Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.349
Πόντοι
1.106
:2funny: :2funny:
Μ...κες τον νιπλ να μαζέψουμε γιατι ότι γράφουμε ειναι με το 100ρικο στο χέρι  :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αλβανια διπλο ελλαδα x βοσνια διπλο

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ναι ρε...βλέπω Ρωσσία-Δανία τώρα και μου φαίνεται ότι θα μπει ένα τεμάχιο πριν το ημ.!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Ναι ρε...βλέπω Ρωσσία-Δανία τώρα και μου φαίνεται ότι θα μπει ένα τεμάχιο πριν το ημ.!!!!

ποσο το βλεπεις ? να βαλω κανα μωβ ή κανενα πορτοκαλι ....? χρωματα να μου λετε για να καταλαβαινω ποσο το πιστευετε  :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
ετοιμος εισαι με τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ εσυ? :grin: :grin:

εγω ειμαι πανετοιμος , πιατο δορυφρικο με μοτερ και καλυψη της μισης υφηλίου και ισπανικο πακετο , γερμανικο , πολωνικο , αγγλικο , ιταλικο και οτι αλλο σκατα πακετο υπαρχει  ανοιχτο  :grin: :grin: :grin: ...και αλ τζαζιρα σπορτ ανοιχτο  , απλα επειδη εχω χασει την μπαλα μαγκες  :grin: :grin: να μου λετε και πουσ το πουτσο το παιζει το καθε παιχνιδι γιατι αν ειναι να κανω ζαπινγκ θα τελειωσω σε 2 χρονια  :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.552
Πόντοι
5.006
εγω ειμαι πανετοιμος , πιατο δορυφρικο με μοτερ και καλυψη της μισης υφηλίου και ισπανικο πακετο , γερμανικο , πολωνικο , αγγλικο , ιταλικο και οτι αλλο σκατα πακετο υπαρχει  ανοιχτο  :grin: :grin: :grin: ...και αλ τζαζιρα σπορτ ανοιχτο  , απλα επειδη εχω χασει την μπαλα μαγκες  :grin: :grin: να μου λετε και πουσ το πουτσο το παιζει το καθε παιχνιδι γιατι αν ειναι να κανω ζαπινγκ θα τελειωσω σε 2 χρονια  :grin: :grin: :grin:
νικ με περασε αυτος.... :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.552
Πόντοι
5.006
για το Geopa το ειπα :grin:....αλλα και συ δεν πας πισω :grin:.... βαλε και τη ζωνη της ιερα συνοδου :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
για το Geopa το ειπα :grin:....αλλα και συ δεν πας πισω :grin:.... βαλε και τη ζωνη της ιερα συνοδου :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.amen.gr/images/articles/article_7587/article_7587.jpg[/img[/URL]]

βοηθεια μας  ;D ;D

τι μπιζνα ρε μαγκες αυτη η ζωνη , θυμαμαι πριν αρκετα χρονια που την ειχε φερει με κονε ο παπας που ηταν στην εκκλησια του αγιου κοσμα στην φιλαδελφεια κατω απο την εθνικη οδο , ειχαμε παει με το λυκειο την πρωτη μερα και δεν υπηρχε ψυχη ουτε και την αλλη , και ξαφνικα παει ενας σε καροτσακι και λεει οτι φιλησε την ζωνη και μετα σηκωθηκε και εφυγε περπατωντας και εγινε απο εκεινη την στιγμη στην εκκλησια της τρελης , ο κοσμος ηταν μερα νυχτα στην ουρα , καναλια απ εξω ,  θυμαμαι διπλα απο την ζωνη ειχαν βαλει 2 μαυρες  :new_shocked: σακκουλες σκουπιδων τις μεγαλες και ηταν μεχρι επανω γεματες χαρτονομισματα ... πεντοχιλιαρα χιλιαρικα κτλ ....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.552
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.amen.gr/images/articles/article_7587/article_7587.jpg[/img[/URL]]

βοηθεια μας  ;D ;D

τι μπιζνα ρε μαγκες αυτη η ζωνη , θυμαμαι πριν αρκετα χρονια που την ειχε φερει με κονε ο παπας που ηταν στην εκκλησια του αγιου κοσμα στην φιλαδελφεια κατω απο την εθνικη οδο , ειχαμε παει με το λυκειο την πρωτη μερα και δεν υπηρχε ψυχη ουτε και την αλλη , και ξαφνικα παει ενας σε καροτσακι και λεει οτι φιλησε την ζωνη και μετα σηκωθηκε και εφυγε περπατωντας και εγινε απο εκεινη την στιγμη στην εκκλησια της τρελης , ο κοσμος ηταν μερα νυχτα στην ουρα , καναλια απ εξω ,  θυμαμαι διπλα απο την ζωνη ειχαν βαλει 2 μαυρες  :new_shocked: σακκουλες σκουπιδων τις μεγαλες και ηταν μεχρι επανω γεματες χαρτονομισματα ... πεντοχιλιαρα χιλιαρικα κτλ ....
[/quote]σε παραδεχομαι σου βγαζω το καπελο..... ;)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
θυμαμαι διπλα απο την ζωνη ειχαν βαλει 2 μαυρες  :new_shocked: σακκουλες σκουπιδων τις μεγαλες και ηταν μεχρι επανω γεματες χαρτονομισματα ... πεντοχιλιαρα χιλιαρικα κτλ ....

ε τους μαλακες  δεν γνωριζαν οτι η ζωνη δουλευει και χωρις να πληρωσεις :2funny:

powerpack

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
17
Like
771
Πόντοι
2.210
:priest: :priest: :priest:

Συνημμένα

• bet.JPG
    bet.JPG
    137,1 KB · Εμφανίσεις: 24

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλησπέρα...Καλησπερα...

Αντε Να Γραψω & Εγω Μια Φορα Τι Βλεπω (Επαιξα) Χαλαρά Σήμερα !

111. Γκανα - Αιγυπτος       1 (Στο 45 Ειναι 3-1)
119. Νορβηγια - Ισλανδια    2
125. Δανια - Μαλτα          1
132. Αγγλια - Πολωνια       1
137. Σαν Μαρινο - Ουκρανια  2
145. Χιλη - Ισημερινος      1

Καρφωτά 10.50 Εβραίους Στον Μελλισαν !!!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom