gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
τι ηταν αυτο τωρα?
πεταχτηκες σαν την πουτσα και μας λες ενα απλο γκενκ
τεκμηριωσε...
ΥΓ! καλυτερα να μου κοπει το χερι παρα να παιξω βελγιο
τι ηταν αυτο τωρα?
πεταχτηκες σαν την πουτσα και μας λες ενα απλο γκενκ
τεκμηριωσε...
ΥΓ! καλυτερα να μου κοπει το χερι παρα να παιξω βελγιο
Έχεις μπανίσει τίποτα καλό?ευχαριστω!
ενοψει π.σ.κ το εχω σε γουρι να με κωλοδαχτιλιαζουνε
θα τους τα παρω σιγουρα!!
Η Ντόρτμουντ αξίζει για Γκολ/Γκολ γιατί παίζει και 1-1 σκορ για το συγκεκριμένο ματς!!!!Κι αν είναι να έρθει όβερ θα πρέπει να σκοράρουν και οι 2 για να έρθει κατά τη γνώμη μου οπότε με το Γκολ/Γκολ είσαι οκ πιστεύω...Την Ντόρτμουντ φοβάμαι λίγο γιατί φέρνει αρκετά αντεράκια...
Γενικά το αυριανό πρόγραμμα είναι της πλάκας...μόνο η Πόρτο μου αρέσει αρκετά!
οβερ ντορντμουντ-χοφενχαιμ μου εβγαλε τα ματια αυτο το 1,60!!!
απο τωρα παιχτηκε!!
Δεν παίζω ΟΠΑΠ φίλε εδώ και 4 χρόνια!!!αυτοί είναι ληστές...Σόρυ, αλλά στον ΟΠΑΠ που τσέκαρα το over στο συγκεκριμένο παιχνίδι δίνει μόνο 1,45.
Δες και μόνος σου:
Πολύ μικρή απόδοση. Εκτός και αν το 1,60 που λες το βρήκες έξω (εκεί να πω την αλήθεια δεν παίζω) ή, άλλαξαν την απόδοση μετά.
γιατι το λες αυτο?
0-0 το σκορ!Η Ντόρτμουντ αξίζει για Γκολ/Γκολ γιατί παίζει και 1-1 σκορ για το συγκεκριμένο ματς!!!!Κι αν είναι να έρθει όβερ θα πρέπει να σκοράρουν και οι 2 για να έρθει κατά τη γνώμη μου οπότε με το Γκολ/Γκολ είσαι οκ πιστεύω...
Όντως ήταν το πιο πιθανό οβερ για σήμερα στην γερμάνια αλλά δεν έκατσε, άλλοι να τα ακούν αυτά που νομίζουν πως ότι παίζουμε στο στοίχημα είναι σίγουρο!μιλησε κανεις?
αφου χασανε απο 5 ευκαιριες ο καθενας στο πρωτο ημ.
το δευτερο ηταν πραγματικη σουπα!
δεν το περιμενα με τιποτα 0-0 το συγκεκριμενο ματσακι παντως
Οντως το 2ο ημ. πολύ σούπα...λες και έβλεπα Λεβαδειακός-Θρασύβουλος...μιλησε κανεις?
αφου χασανε απο 5 ευκαιριες ο καθενας στο πρωτο ημ.
το δευτερο ηταν πραγματικη σουπα!
δεν το περιμενα με τιποτα 0-0 το συγκεκριμενο ματσακι παντως
ο,τι πει ο γκουρουΌντως ήταν το πιο πιθανό οβερ για σήμερα στην γερμάνια αλλά δεν έκατσε, άλλοι να τα ακούν αυτά που νομίζουν πως ότι παίζουμε στο στοίχημα είναι σίγουρο!