You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Έχει πέσει πολύ γκρίνια στο Μόναχο...θα πρέπει να δούμε όμως και με τι ενδεκάδα θα κατέβει η Μπάγερν!Πάντως το Χ δείχνει value bet...ίσως και χωρίς γκολ!
ναι αλλα αν το παιξεις Χ με αποδοση 4,50 και γινει το τρελο και ερθει 2 θα χτυπας το κεφαλι σου,θεωρητικα ετσι.
Για αυτο καλυτερα διπλη ευκαιρια Χ2 με την εξισου πολυ βαρβατη αποδοση 4,00 και ας ευχηθουμε να ερθει
ναι αλλα αν το παιξεις Χ και γινει το τρελο και ερθει 2 θα χτυπας το κεφαλι σου,θεωρητικα ετσι.
Για αυτο καλυτερα διπλη ευκαιρια Χ2 με πολυ βαρβατη αποδοση 4,00 και ας ευχηθουμε να ερθει
Γαμάτη απόδοση για Χ2!!! To 0-0 ακριβές σκορ δίνει 12,00 στην sportingbet (χλωμό).
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Γαμάτη απόδοση για Χ2!!!
αστα να πανε
προκληση για φορτωμα
και δεν νομιζω να την κρατησουν για πολυ ακομα τοσο ψηλα,οποτε ο,τι ειναι να γινει πρεπει να γινει συντομα.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Το διπλό του ΠΑΟ έχει 5,00 και ο άσσος της ΑΕΚ 2,20 στην sportingbet......αλλά ποιος τα παίζει.
το Χ2 του ΠΑΟ εχει 2,20 αλλα οταν παει και χανει απο τον πανιωνιο και οταν εχει εξασφαλισει την προκριση,αν θυμαμαι καλα,δεν σου παει να το παιξεις.
Η αποδοση της Αεκ,με βαση την αποδοση που ειχε στο ντερμπι,δειχνει καλη.Θελει μελετη
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το Χ βολεύει και τους 2 ενώ με το διπλό θα έχει πρόβλημα η Μπάγερν!Στο Χετάφε-Αντερλεχτ που το βλέπουν όλοι στο Χ , δεν αποκλείω το διπλό που πληρώνει 4.75!!!Νομίζω ότι τους συμφέρει πιο πολύ!ναι αλλα αν το παιξεις Χ με αποδοση 4,50 και γινει το τρελο και ερθει 2 θα χτυπας το κεφαλι σου,θεωρητικα ετσι.
Για αυτο καλυτερα διπλη ευκαιρια Χ2 με την εξισου πολυ βαρβατη αποδοση 4,00 και ας ευχηθουμε να ερθει
Και μια μικρή τριαδούλα : Μπράγκα-Πανιώνιος-Νυρεμβέργη
Επισκέπτης
δηλαδή έπεσε κουβάς?Τρομάρα μας...περιμέναμε να πάρει το Χ ο Άρης!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ε εντάξει δεν παίξαμε και το σπίτι μας στο Χ του Άρη...εγώ προσωπικά το είχα σε ζητούμενα,έχασα και άλλα οπότε δεν τρέχει τίποτα!Απλά κουβεντιάζαμε με τα παιδιά και είχαμε συμφωνήσει στο Χ και "τσακωνόμασταν" για το ακριβές σκόρ!δηλαδή έπεσε κουβάς?
Επισκέπτης
τελικά ήταν μόνο για οβερ αλλά με ψίχουλα.Ε εντάξει δεν παίξαμε και το σπίτι μας στο Χ του Άρη...εγώ προσωπικά το είχα σε ζητούμενα,έχασα και άλλα οπότε δεν τρέχει τίποτα!Απλά κουβεντιάζαμε με τα παιδιά και είχαμε συμφωνήσει στο Χ και "τσακωνόμασταν" για το ακριβές σκόρ!
το χ2 στο αεκ - βιγιαρεαλ στην μπετφαιρ βγαινει περιπου στο 160 πολυ καλυτερο απο το 139 του οπαπ.
απορια . ποιος ειναι αυτος που προσφερει 100000 ευρω στο χ της αεκ στην μπετφαιρ;
τοσο σιγουρος ειναι οτι δεν θα ερθει χ;
οσο για τον πανιωνιο , απο το να παιξω 1000 εωρω για να παρω 650 θα προτειμουσα να παιξω 650 για να παρω 1000
απορια . ποιος ειναι αυτος που προσφερει 100000 ευρω στο χ της αεκ στην μπετφαιρ;
τοσο σιγουρος ειναι οτι δεν θα ερθει χ;
οσο για τον πανιωνιο , απο το να παιξω 1000 εωρω για να παρω 650 θα προτειμουσα να παιξω 650 για να παρω 1000
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ας είναι καλά ο παπάρας ο Χαλκιάς που έβαλε τον απορροφητήρα στο 3 ,δεν πειράζει έχασα 20 απο τα κερδισμένα χαλάλι τους!!!Χτες δεν έπαιξα τίποτα γιατί δεν πρόλαβα λόγω ταξιδιού,όχι τίποτε άλλο αλλά ποιος σε άκουγε μέτα γιατί είχα έτοιμο το χ2 της βίγια και το Χ του βάζελου που το έφαγε στο 94' και με την Ατλέτικο να παίζει με 10 .Πάμε γερά για το Σ/Κ τώραΕ εντάξει δεν παίξαμε και το σπίτι μας στο Χ του Άρη...εγώ προσωπικά το είχα σε ζητούμενα,έχασα και άλλα οπότε δεν τρέχει τίποτα!Απλά κουβεντιάζαμε με τα παιδιά και είχαμε συμφωνήσει στο Χ και "τσακωνόμασταν" για το ακριβές σκόρ!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ την είχα παίξει διπλό φίλε την Βιγιαρεάλ μαζί με το διπλό της Νυρεμβέργης...ταμειάκι! Στο στοίχημα δεν χωράνε συναισθηματισμοί!Το είχα ανφέρει στο θρεντ της ΑΕΚ ότι βλέπω πρόκριση με ήττα...το ματς το χρειαζόντουσαν πιο πολύ οι Ισπανοί!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Φτου σου προδότη!!!Εγώ την είχα παίξει διπλό φίλε την Βιγιαρεάλ μαζί με το διπλό της Νυρεμβέργης...ταμειάκι! Στο στοίχημα δεν χωράνε συναισθηματισμοί!Το είχα ανφέρει στο θρεντ της ΑΕΚ ότι βλέπω πρόκριση με ήττα...το ματς το χρειαζόντουσαν πιο πολύ οι Ισπανοί!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μια πρώτη ματιά που έριξα μου αρέσουν τα παρακάτωΚαι εγώ πήγα χθες ταμείο με Κίεβο , Λοριάν και Σεβίλλη!
Σήμερα έχει λίγα παιχνιδάκια,τα ψάχνω ακόμα...
Βιγιαρεαλ 1(1.50 ιντερβεττεν)
μπιλμπαο 1(1.80 ιντερβεττεν)
φιορεντινα1(1.35 ιντερβεττεν)
παλερμο 1(1.85 ιντερβεττεν)
θέλει λίγο μελέτη το πράγμα...
χτες πρεπει να βγηκαν ολα τα μικρα μεχρι 1,8-1,9 (ρεντινγκ,αρσεναλ,σεβιλη, ,ρομα,βελγιο ολα κτλ).
η ιντερ σημερα λογικα δε θα το παρει το ντερμπυ; η μιλαν σερνεται φετος και η ιντερ δειχνει επιτελους σοβαρη.
και η ουντινεζε δειχνει καλος ασσος
η ιντερ σημερα λογικα δε θα το παρει το ντερμπυ; η μιλαν σερνεται φετος και η ιντερ δειχνει επιτελους σοβαρη.
και η ουντινεζε δειχνει καλος ασσος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K