Επισκέπτης
εσυ τα λεφτα κυνηγουσες οταν προτεινες το διπλο???χα,χα,χα,χα..Αυτά σας φάγανε και σας συχαίνωνται όλοι...........Στο στοίχημα κυνηγάς το χρήμα και όχι το οπαδιλίκι/καφριλίκι.
εσυ τα λεφτα κυνηγουσες οταν προτεινες το διπλο???χα,χα,χα,χα..Αυτά σας φάγανε και σας συχαίνωνται όλοι...........Στο στοίχημα κυνηγάς το χρήμα και όχι το οπαδιλίκι/καφριλίκι.
μεγαλε παλι κονομησες,ετσι???Γιατί καλό κουβά ρε Τζορτζ? μπορεί να σας πιάσω στο όβερ.Για φαντάσου να σας πιάσω και στο 2 και στο όβερ
με την Παρί είχε πέσει πολύ αβάντα από το ράδιο και ειδικά τον 94,6Καλημέρα παίδες,χθες λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν πρόλαβα ούτε το κουπόνι καλά καλά να δω,έχω όμως μια απορία... πως γίνεται να έπεσαι όλη η Ελλάδα με τα μούτρα στον άσσο αυτής της ξεκωλιάρας της Παρί...???με ποια κριτήρια και ποιο σκεπτικό ...εγώ πάντως έχω να ακουμπήσω τη συγκεκριμένη ομάδα 2 χρόνια και δεν πρόκειτε να την ακουμπίσω για τουλάχιστον άλλα 2!!!τεσπα πάμε στα σημερινά...!!!
Νωρίς νώρις σήμερα,προσωπικά βλέπω Μίλαν 1 και Ολυμπιακό 1(σόρρυ γάτε αλλα σήμερα θα τον πιειτε....) καλή επιτυχία σε όλους ;)
μόνο μην αρχίσει πάλι της παπαριές ο Σέρα.Εγώ έχωσα 2 δελτία. Ένα καρφί την ΑΕΚ διπλό με απόδοση 4 και άλλο ένα με Χ2 απόδοση 1,90!!!!
Οχι πασά μου,κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα μου ευχόμουν ;) αλλά ένα πράγμα θα σου πω για την ευχή σου...ευσεβείς πόθοι... Θες και σκορ..???3-0 με το συμπάθιοΦίλε bull λυπάμαι που για μια φορά θα σου ευχηθώ να πας στον κουβά...καταλαβαίνεις... ;)
Και μετά το χθεσινό ταμειάκι η σημερινή δυάδα μου είναι Μπριζ και Ρόμα!
Μου αρέσουν ακόμη Έμπολι και Όφη αλλά μόνο για ζητούμενα...
Οποιος μπορει να παιξει live, νομιζω οτι η Liverpool εχει τη δυνατοτητα να το γυρισει. Επισης, αργοτερα προτεινω Σεβιλλη.
Αν μπει ενα γκολ μεχρι το 65 να το θεωρεις δεδομενο.Ελπίζω να κάτσει το over του 2.10!!!
Μάλλον ταξίδεψε το over της Λίβερπουλ!!! Τουλάχιστον έχω πιάσει 2 ημίχρονα και περιμένω τα τελικά τους να πάρω κάνα 100αρι (Σαμπντόρια και Γκρόνιγκεν Χ/1 και τα δύο)!!!