You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
εγω δεν ειπα περιπατο,ειπα οτι θα νικησουμε,αντιθετα με εσένα που ελεγες over g/g και οτι ο γαυρος δεν νικαει :S
εγραψες οτι ο παναθηναικος απλα δεν υπαρχει. ειδες κανενα αγωνα υπεροχης χτες? το ιδιο θα μπορουσε να ληξει 1-0 υπερ του βαζελου.
Καλημέρα...Καλημέρα...
Εσύ Άμα Είσουν Παίχτης Του Γαύρου (Γαύρος Είμαι & Εγώ)& Την Τρίτη Έπαιζες Με Την Μπενφίκα Αγώνα Για Πρόκριση Στους 16 Στο Τσουλού Θα Έμπαινες Στη Λεωφόρο & Θα Έτρωγες Σίδερα Θα Μοίραζες Κλωτσιές & Θα Έτρεχες 90 Λεπτά Στο Full ???
Δεν Νομίζω !!!
Για Αυτό Το Παιχνίδι Είχε & Πολύ Χ ! Όχι Γιατί Ο Παναθηναικός Μπορεί Να Παίξει Αυτόν Τον Ολυμπιακό !!! Φαίνεται Η Διαφορά Των Δύο Ομάδων Δια Γυμνού Οφθαλμού !!!
Καλημερα αδερφια.
Ο Οφη σημερα μου φενεται αχαστος.
Στο 2.05 μου αρεσε,τωρα στο 1.8 καπως μου καθεται.
Και Ζακυνθος 1 1.7
Y.γ H betsonic εχει και Γ Εθνικη.Εκει που γινονται τα μεγαλα μπαχαλα και εκει που ολο και καποιο ποδοσφαιριστη ξερουμε.
Κουπονι παντως που δεν ειναι για πολλα.
Ο Οφη σημερα μου φενεται αχαστος.
Στο 2.05 μου αρεσε,τωρα στο 1.8 καπως μου καθεται.
Και Ζακυνθος 1 1.7
Y.γ H betsonic εχει και Γ Εθνικη.Εκει που γινονται τα μεγαλα μπαχαλα και εκει που ολο και καποιο ποδοσφαιριστη ξερουμε.
Κουπονι παντως που δεν ειναι για πολλα.
Καλημέρα...Καλημέρα...
Εσύ Άμα Είσουν Παίχτης Του Γαύρου (Γαύρος Είμαι & Εγώ)& Την Τρίτη Έπαιζες Με Την Μπενφίκα Αγώνα Για Πρόκριση Στους 16 Στο Τσουλού Θα Έμπαινες Στη Λεωφόρο & Θα Έτρωγες Σίδερα Θα Μοίραζες Κλωτσιές & Θα Έτρεχες 90 Λεπτά Στο Full ???
Δεν Νομίζω !!!
Για Αυτό Το Παιχνίδι Είχε & Πολύ Χ ! Όχι Γιατί Ο Παναθηναικός Μπορεί Να Παίξει Αυτόν Τον Ολυμπιακό !!! Φαίνεται Η Διαφορά Των Δύο Ομάδων Δια Γυμνού Οφθαλμού !!!
Το παιχνιδι χθες ηταν για Χ γιατι η κλωτσια πηγαινε συννεφο !!!!
Καταστροφικο ποδοσφαιο απο την πλευρα του βαζελου για να μην ανεβαζει στροφες ο γαυρος
Η ποιοτητα της ομαδας και του Μητρογλου στο τελος ομως μιλησε και ο Γαυρος πηρε το παιχνιδι... αυτη ειναι η εικονα του παιχνιδιου και περιμενουμε Γαυρο την τριτη στο ματσακι με την Μπενφικα να πονταρουμε για να μας στειλει παλι ταμειο !!!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα...Καλημέρα...
Δεν Νομίζω !!!
στις αλλες χωρες παιζουνε 5 διοργανωσεις τη βδομαδα και δε κλαιγεται καμια ομαδα. και εδω οι γαβροι κλαινε μη κουραστουν νταξει λογικο ειναι αμαθητοι ειστε σε αυτα ουτως η αλλως μη στενοχωριεσαι συντομα θα ξεκουραζεστε για λιγο ειναι οπως παντα
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 2.696
Μετά το χθεσινό κάδο ανακύκλωσης,μια www.stapan.eu]τριάδα για σήμερα[/url]
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.676
- Πόντοι
- 5.097
ενω η υπερβαζελα ειναι για πολλα [size=5pt]γελια[/size]στις αλλες χωρες παιζουνε 5 διοργανωσεις τη βδομαδα και δε κλαιγεται καμια ομαδα. και εδω οι γαβροι κλαινε μη κουραστουν νταξει λογικο ειναι αμαθητοι ειστε σε αυτα ουτως η αλλως μη στενοχωριεσαι συντομα θα ξεκουραζεστε για λιγο ειναι οπως παντα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
στις αλλες χωρες παιζουνε 5 διοργανωσεις τη βδομαδα και δε κλαιγεται καμια ομαδα. και εδω οι γαβροι κλαινε μη κουραστουν νταξει λογικο ειναι αμαθητοι ειστε σε αυτα ουτως η αλλως μη στενοχωριεσαι συντομα θα ξεκουραζεστε για λιγο ειναι οπως παντα
Άμα νικήσουμε την τρίτη μην λες πάλι ότι μας ευνόησε ο διαιτητής
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Άμα νικήσουμε την τρίτη μην λες πάλι ότι μας ευνόησε ο διαιτητής
μου κανει χαρη να βαλετε 10. εγω να πληρωνεται το οβερ μου θελω παντα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.683
- Πόντοι
- 606
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - SX6421710710F - Flash Ώρα στοιχήματος: 03/11/2013 10:39:00 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΠΑΟΚ U20 ΠΑΟΚ U20 v Εργοτέλης U20
(Τελικό αποτέλεσμα) 03/11/2013 Κανένα 3.25 Κερδισμένο
Σύνολο: Στήλες @ 1 EUR Κέρδη:
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΠΑΟΚ U20 ΠΑΟΚ U20 v Εργοτέλης U20
(Τελικό αποτέλεσμα) 03/11/2013 Κανένα 3.25 Κερδισμένο
Σύνολο: Στήλες @ 1 EUR Κέρδη:
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Όπως Το Είπες...
Στις Άλλες Χώρες Μπορεί Να Παίζουνε 5 & 15 Διοργανώσεις Την Εβδομάδα !
Εδω Είναι Ελλάντα Όμως & Η Ξεκούραση Μετράει Περισσότερο !!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
επρεπε να εχουν τζεκο προπονητη φιλεΌπως Το Είπες...
Στις Άλλες Χώρες Μπορεί Να Παίζουνε 5 & 15 Διοργανώσεις Την Εβδομάδα !
Εδω Είναι Ελλάντα Όμως & Η Ξεκούραση Μετράει Περισσότερο !!!
Φυσούνα ??
Αλλά Καλλονή Εννοείς Τύπε ???
Παρεμπιπτόντως Βλέπει Κανείς Σήμερα Νίκη Της Καλλονής ?
Εχει ασχημο σερι....καποια στιγμη θα σπασει..και πολλες απουσιες
Απο την αλλη ο Πανιωνιος εχει μεγαλες νικες και ερχετε ανεβασμενος
Πιστευω Χ αλλα δεν το ακουμπαω !!!!!
Μετά το χθεσινό κάδο ανακύκλωσης,μια www.stapan.eu]τριάδα για σήμερα[/url]
συναδελφε μην πτοεισαι...δωσε και δελτιο με 5 χ ...ο κοσμος περιμενει να πληρωθει απο εσενα...και εγω σε ακολουθω πιστα γιατι τα χανεις τα ματς στο τσακ...εγω για σημερα λεω για χ τοτεναμ,ουντινεζε,νισ,μαιντσ και πανθρακικος...τι λες?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.873
- Πόντοι
- 12.756
συναδελφε μην πτοεισαι...δωσε και δελτιο με 5 χ ...ο κοσμος περιμενει να πληρωθει απο εσενα...και εγω σε ακολουθω πιστα γιατι τα χανεις τα ματς στο τσακ...εγω για σημερα λεω για χ τοτεναμ,ουντινεζε,νισ,μαιντσ και πανθρακικος...τι λες?
Το χεταφε θα βγει το πρωτο ημιχρονο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.873
- Πόντοι
- 12.756
Ο Γεοπας που χαθηκε?
εχει κατι υποχρεωσεις , θα ερθει μετα
ektor lopez