ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.921
- Πόντοι
- 5.006
ο αλλος σε χειμερια ναρκη επεσε ? πιστευω να εχει ξυπνησει μεχρι τον τελικο του Τσαμπιονς λιγκ
ο αλλος σε χειμερια ναρκη επεσε ? πιστευω να εχει ξυπνησει μεχρι τον τελικο του Τσαμπιονς λιγκ
ΓΚοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ....
Έλα μωρή Κρήτη με τις ανατροπές σου!!!!!!
Αυτός ο πορτογάλος μεγάλος προπονητής ο πούστης....ανασταίνει και τους πεθαμένους!!!!
Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα, το βλέπω το ματς 3-2 ή 4-3!!!!!
Και επειδή οι Κρητικοί έχουν γούστο, από 1-2 σε 3-2 στο 90+!!!!!
παιδια κριμα ειμαι αν μπορειτε ολοι μαζι ενα καινουργιο λαπτοπ tyνα παρουμε και ενα λαπτοπ στο χρηστο απο τη δυαδα.αμα γινει τελικα
ωραιος. χρωμα πουα με βουλες ;)Επιβεβαιωση Στοιχηματος - ER9915055810F - Flash Ώρα στοιχήματος: 20/10/2013 18:51:35 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 ΟΦΗ v Εργοτέλης
(Γκολ Αγώνα) 20/10/2013 Κανένα 2.00 Ανοικτό
παιδια κριμα ειμαι αν μπορειτε ολοι μαζι ενα καινουργιο λαπτοπ ty
υγεια αλλα τι εγινε ρε χρησταρα τι μαγικα πραγματα.παιδια κριμα ειμαι αν μπορειτε ολοι μαζι ενα καινουργιο λαπτοπ ty
ωραιος. χρωμα πουα με βουλες ;)
στο στοιχημα ειμαι ο χρηστος ο κουμαρτζης ;)θα μας πει ο χρηστος ο μπαοκτζης.....
παιδια κριμα ειμαι αν μπορειτε ολοι μαζι ενα καινουργιο λαπτοπ ty
που θα ξυπνησει ο αλλος.δεν εβαλα πολλα ρε γαμωτο , ενα 50αρικο εβαλα ...κραταω την μπανκα για το βραδυ
που θα ξυπνησει ο αλλος.
Εγώ κάτι ψιλά θα έχωνα....και όταν λέω ψιλά εννοώ 10-15 γιούρια....όχι κατόμπαλα!!!!!λες ρε φιλε , γιατι δινει 2.63 οβερ 3,5
Εγώ κάτι ψιλά θα έχωνα....και όταν λέω ψιλά εννοώ 10-15 γιούρια....όχι κατόμπαλα!!!!!
10 με 15 γιουρια δεν βαζω , γιατι μου γεμιζει το ιστορικο με ανοιχτα στοιχηματα και χανω την μπαλα μετα
αντζελο στις 2 πηγα σπιτη εφαγα ενα σαντουιτς πριν μπω στο σπιτ σνιτσελ κοτοπουλο με απο ολα τζατζικη σε ψωμι με λιγο ταμπασκο και κοιμηθηκα δεν ειδα τιποτα με το που εβαλα το τυλε αστη(ηρθε και μου ρυθμισε τον αποκωδικοποιητη ο κολλητος και το πιανω τωρα) με το που ξυπνησα εβαλα τον παπατσωρη τον γιγαντα και τον εβλεπα απο την αγωνια να παιζει σαν αρρωστακι στο live επομενα γκολ και να λεει 4-2 που ειπαν οι αλλοι η φιορεντινα και αυτος να λεει υα μπει και αλλο γκολ σε αυτον τον αγωνα Τον πουστη δεν χορταινει απο τα γκολ μαλλον απο την απληστια Υγεια στο στοιχημα πρεπει να ξερουμε να χανουμε οπως και πρεπει να ξερουμε να κερδιζουμε και το αντιστροφο Αν ηταν το στοιχημα αχαστο δεν θα υπηρχαν οι μπουκ αλλα και αν κερδιζαμε συναιχεια δεν θα ηταν νοστιμο αλλα ανοστο Και η χασουρα ειναι μεσα στα πλαισια του παιχνιδιου μας δεν ειμαστε ουτε θεοι ουτε κατι παραπανω απο ανθρωποι αλλα ειμαστε ολοι ανθρωποι εδω να σε ευχαριστησω για την συνεργασια μας ηταν σε ολα αψωγη ασχετος του αποτελεσματος Η νικη επι των παθων μας συνιστα την πρωτη και την ουσιαστικοτερη νικη μας Να κερδισουμε τον φοβο μας για να κερδισουμε τους μπουκ ποτε ποτε γιατι και αυτοι θελουν να μας κερδισουν οποτε αυτοι θελουν να μας κερδισουν καθε δευτερολεπτο αρα ειναι περισοτερο απλιστοι οποτε παμε να τους κερδισουμε με την υπομονη που ειναι το θεμελιο η το υποβαθρο της φιλοσοφιαςυγεια αλλα τι εγινε ρε χρησταρα τι μαγικα πραγματα.
εσενα σε κοβω ματζιριΡε Χρησταρα εσυ ελεγες τα αγαθα κοποις κτωνται ????
εσενα σε κοβω ματζιρι
υγεια ειπαμε σιγα το πραγμα. εξαλλου θα βγαλουμε αλλη δυαδα γεροι να ειμαστε.αντζελο στις 2 πηγα σπιτη εφαγα ενα σαντουιτς πριν μπω στο σπιτ σνιτσελ κοτοπουλο με απο ολα τζατζικη σε ψωμι με λιγο ταμπασκο και κοιμηθηκα δεν ειδα τιποτα με το που εβαλα το τυλε αστη(ηρθε και μου ρυθμισε τον αποκωδικοποιητη ο κολλητος και το πιανω τωρα) με το που ξυπνησα εβαλα τον παπατσωρη τον γιγαντα και τον εβλεπα απο την αγωνια να παιζει σαν αρρωστακι στο live επομενα γκολ και να λεει 4-2 που ειπαν οι αλλοι η φιορεντινα και αυτος να λεει υα μπει και αλλο γκολ σε αυτον τον αγωνα Τον πουστη δεν χορταινει απο τα γκολ μαλλον απο την απληστια Υγεια στο στοιχημα πρεπει να ξερουμε να χανουμε οπως και πρεπει να ξερουμε να κερδιζουμε και το αντιστροφο Αν ηταν το στοιχημα αχαστο δεν θα υπηρχαν οι μπουκ αλλα και αν κερδιζαμε συναιχεια δεν θα ηταν νοστιμο αλλα ανοστο Και η χασουρα ειναι μεσα στα πλαισια του παιχνιδιου μας δεν ειμαστε ουτε θεοι ουτε κατι παραπανω απο ανθρωποι αλλα ειμαστε ολοι ανθρωποι εδω να σε ευχαριστησω για την συνεργασια μας ηταν σε ολα αψωγη ασχετος του αποτελεσματος Η νικη επι των παθων μας συνιστα την πρωτη και την ουσιαστικοτερη νικη μας Να κερδισουμε τον φοβο μας για να κερδισουμε τους μπουκ ποτε ποτε γιατι και αυτοι θελουν να μας κερδισουν οποτε αυτοι θελουν να μας κερδισουν καθε δευτερολεπτο αρα ειναι περισοτερο απλιστοι οποτε παμε να τους κερδισουμε με την υπομονη που ειναι το θεμελιο η το υποβαθρο της φιλοσοφιας
τι ειναι ματζιρι