΞ - ΣΕΛΤΙΚ Goal 1.55 -
06/11/2013 21:45 120 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΤΕΑΟΥΑ 2-3 Goals 1.90 -
06/11/2013 21:45 121 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΙΛΑΝ Goal 1.65 -
06/11/2013 21:45 123 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ Over 1.45 -