redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μπαΤο σερί της ρόμα λογικά σταματάει σήμερα ε
μπαΤο σερί της ρόμα λογικά σταματάει σήμερα ε
δεν ξερω ρε τυπε....δεν γινεται να μην σταυρωσει νικη ο ΟΦΗ μεχρι το τελος του πρωταθληματος...δεν ειναι δα και σαν την Μιλαν
τα δυο σερι διπλα που εκανε ο αρης τα ειχα δωσει,πιστευω σημερα στο διπλο του αρη,θα δουμε..εγω βλεπω να υποβιβάζονται βέροια και καλλονή φέτος πάντωςΚάτι τέτοια κουφά τα πιάνει πλάκα πλάκα
Κάτι τέτοια κουφά τα πιάνει πλάκα πλάκα
Το σερί της ρόμα λογικά σταματάει σήμερα ε
Το σερί της ρόμα λογικά σταματάει σήμερα ε
εχει καλα ποσοστα στις προβλεψεις ο ρεντ ρε....απορω πως δεν υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα με τα προγνωστικα του στο φορουμ τοσο καιρο
εχει καλα ποσοστα στις προβλεψεις ο ρεντ ρε....απορω πως δεν υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα με τα προγνωστικα του στο φορουμ τοσο καιρο
Τώρα θα εμφανιστεί ο απόλυτος και θα βάλει τη εικόνα με τα λεφτά
εγω δεν ειπα περιπατο,ειπα οτι θα νικησουμε,αντιθετα με εσένα που ελεγες over g/g και οτι ο γαυρος δεν νικαει :Sναι οπως εβλεπε το ντερμπυ περιπατο χτες. αλλα μπετακι δεν ποσταρε
θα μας χορτασει παλι μπαλα και θεαμα το παιχνιδι θα τελειωσει με το εντυπωσιακο 0-1
ναι οπως εβλεπε το ντερμπυ περιπατο χτες. αλλα μπετακι δεν ποσταρε
δε νομιζω
το έβερτον τότεναμ είναι καλό g/g
ιταλια η ρόμα η γιουβε θα το παρει ισπανια μπαρτσα γερμανια μπαγερ γαλλια παρι πορτογαλια πόρτο σκωτια σελτικ ελλαδα ολυμπιακος μονο αγγλία δεν ξέρουμε :SΩχ, εσύ έχεις ιταλιάνικες πηγές οπότε το αφήνω
ιταλια η ρόμα η γιουβε θα το παρει ισπανια μπαρτσα γερμανια μπαγερ γαλλια παρι πορτογαλια πόρτο σκωτια σελτικ ελλαδα ολυμπιακος μονο αγγλία δεν ξέρουμε :S
εγω δεν ειπα περιπατο,ειπα οτι θα νικησουμε,αντιθετα με εσένα που ελεγες over g/g και οτι ο γαυρος δεν νικαει :S