Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    986

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Καλημερα συναγωνιστες  :grouphug:
Για τη Ρομα, νομιζω οτι δεν ειναι σε καλη φαση. Στο προηγουμενο ματς που την ειδα δεν μου γεμισε και πολυ το ματι.

Παω για μελετη  :coffee:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
εγω δεν ειπα περιπατο,ειπα οτι θα νικησουμε,αντιθετα με εσένα που ελεγες over g/g και οτι ο γαυρος δεν νικαει  :S

εγραψες οτι ο παναθηναικος απλα δεν υπαρχει. ειδες κανενα αγωνα υπεροχης χτες? το ιδιο θα μπορουσε να ληξει 1-0 υπερ του βαζελου.

Καλημέρα...Καλημέρα...

Εσύ Άμα Είσουν Παίχτης Του Γαύρου (Γαύρος Είμαι & Εγώ)& Την Τρίτη Έπαιζες Με Την Μπενφίκα Αγώνα Για Πρόκριση Στους 16 Στο Τσουλού Θα Έμπαινες Στη Λεωφόρο & Θα Έτρωγες Σίδερα Θα Μοίραζες Κλωτσιές & Θα Έτρεχες 90 Λεπτά Στο Full ???
Δεν Νομίζω !!!
Για Αυτό Το Παιχνίδι Είχε & Πολύ Χ ! Όχι Γιατί Ο Παναθηναικός Μπορεί Να Παίξει Αυτόν Τον Ολυμπιακό !!! Φαίνεται Η Διαφορά Των Δύο Ομάδων Δια Γυμνού Οφθαλμού !!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εχω βρει 2 ωραια ματσακια για σημερα με καλες αποδοσεις και θα τα παιξω ευθυς αμεσως !!!!!!

Νικες για Λεβαδειακο και Ατλετικο στις εδρες τους...  :dancing: :dancing:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια.
Ο Οφη σημερα μου φενεται αχαστος.
Στο 2.05 μου αρεσε,τωρα στο 1.8 καπως μου καθεται.

Και Ζακυνθος 1  1.7 :grin:

Y.γ  H betsonic εχει και Γ Εθνικη.Εκει που γινονται τα μεγαλα μπαχαλα και εκει που ολο και καποιο ποδοσφαιριστη ξερουμε.

Κουπονι παντως που δεν ειναι για πολλα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα...Καλημέρα...

Εσύ Άμα Είσουν Παίχτης Του Γαύρου (Γαύρος Είμαι & Εγώ)& Την Τρίτη Έπαιζες Με Την Μπενφίκα Αγώνα Για Πρόκριση Στους 16 Στο Τσουλού Θα Έμπαινες Στη Λεωφόρο & Θα Έτρωγες Σίδερα Θα Μοίραζες Κλωτσιές & Θα Έτρεχες 90 Λεπτά Στο Full ???
Δεν Νομίζω !!!
Για Αυτό Το Παιχνίδι Είχε & Πολύ Χ ! Όχι Γιατί Ο Παναθηναικός Μπορεί Να Παίξει Αυτόν Τον Ολυμπιακό !!! Φαίνεται Η Διαφορά Των Δύο Ομάδων Δια Γυμνού Οφθαλμού !!!

Το παιχνιδι χθες ηταν για Χ γιατι η κλωτσια πηγαινε συννεφο !!!!
Καταστροφικο ποδοσφαιο απο την πλευρα του βαζελου για να μην ανεβαζει στροφες ο γαυρος
Η ποιοτητα της ομαδας και του Μητρογλου στο τελος ομως μιλησε και ο Γαυρος πηρε το παιχνιδι... αυτη ειναι η εικονα του παιχνιδιου και περιμενουμε Γαυρο την τριτη στο ματσακι με την Μπενφικα να πονταρουμε για να μας στειλει παλι ταμειο !!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλημέρα...Καλημέρα...

Δεν Νομίζω !!!

στις αλλες χωρες παιζουνε 5 διοργανωσεις τη βδομαδα και δε κλαιγεται καμια ομαδα. και εδω οι γαβροι κλαινε μη κουραστουν  :2funny: νταξει λογικο ειναι αμαθητοι ειστε σε αυτα ουτως η αλλως μη στενοχωριεσαι συντομα θα ξεκουραζεστε για λιγο ειναι οπως παντα  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.676
Πόντοι
5.097
στις αλλες χωρες παιζουνε 5 διοργανωσεις τη βδομαδα και δε κλαιγεται καμια ομαδα. και εδω οι γαβροι κλαινε μη κουραστουν  :2funny: νταξει λογικο ειναι αμαθητοι ειστε σε αυτα ουτως η αλλως μη στενοχωριεσαι συντομα θα ξεκουραζεστε για λιγο ειναι οπως παντα  :grin:
ενω η υπερβαζελα ειναι για πολλα  [size=5pt]γελια[/size]  :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Άμα νικήσουμε την τρίτη μην λες πάλι ότι μας ευνόησε ο διαιτητής :birdman:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.683
Πόντοι
606
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - SX6421710710F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  03/11/2013 10:39:00  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 ΠΑΟΚ U20  ΠΑΟΚ U20 v Εργοτέλης U20
(Τελικό αποτέλεσμα) 03/11/2013 Κανένα 3.25 Κερδισμένο
Σύνολο:  Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  :sunglasses: 

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Όπως Το Είπες...
Στις Άλλες Χώρες Μπορεί Να Παίζουνε 5 & 15 Διοργανώσεις Την Εβδομάδα !
Εδω Είναι Ελλάντα Όμως & Η Ξεκούραση Μετράει Περισσότερο !!!  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Όπως Το Είπες...
Στις Άλλες Χώρες Μπορεί Να Παίζουνε 5 & 15 Διοργανώσεις Την Εβδομάδα !
Εδω Είναι Ελλάντα Όμως & Η Ξεκούραση Μετράει Περισσότερο !!!  :2funny:
επρεπε να εχουν τζεκο προπονητη φιλε

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Φυσούνα ??   :think:
Αλλά Καλλονή Εννοείς Τύπε ???   :2funny:  :tooth:  :2funny:

Παρεμπιπτόντως Βλέπει Κανείς Σήμερα Νίκη Της Καλλονής ?  :think:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Φυσούνα ??   :think:
Αλλά Καλλονή Εννοείς Τύπε ???   :2funny:  :tooth:  :2funny:

Παρεμπιπτόντως Βλέπει Κανείς Σήμερα Νίκη Της Καλλονής ?   :think:

Εχει ασχημο σερι....καποια στιγμη θα σπασει..και πολλες απουσιες
Απο την αλλη ο Πανιωνιος εχει μεγαλες νικες και ερχετε ανεβασμενος

Πιστευω Χ αλλα δεν το ακουμπαω !!!!!

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
Μετά το χθεσινό κάδο ανακύκλωσης,μια www.stapan.eu]τριάδα για σήμερα[/url]

συναδελφε μην πτοεισαι...δωσε και δελτιο με 5 χ ...ο κοσμος περιμενει να πληρωθει απο εσενα...και εγω σε ακολουθω πιστα γιατι τα χανεις τα ματς στο τσακ...εγω για σημερα λεω για χ τοτεναμ,ουντινεζε,νισ,μαιντσ και πανθρακικος...τι λες?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.873
Πόντοι
12.756
συναδελφε μην πτοεισαι...δωσε και δελτιο με 5 χ ...ο κοσμος περιμενει να πληρωθει απο εσενα...και εγω σε ακολουθω πιστα γιατι τα χανεις τα ματς στο τσακ...εγω για σημερα λεω για χ τοτεναμ,ουντινεζε,νισ,μαιντσ και πανθρακικος...τι λες?

Το χεταφε θα βγει το πρωτο ημιχρονο

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ο Γεοπας που χαθηκε? :dunno: