gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Συγχαρητήρια στον gattos...Ασύλληπτο παρολί !
Συγχαρητήρια στον gattos...Ασύλληπτο παρολί !
Δεν βλέπω κάποια σούπερ ευκαιρία!Ό άσσος της Τορίνο έχει κάποια αξία αλλά θέλει μάλλον κάλυψη και στην ισοπαλία!gatto έχεις τίποτα από Ιταλία???πως τη βλέπεις τη Μιλαν???αξίζει το G/G???
Και η ισοπαλία παίζει δυνατά...Γιατί σήμερα βλέπω ήττα του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο???
Επειδή είμαι μάγκας θα κρίνω με σιγουριά εκ του αποτελέσματος!Nα πέσει,να πέσει και να μην ξανανέβει...
Σήμερα εγώ πάντως τίμησα από νωρις το 2πλο της Φεγενορτ(2.10)του πούστη...με τη Ντε Γκρααφ-τσαπ τσα ραπ παίζει
Μια δυαδούλα Οσασούνα 1 και Λιβερπουλ 1(μην πεις καμια μαλακία ταράτσα σε γάμ'σα...)
Και κάτι ψιλά σ'ενα συστηματάκι...
Μιλαν Χ/1
Φούλαμ Χ/1
Βαγιαδολίδ 1
Χετάφε 1
Εσύ ταρατσα κριτική δεν θα κάνεις σήμερα???
Πετρούλα... την Ηλιούπολη που τη βρήκες και την πόνταρες???αντερ σερρες, 1Χ διπλη ευκαιρια την τριπολη, 2 ηλιουπολη και [size=18pt]τελειωσαμε[/size] και για σημερα...
Να πέσει και ο ΌφηΒ όμως...αλλιώς δεν έχει νόημα!!!Nα πέσει,να πέσει και να μην ξανανέβει...
Σήμερα εγώ πάντως τίμησα από νωρις το 2πλο της Φεγενορτ(2.10)του πούστη...με τη Ντε Γκρααφ-τσαπ τσα ραπ παίζει
Μια δυαδούλα Οσασούνα 1 και Λιβερπουλ 1(μην πεις καμια μαλακία ταράτσα σε γάμ'σα...)
Και κάτι ψιλά σ'ενα συστηματάκι...
Μιλαν Χ/1
Φούλαμ Χ/1
Βαγιαδολίδ 1
Χετάφε 1
Εσύ ταρατσα κριτική δεν θα κάνεις σήμερα???
πληγωθηκε ο γκουρου του στοιχηματοςΕπειδή είμαι μάγκας θα κρίνω με σιγουριά εκ του αποτελέσματος!
Δηλαδή ότι και να έρθει είσαι "μέσα"!Δικαιώνεις τον Ταράτσα...πληγωθηκε ο γκουρου του στοιχηματος
τον ολυμπιακο τον εβλεπα διπλο ανετο λογω της φαπας απο τους γαλλους αλλα επειδη θα υπαρχουν πολλες αλλαγες και εχουν γινει κωλος στα αποδυτηρια καλυτερα να μην το παιξετε
σε τι τον δικαιωσα?ειπα οτι δεν παιζωΔηλαδή ότι και να έρθει είσαι "μέσα"!Δικαιώνεις τον Ταράτσα...
Ναι αλλά η πρόβλεψη σου για το ματς με τον Εργοτέλη θυμίζει λίγο Πυθία!Ότι και να έρθει θα είσαι δικαιωμένος!!!Και με το δίκιο του θα σου τα χώσει ο γκουρού Ταράτσα!σε τι τον δικαιωσα?ειπα οτι δεν παιζω
προχθες οσα ειπα βγηκαν και σημερα δεν προβλεπω τιποτα
οταν δεν εχω διαισθηση το βουλωνω για να μην ξεφτιλιστω σαν τον χοντρο που ειναι ασχετος
Ναι έχεις δίκιο, είμαι παρανοϊκός που σας έπαιξα Άσσο. Μόνο εγώ στην ευρώπη το έπαιξα Άσσο!σε τι τον δικαιωσα?ειπα οτι δεν παιζω
προχθες οσα ειπα βγηκαν και σημερα δεν προβλεπω τιποτα
οταν δεν εχω διαισθηση το βουλωνω για να μην ξεφτιλιστω σαν τον χοντρο που ειναι ασχετος
ρε γκατο ειπα οτι δεν κανω προβλεψη για σημερα πως θα ειμαι καλυμμενος?Ναι αλλά η πρόβλεψη σου για το ματς με τον Εργοτέλη θυμίζει λίγο Πυθία!Ότι και να έρθει θα είσαι δικαιωμένος!!!Και με το δίκιο του θα σου τα χώσει ο γκουρού Ταράτσα!
Μάντσεστερ Σίτι!
εσυ παραδεχεσαι οτι εισαι μαζαΝαι έχεις δίκιο, είμαι παρανοϊκός που σας έπαιξα Άσσο. Μόνο εγώ στην ευρώπη το έπαιξα Άσσο!
Ευτυχώς έμμεσα παραδέχεσαι πόση μικρή ομάδα είσαι!