ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.648
- Πόντοι
- 5.006
ετοιμος εισαι με τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ εσυ?Τέτοια κάνετε και θέλουν να την καταργήσουν.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετοιμος εισαι με τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ εσυ?Τέτοια κάνετε και θέλουν να την καταργήσουν.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ρε συ τι ειναι αυτο το πραγμα...εχουμε και κριση ...![]()
Μ...κες τον νιπλ να μαζέψουμε γιατι ότι γράφουμε ειναι με το 100ρικο στο χέρι![]()
![]()
![]()
Μ...κες τον νιπλ να μαζέψουμε γιατι ότι γράφουμε ειναι με το 100ρικο στο χέρι![]()
![]()
Ναι ρε...βλέπω Ρωσσία-Δανία τώρα και μου φαίνεται ότι θα μπει ένα τεμάχιο πριν το ημ.!!!!
Να σου πω.....αστειεύονται ή το λένε στα σοβαρά? :o :o :o :o![]()
![]()
![]()
Εδω ειμαι και διαβαζω![]()
![]()
επίτηδες δεν μιλαω
![]()
![]()
![]()
ετοιμος εισαι με τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ εσυ?![]()
![]()
Για να μην μιλάει καταλαβαίνεις....Να σου πω.....αστειεύονται ή το λένε στα σοβαρά? :o :o :o :o
Για να μην μιλάει καταλαβαίνεις....![]()
![]()
νικ με περασε αυτος....εγω ειμαι πανετοιμος , πιατο δορυφρικο με μοτερ και καλυψη της μισης υφηλίου και ισπανικο πακετο , γερμανικο , πολωνικο , αγγλικο , ιταλικο και οτι αλλο σκατα πακετο υπαρχει ανοιχτο![]()
![]()
...και αλ τζαζιρα σπορτ ανοιχτο , απλα επειδη εχω χασει την μπαλα μαγκες
![]()
να μου λετε και πουσ το πουτσο το παιζει το καθε παιχνιδι γιατι αν ειναι να κανω ζαπινγκ θα τελειωσω σε 2 χρονια
![]()
![]()
![]()
για το Geopa το ειπαεγω ειμαι πανετοιμος , πιατο δορυφρικο με μοτερ και καλυψη της μισης υφηλίου και ισπανικο πακετο , γερμανικο , πολωνικο , αγγλικο , ιταλικο και οτι αλλο σκατα πακετο υπαρχει ανοιχτο![]()
![]()
...και αλ τζαζιρα σπορτ ανοιχτο , απλα επειδη εχω χασει την μπαλα μαγκες
![]()
να μου λετε και πουσ το πουτσο το παιζει το καθε παιχνιδι γιατι αν ειναι να κανω ζαπινγκ θα τελειωσω σε 2 χρονια
![]()
![]()
![]()
για το Geopa το ειπα....αλλα και συ δεν πας πισω
.... βαλε και τη ζωνη της ιερα συνοδου
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.amen.gr/images/articles/article_7587/article_7587.jpg[/img[/URL]]
βοηθεια μας ;D ;D
τι μπιζνα ρε μαγκες αυτη η ζωνη , θυμαμαι πριν αρκετα χρονια που την ειχε φερει με κονε ο παπας που ηταν στην εκκλησια του αγιου κοσμα στην φιλαδελφεια κατω απο την εθνικη οδο , ειχαμε παει με το λυκειο την πρωτη μερα και δεν υπηρχε ψυχη ουτε και την αλλη , και ξαφνικα παει ενας σε καροτσακι και λεει οτι φιλησε την ζωνη και μετα σηκωθηκε και εφυγε περπατωντας και εγινε απο εκεινη την στιγμη στην εκκλησια της τρελης , ο κοσμος ηταν μερα νυχτα στην ουρα , καναλια απ εξω , θυμαμαι διπλα απο την ζωνη ειχαν βαλει 2 μαυρες :new_shocked: σακκουλες σκουπιδων τις μεγαλες και ηταν μεχρι επανω γεματες χαρτονομισματα ... πεντοχιλιαρα χιλιαρικα κτλ ....
[/quote]σε παραδεχομαι σου βγαζω το καπελο..... ;)
θυμαμαι διπλα απο την ζωνη ειχαν βαλει 2 μαυρεςσακκουλες σκουπιδων τις μεγαλες και ηταν μεχρι επανω γεματες χαρτονομισματα ... πεντοχιλιαρα χιλιαρικα κτλ ....