Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.134
- Πόντοι
- 12.756
υγεια ειπαμε σιγα το πραγμα. εξαλλου θα βγαλουμε αλλη δυαδα γεροι να ειμαστε.
ναι μωρε πανω απο ολα υγεια αδερφουλι Το στοιχημα το γουσταρουμε μολις επιασε ενας φιλος 680 ευρω με τα 3αρια στο κινο φτωχαδακι χαρηκα τα ειχε απο πανω απο το 3 μεχρι το 53 καλος ανθρωπος Εχουμε το μυαλο μας αντζελο μαλλων την υγεια μας και το μυαλο μας να πιασουμε 2αδες με το τσουβαλιυγεια ειπαμε σιγα το πραγμα. εξαλλου θα βγαλουμε αλλη δυαδα γεροι να ειμαστε.
οχι ρε χρησταρα γιατι μου την λες ?
κατσε ρε βιαζεσαι. εχουμε και ευρωπη και την αλλη βδομαδα. πρεπει να συμφωνουμε εγω ο χρηστος εσυ ο αλλος.
Δεν την βγαζουμε απο τωρα για να προλαβουμε ψηλα του συντελεστες ?
ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στην γη για στοιχημα αλλα η ιταλια ηταν παλια τωρα ειναι δευτερη η ιταλιαΔεν το είπε κανείς, αλλά ο Άρης έφαγε 3 κόκκινες στο 90+ του αγώνα....
Ποιο καμπιονάτο και ποια Μπουντεσλίγκα.....Σούπερ Λίγδα for ever!!!!!!
Platini πες αλεύρι?
πηγε να του δωσει το χερι του ο πουλιδο μολις εληξε ο αγωνας στον διαιτητη και τον απεβαλε. 2 κιτρινη.Δεν το είπε κανείς, αλλά ο Άρης έφαγε 3 κόκκινες στο 90+ του αγώνα....
Ποιο καμπιονάτο και ποια Μπουντεσλίγκα.....Σούπερ Λίγδα for ever!!!!!!
Platini πες αλεύρι?
Δοκάρι ο ΟΦΗ....Κουτσιανικούλης, παιχταράς!!!!!
οχι ρε τι χασαμε
οχι ρε τι λες καλα τον εργοτελη τον οφη οχι με τιποτα. :'( :'(Μαγκες το Χ βολευει και τους 2 ?
λοιπον γιωργαρα ακου πως εχουν τα πραγματα Εχουμε και λεμε μετα θελω κερασμα μια πορτοκαλαδα καφενειου Λοιπον το πασχα ηρθε ο γαμπρος μου στην κεντρικη μακεδονια οπου και μενω Εκει σαν εξυπνος ελληνας η οχι του ειπα (τον εγλυφα κανα 2λεπτο ) να μου δωσει ολα τα στοιχεια του μα ολα ακομα να βαλουμε και το iban του τραπεζικου του βιβλιαριου στον κωδικο που θα ανοιγα στο ονομα του για να παρω το μπονους εγω με δικα μου λεφτα κτλ κτλ λοιπον εδωσα ολα τα στοιχεια του διευθυνση στην αθηνα που μενει το τηλεφωνο του το κινητο του να τον παρουν για να επιβεβωσει οτι ειναι αυτος ο ιδιος μετα τον φακελο που του εστειλαν στην αθηνα για να επιβεβεωσει οτι ειναι αλλο ατομο που μενει σε αλλη πολη που εχει αλλο επιθετο Του εστειλαν τον φακελο στην αθηνα με εναν κωδικο που επρεπε αυτος να τους παρει τηλεφωνο για να τους τον πει η να τους το στηλει με μαιλ δεν θυμαμαι ακριβως κτλ κτλ κτλ Η εγραφη εγινε φιλε μου γιωργο απο το σπιτι μου στην κεντρικη μακεδονια αλλα τα παντα ηταν στο ονομα του γαμπρου μου τα παντα ακομα και τηλεφωνα που τους επερνε αυτος κτλ κτλ (γιατι τον εχω σουζα ) Τελικα τα εφτασα τα 100 τα εκανα 1400 μετα απο 1,5 μηνα αλλα τα εχασα μεσα σε 2 λεπτα Το θεμα μας αν κανεις αυτα που εκανα εγω θα μπορεις απο την ιδια διευθυνση ip να κανεις δευτερο κωδικο ειδαν οτι παιζω και εγω δεν ειναι μαλακες αλλα ειδαν οτι μπορει να ειναι ενας φιλος αφου εδωσα τα παντα για τον αλλον τους επερνε τηλεφωνο απο την αθηνα κτλ κτλ κτλ αυτα χρωστας εναν καφε κερασμα απο καφενειο ελληνικο στην μυτη λιγη ζαχαρη α και την πορτοκαλαδα ποιο πανω ολα τα στοιχηματα τα επαιζα απο το σπιτη μου στην κεντρικη μακεδονια Ετσι μπορεις να κανεις 2 ip Aλλα ουτε αδερφος δεν τα κανει αυτα μονο γαμπρος αν εχεις αδερφηνα ρωτήσω αν στη bet365 κάνω δεύτερο account με άλλα στοιχεία και άλλα ονόματα παίζει αν μ το σβήσουν η δνε κοιτάνε την ip?κοιτάνε μόνο τα στοιχεία η και την σύνδεση μ?
Κάνει αλλαγή επιθετικό ο ΟΦΗ....
Κάποιος Βασίνια.....καταλάβατε έτσι?
Μόλις πάει στο 3 ο άσσος του ΟΦΗ ποντάρετε Βασίνια + νίκη ΟΦΗ!!!!