Επισκέπτης
Και για λίγο το έχασες!Κοιτα να δεις, που παλι αυτα τα αρχιδια οι Γερμανοι μου το χαλασαν το παρολακι!
Και για λίγο το έχασες!Κοιτα να δεις, που παλι αυτα τα αρχιδια οι Γερμανοι μου το χαλασαν το παρολακι!
ποτε μην κοντραρεις τη μπαγερ σε τετοια παιχνιδια και ειδικα οταν προερχεται στο πρωταθλημα απο κακες εμφανισεις ;)Κοιτα να δεις, που παλι αυτα τα αρχιδια οι Γερμανοι μου το χαλασαν το παρολακι!
ποτε μην κοντραρεις τη μπαγερ σε τετοια παιχνιδια και ειδικα οταν προερχεται στο πρωταθλημα απο κακες εμφανισεις ;)
εσυ κλαψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ασχολησου με το πολο
Λιγα η πολλα, το αποτελεσμα ειναι ιδιο. Ευτυχως, ειχα την εμπνευση να ριξω λιγα ψιλα στη Λιβερπουλ γυρω στο 70' και πηρα κατι λιγα...Και για λίγο το έχασες!
ποτε μην κοντραρεις τη μπαγερ σε τετοια παιχνιδια και ειδικα οταν προερχεται στο πρωταθλημα απο κακες εμφανισεις ;)
οι σιχαμενοι οταν χυνεται αιμα μαζικα φερνουν διπλα9 άτομα
οι σιχαμενοι οταν χυνεται αιμα μαζικα φερνουν διπλα
με 9 ατομα ισα ισα γλυτωνουν την συντριβη
παπαρας ειναικατοπιν εορτης προφητης εισαι φιλε
για κοιτα πιο πισω να δεις αν ειμαι κατοπιν εορτηςκατοπιν εορτης προφητης εισαι φιλε
για κοιτα πιο πισω να δεις αν ειμαι κατοπιν εορτης
για σημερα θα παιξω 2μπαγερ 1τσελσι και 1 ρεαλ!!
εσυ πουτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και αυριο πουτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επιασες και την ρεαλ....απο το μαλλι ομως
για κοιτα πιο πισω να δεις αν ειμαι κατοπιν εορτης
ρε μαλακα μονα τα παιζω οποτε παλι κερδισμενος ειμαι αλλα που να το καταλαβεις ολυμπιακος εισαιεπιασες και την ρεαλ....απο το μαλλι ομως
ρε φιλε απο μονα παιχνιδια δεν ξερεις; 2 στα 3 μαλλον χαμενος ειμαιτι πανηγυριζεις ρε φιλε?
ηρθε η ρεαλ κ δεν το μαθαμε?
το γεγονος οτι επαιξες διπλο την μπαγερν δεν σημαινει οτι οι γενικοτητα που ανεφερς εχει βαση
ρε φιλε απο μονα παιχνιδια δεν ξερεις; 2 στα 3 μαλλον χαμενος ειμαι
ρε μαλακα μονα τα παιζω οποτε παλι κερδισμενος ειμαι αλλα που να το καταλαβεις ολυμπιακος εισαι
πουτσα παλι πικρα αλλη μια βραδια!!!!!!!!τωρα καλα