Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
παλι εχασες ρε;
σημερα ναι , αλλα ειμαι οκ γενικα
παλι εχασες ρε;
παλι εχασες ρε;πολυ κερδος χαθηκε σημερα , τα μαζεψαν τα μουνακια οι μπουκηδες
ε μαλλον εχεις κανει λαθος...εχεις παιξει 2-4..στη δεξια στηλη των ειδικων του σκορ ειναι η νικη του φιλοξενουμενου..αλλωστε αυτο ποσταρες...νικη τσσκα ..στο λεω για να μην στεναχωριεσαι τσαμπαβετ365
πολυ κερδος χαθηκε σημερα , τα μαζεψαν τα μουνακια οι μπουκηδες
οκ τοτεσημερα ναι , αλλα ειμαι οκ γενικα
πΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!! Φιλε ευλογο το ερωτημα σου....σε ποια εταιρεια το παιξες?500 αποδοση σε 1 του 1,20 σε σκορ 4-2?
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΒΛΕΠΑ...μπηκα να δω αλλους αγωνες του 1.20...πουθενα τετοιες αποδοσεις....ε μαλλον εχεις κανει λαθος...εχεις παιξει 2-4..στη δεξια στηλη των ειδικων του σκορ ειναι η νικη του φιλοξενουμενου..αλλωστε αυτο ποσταρες...νικη τσσκα ..στο λεω για να μην στεναχωριεσαι τσαμπα
ετσι.κανεις μπουκ δεν πληρωνει 1 του 1,20 οποιοδηποτε σκορ με 500 αποδοση.π.χ η μιλαν αυριο 4-2 νικη πληρωνει 351.00 και η αουστρια πληρωνει 501.00 με νικη 0-3.το 2-4 δεν προσφερεται καν.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΒΛΕΠΑ...μπηκα να δω αλλους αγωνες του 1.20...πουθενα τετοιες αποδοσεις....
αλλα αφου το λεει και το δελτιο ΤΣΣΚΑ
καλα μην νομιζεις οτι με ηρεμει αυτο...ειναι πολυ χειροτερο...φανταζεσαι να ρχοταν το σκορ....στο λεω για να μην στεναχωριεσαι τσαμπα
την αουστρια ειδα και γω... το 0-3 με την ατλετικο δινει 500...εκει καταλαβα οτι καποια φαβα εχει ο λακος...ετσι.κανεις μπουκ δεν πληρωνει 1 του 1,20 οποιοδηποτε σκορ με 500 αποδοση.π.χ η μιλαν αυριο 4-2 νικη πληρωνει 351.00 και η αουστρια πληρωνει 501.00 με νικη 0-3.το 2-4 δεν προσφερεται καν.
θα τους επερνες τηλεφωνο μεσα στη νυχτα γιατι δεν πιστωσανε τα λεφτα..καλα μην νομιζεις οτι με ηρεμει αυτο...ειναι πολυ χειροτερο...φανταζεσαι να ρχοταν το σκορ....
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ....ΜΕΧΡΙ ΤΟ 92 ΕΙΝΑΙ 4-2 ΚΑΙ ΣΤΟ 93 ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 5-2...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
ΜΕ 5 ΘΑ ΠΕΡΝΑ 2500
Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 05/11/2013 19:43:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-2 Μάντσεστερ Σίτι v ΤΣΣΚΑ Μόσχας
(Ακριβές Σκορ) 05/11/2013 Κανένα 501.00 Χαμένο
ελα ηρθα αδελφε...θα παιξουμε βραζηλια τωρα...κατσε να ποσταρω κατι εβγαλα κατι ψειρες κρυφες παλι....Σαν καετανο - Αμερικα εχει το βραδυ τι το παιζουμε ?
Εδώ έχει ποντάρει να νικήσει η ΤΣΣΚΑ 4-2 νομίζω...
edit: είδα τα επόμενα πόστ
ελα ηρθα αδελφε...θα παιξουμε βραζηλια τωρα...κατσε να ποσταρω κατι εβγαλα κατι ψειρες κρυφες παλι....
θα εκανα μεγαλο σαματα 2500 χιλιαρικα ηταν αυταθα τους επερνες τηλεφωνο μεσα στη νυχτα γιατι δεν πιστωσανε τα λεφτα..