Επισκέπτης
Βιάζεσαι, θα το γυρίσει πάλι στο τέλος για 10η φορά φέτος και θα λένε μόνο για μεγάλη ομάδα και όχι για κωλοφαρδία!Μάντσεστερ Σίτι!
Βιάζεσαι, θα το γυρίσει πάλι στο τέλος για 10η φορά φέτος και θα λένε μόνο για μεγάλη ομάδα και όχι για κωλοφαρδία!Μάντσεστερ Σίτι!
τον ολυμπιακο τον εβλεπα διπλο ανετο λογω της φαπας απο τους γαλλους αλλα επειδη θα υπαρχουν πολλες αλλαγες και εχουν γινει κωλος στα αποδυτηρια καλυτερα να μην το παιξετε
Αυτό δεν είναι πρόβλεψη???ρε γκατο ειπα οτι δεν κανω προβλεψη για σημερα πως θα ειμαι καλυμμενος?
πας καλα?
Τελικό 1-1!Βιάζεσαι, θα το γυρίσει πάλι στο τέλος για 10η φορά φέτος και θα λένε μόνο για μεγάλη ομάδα και όχι για κωλοφαρδία!
Εγώ ανησυχώ ακόμα για το πρωτάθλημα!Τελικό 1-1!
το καλυτερα να μην το παιξετε ειναι προβλεψη?Αυτό δεν είναι πρόβλεψη???
Μωρή κουφάλα αφού το ξέρεις ότι αν γίνει σήμερα η στραβή θα ερχόσουν εδώ και θα μας το έκανες παράθεση...
Aρχισες τις μαλακίες πάλι δώρη...????το καλυτερα να μην το παιξετε ειναι προβλεψη?
θες να με τρελανεις
αντε να βγαλεις προεδρο στη χανουμα χαμενε
το παιξες?Aρχισες τις μαλακίες πάλι δώρη...????
Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε με σένα...αν δεν το έχει σιασμένο για 1/2 τελικό ο Κόκκαλης είναι τελείως για τον πούτσο
Υ.Γ.Πέρασε η Φέγενορτ και το συστηματάκι αν περάσει η χετάφε θα δώσει καλά λεφτα...χαμένος πάντως δεν είμαι...η γαμοΛίβερπουλ μου τη βίδωσε γιατί μου χάλασε τη δυαδούλα
Οχι...εσύ???το παιξες?
δεν παιζω στοιχημα μπουλακοΟχι...εσύ???
άσε μην πείς...από την πρόβλεψη που έκανες μάλλον παίζεις ΠΡΟ-ΠΟ και όχι στοίχημα οπότε να υποθέσω το έπαιξες 1Χ2...
Mαλακία έκανες bull με την Λιβερπουλ, μην παίζεις μικρές ομάδες Άσσο στην έδρα τους!
Δεν είδες πως την πάτησα εγώ με τον Ολυμπιακό?
βλεπει φαντασματα ο χοντρος οτι ολοι συνομωτουν εναντια στην γιουναιτεντ
Aς φ'λάουσαν κι εσύ κι εγώ...
Εσυ τη γκαντέμιασες καριόλη ταχα μου μίσος η σιτυ με τη Γιουνάϊτεντ και δεν θα το χτυπήσει και πούτσες μπλε...
Ενώ εσύ δεν έστηνες κώλο στα παραμάγαζά σου για ρίξεις τον ΦΟΦΗ πρόπερσυ....βλεπει φαντασματα ο χοντρος οτι ολοι συνομωτουν εναντια στην γιουναιτεντ
σιγα μην κατσει να χασει η πρωτη ομαδα του μαντσεστερ για να κανει κακο στην δευτερη ομαδα
αυτα μονο οι παοκτζηδες τα κανουν και η ομαδουλα τους που την υποστηριζει ο χοντρος
δεν εχασα και δεν ηταν στημενο οταν δεν παιζουμε καλα παραχωρουμε και ισοπαλιεςΕνώ εσύ δεν έστηνες κώλο στα παραμάγαζά σου για ρίξεις τον ΦΟΦΗ πρόπερσυ....
Στο 3-2 απο το Κομποτιακο επί Σόλιντ δεν ειχες στήσει κώλο μωρή ψώλα?????δεν εχασα και δεν ηταν στημενο οταν δεν παιζουμε καλα παραχωρουμε και ισοπαλιες
σημερα μηπως το εχουμε δωσει παλι?
οταν δεν χανει ο ολυμπιακος φταιει η παραγκαΣτο 3-2 απο το Κομποτιακο επί Σόλιντ δεν ειχες στήσει κώλο μωρή ψώλα?????
ποιος σου μίλησε για στοιχημα ρε χαμενε?????οταν δεν χανει ο ολυμπιακος φταιει η παραγκα
οταν χανει φταιει το στοιχημα
ρε αντε γαμηθειτε συνομωσιολογοι
γιατι βρε μαλακα τι ειπα?ποιος σου μίλησε για στοιχημα ρε χαμενε?????
εκατσες να χάσεις από το παράρτημά σου για να ρίξεις το παράρτημα του βάζελου...απλά πράγματα :-*
Τώρα θα μου ονομάσεις σε παρακαλώ 8 παίκτες που βγήκαν από τις ακαδημίες σου και παίξανε στην 1η ομάδα???
και μη μου πεις πάλι για το π.μ. γαμιόλη γιατί στο π.μ μου ανέφερες 8 παίκτες της ακαδημίας που παίζουν στην Εθνική παίδων...!!!ξύσ' τ'αρχίδια σ'
Που είσαι ταράτσα να δεις τον ψεύτη τι γράφει γι'αυτό έσβησε και τα ποστ που έγραφε τις μαλακίες ότι έβγαλε 8 παίκτες από τη ακαδημία για να μην τον ξεφτυλίσουμεγιατι βρε μαλακα τι ειπα?
σου ειπα ποτε οτι εβγαλα 8 παικτες που επαιξαν στην πρωτη ομαδα?χαζος εισαι?για εθνικη νεων μιλαγα
οι παικτες μου που επαιξαν κατευθειαν και με καριερα στην 1 ομαδα ειναι ο ελευθεροπουλος και ο μενδρινος αν θεωρειται καριερα αυτο
Γιατί σήμερα βλέπω ήττα του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο???