Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τον ολυμπιακο τον εβλεπα διπλο ανετο λογω της φαπας απο τους γαλλους αλλα επειδη θα υπαρχουν πολλες αλλαγες και εχουν γινει κωλος στα αποδυτηρια καλυτερα να μην το παιξετε
ρε γκατο ειπα οτι δεν κανω προβλεψη για σημερα πως θα ειμαι καλυμμενος?
πας καλα?
Αυτό δεν είναι πρόβλεψη???
Μωρή κουφάλα αφού το ξέρεις ότι αν γίνει σήμερα η στραβή θα ερχόσουν εδώ και θα μας το έκανες παράθεση... :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αυτό δεν είναι πρόβλεψη???
Μωρή κουφάλα αφού το ξέρεις ότι αν γίνει σήμερα η στραβή θα ερχόσουν εδώ και θα μας το έκανες παράθεση... :grin:
το καλυτερα να μην το παιξετε ειναι προβλεψη?
θες να με τρελανεις :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
αντε να βγαλεις προεδρο στη χανουμα χαμενε :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
το καλυτερα να μην το παιξετε ειναι προβλεψη?
θες να με τρελανεις :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
αντε να βγαλεις προεδρο στη χανουμα χαμενε :grin:
Aρχισες τις μαλακίες πάλι δώρη...????
Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε με σένα...αν δεν το έχει σιασμένο για 1/2 τελικό ο Κόκκαλης είναι τελείως για τον πούτσο :jerking: :grin:

Υ.Γ.Πέρασε η Φέγενορτ και το συστηματάκι αν περάσει η χετάφε θα δώσει καλά λεφτα...χαμένος πάντως δεν είμαι...η γαμοΛίβερπουλ μου τη βίδωσε γιατί μου χάλασε τη δυαδούλα :tickedoff:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Aρχισες τις μαλακίες πάλι δώρη...????
Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε με σένα...αν δεν το έχει σιασμένο για 1/2 τελικό ο Κόκκαλης είναι τελείως για τον πούτσο :jerking: :grin:

Υ.Γ.Πέρασε η Φέγενορτ και το συστηματάκι αν περάσει η χετάφε θα δώσει καλά λεφτα...χαμένος πάντως δεν είμαι...η γαμοΛίβερπουλ μου τη βίδωσε γιατί μου χάλασε τη δυαδούλα :tickedoff:
το παιξες?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οχι...εσύ???
άσε μην πείς...από την πρόβλεψη που έκανες μάλλον παίζεις ΠΡΟ-ΠΟ και όχι στοίχημα οπότε να υποθέσω το έπαιξες 1Χ2... :grin:
δεν παιζω στοιχημα μπουλακο
εχω να παιξω απο το 2000(αντε να εχω παιξει 2-3 φορες απο τοτε)για τον απλο λογο οτι στηνοντε ματς

Επισκέπτης
Mαλακία έκανες bull με την Λιβερπουλ, μην παίζεις μικρές ομάδες Άσσο στην έδρα τους!
Δεν είδες πως την πάτησα εγώ με τον Ολυμπιακό? :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Mαλακία έκανες bull με την Λιβερπουλ, μην παίζεις μικρές ομάδες Άσσο στην έδρα τους!
Δεν είδες πως την πάτησα εγώ με τον Ολυμπιακό? :grin:
:2funny:
Aς φ'λάουσαν κι εσύ κι εγώ... :P

Εσυ τη γκαντέμιασες καριόλη ταχα μου μίσος η σιτυ με τη Γιουνάϊτεντ και δεν θα το χτυπήσει και πούτσες μπλε... :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny:
Aς φ'λάουσαν κι εσύ κι εγώ... :P

Εσυ τη γκαντέμιασες καριόλη ταχα μου μίσος η σιτυ με τη Γιουνάϊτεντ και δεν θα το χτυπήσει και πούτσες μπλε... :birdman:
βλεπει φαντασματα ο χοντρος οτι ολοι συνομωτουν εναντια στην γιουναιτεντ
σιγα μην κατσει να χασει η πρωτη ομαδα του μαντσεστερ για να κανει κακο στην δευτερη ομαδα
αυτα μονο οι παοκτζηδες τα κανουν και η ομαδουλα τους που την υποστηριζει ο χοντρος

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
βλεπει φαντασματα ο χοντρος οτι ολοι συνομωτουν εναντια στην γιουναιτεντ
σιγα μην κατσει να χασει η πρωτη ομαδα του μαντσεστερ για να κανει κακο στην δευτερη ομαδα
αυτα μονο οι παοκτζηδες τα κανουν και η ομαδουλα τους που την υποστηριζει ο χοντρος
Ενώ εσύ δεν έστηνες κώλο στα παραμάγαζά σου για ρίξεις τον ΦΟΦΗ πρόπερσυ.... :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ενώ εσύ δεν έστηνες κώλο στα παραμάγαζά σου για ρίξεις τον ΦΟΦΗ πρόπερσυ.... :jerking:
δεν εχασα και δεν ηταν στημενο οταν δεν παιζουμε καλα παραχωρουμε και ισοπαλιες
σημερα μηπως το εχουμε δωσει παλι?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
δεν εχασα και δεν ηταν στημενο οταν δεν παιζουμε καλα παραχωρουμε και ισοπαλιες
σημερα μηπως το εχουμε δωσει παλι?
Στο 3-2 απο το Κομποτιακο επί Σόλιντ δεν ειχες στήσει κώλο μωρή ψώλα????? :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στο 3-2 απο το Κομποτιακο επί Σόλιντ δεν ειχες στήσει κώλο μωρή ψώλα????? :jerking:
οταν δεν χανει ο ολυμπιακος φταιει η παραγκα
οταν χανει φταιει το στοιχημα
ρε αντε γαμηθειτε συνομωσιολογοι

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
οταν δεν χανει ο ολυμπιακος φταιει η παραγκα
οταν χανει φταιει το στοιχημα
ρε αντε γαμηθειτε συνομωσιολογοι
ποιος σου μίλησε για στοιχημα ρε χαμενε?????
εκατσες να χάσεις από το παράρτημά σου για να ρίξεις το παράρτημα του βάζελου...απλά πράγματα :-*
Τώρα θα μου ονομάσεις σε παρακαλώ 8 παίκτες που βγήκαν από τις ακαδημίες σου και παίξανε στην 1η ομάδα???
και μη μου πεις πάλι για το π.μ. γαμιόλη γιατί στο π.μ μου ανέφερες 8 παίκτες της ακαδημίας που παίζουν στην Εθνική παίδων...!!!ξύσ' τ'αρχίδια σ' :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ποιος σου μίλησε για στοιχημα ρε χαμενε?????
εκατσες να χάσεις από το παράρτημά σου για να ρίξεις το παράρτημα του βάζελου...απλά πράγματα :-*
Τώρα θα μου ονομάσεις σε παρακαλώ 8 παίκτες που βγήκαν από τις ακαδημίες σου και παίξανε στην 1η ομάδα???
και μη μου πεις πάλι για το π.μ. γαμιόλη γιατί στο π.μ μου ανέφερες 8 παίκτες της ακαδημίας που παίζουν στην Εθνική παίδων...!!!ξύσ' τ'αρχίδια σ' :jerking:
γιατι βρε μαλακα τι ειπα?
σου ειπα ποτε οτι εβγαλα 8 παικτες που επαιξαν στην πρωτη ομαδα?χαζος εισαι?για εθνικη νεων μιλαγα
οι παικτες μου που επαιξαν κατευθειαν και με καριερα στην 1 ομαδα ειναι ο ελευθεροπουλος και ο μενδρινος αν θεωρειται καριερα αυτο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
γιατι βρε μαλακα τι ειπα?
σου ειπα ποτε οτι εβγαλα 8 παικτες που επαιξαν στην πρωτη ομαδα?χαζος εισαι?για εθνικη νεων μιλαγα
οι παικτες μου που επαιξαν κατευθειαν και με καριερα στην 1 ομαδα ειναι ο ελευθεροπουλος και ο μενδρινος αν θεωρειται καριερα αυτο
Που είσαι ταράτσα να δεις τον ψεύτη τι γράφει :grin:γι'αυτό έσβησε και τα ποστ  που έγραφε τις μαλακίες ότι έβγαλε 8 παίκτες από τη ακαδημία για να μην τον ξεφτυλίσουμε :2funny:

δεν περιγράφω άλλο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom