ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
ετοιμος εισαι με τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ εσυ?Τέτοια κάνετε και θέλουν να την καταργήσουν.....
ετοιμος εισαι με τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ εσυ?Τέτοια κάνετε και θέλουν να την καταργήσουν.....
ναι ρε συ τι ειναι αυτο το πραγμα...εχουμε και κριση ...
Μ...κες τον νιπλ να μαζέψουμε γιατι ότι γράφουμε ειναι με το 100ρικο στο χέρι
Μ...κες τον νιπλ να μαζέψουμε γιατι ότι γράφουμε ειναι με το 100ρικο στο χέρι
Ναι ρε...βλέπω Ρωσσία-Δανία τώρα και μου φαίνεται ότι θα μπει ένα τεμάχιο πριν το ημ.!!!!
Να σου πω.....αστειεύονται ή το λένε στα σοβαρά? :o :o :o :o
Εδω ειμαι και διαβαζω επίτηδες δεν μιλαω
ετοιμος εισαι με τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ εσυ?
Για να μην μιλάει καταλαβαίνεις....Να σου πω.....αστειεύονται ή το λένε στα σοβαρά? :o :o :o :o
Για να μην μιλάει καταλαβαίνεις....
Για να μην μιλάει καταλαβαίνεις....
νικ με περασε αυτος....εγω ειμαι πανετοιμος , πιατο δορυφρικο με μοτερ και καλυψη της μισης υφηλίου και ισπανικο πακετο , γερμανικο , πολωνικο , αγγλικο , ιταλικο και οτι αλλο σκατα πακετο υπαρχει ανοιχτο ...και αλ τζαζιρα σπορτ ανοιχτο , απλα επειδη εχω χασει την μπαλα μαγκες να μου λετε και πουσ το πουτσο το παιζει το καθε παιχνιδι γιατι αν ειναι να κανω ζαπινγκ θα τελειωσω σε 2 χρονια
για το Geopa το ειπα ....αλλα και συ δεν πας πισω .... βαλε και τη ζωνη της ιερα συνοδουεγω ειμαι πανετοιμος , πιατο δορυφρικο με μοτερ και καλυψη της μισης υφηλίου και ισπανικο πακετο , γερμανικο , πολωνικο , αγγλικο , ιταλικο και οτι αλλο σκατα πακετο υπαρχει ανοιχτο ...και αλ τζαζιρα σπορτ ανοιχτο , απλα επειδη εχω χασει την μπαλα μαγκες να μου λετε και πουσ το πουτσο το παιζει το καθε παιχνιδι γιατι αν ειναι να κανω ζαπινγκ θα τελειωσω σε 2 χρονια
για το Geopa το ειπα ....αλλα και συ δεν πας πισω .... βαλε και τη ζωνη της ιερα συνοδου
http://[URL unfurl="true"]www.amen.gr/images/articles/article_7587/article_7587.jpg[/img[/URL]]
βοηθεια μας ;D ;D
τι μπιζνα ρε μαγκες αυτη η ζωνη , θυμαμαι πριν αρκετα χρονια που την ειχε φερει με κονε ο παπας που ηταν στην εκκλησια του αγιου κοσμα στην φιλαδελφεια κατω απο την εθνικη οδο , ειχαμε παει με το λυκειο την πρωτη μερα και δεν υπηρχε ψυχη ουτε και την αλλη , και ξαφνικα παει ενας σε καροτσακι και λεει οτι φιλησε την ζωνη και μετα σηκωθηκε και εφυγε περπατωντας και εγινε απο εκεινη την στιγμη στην εκκλησια της τρελης , ο κοσμος ηταν μερα νυχτα στην ουρα , καναλια απ εξω , θυμαμαι διπλα απο την ζωνη ειχαν βαλει 2 μαυρες :new_shocked: σακκουλες σκουπιδων τις μεγαλες και ηταν μεχρι επανω γεματες χαρτονομισματα ... πεντοχιλιαρα χιλιαρικα κτλ ....
[/quote]σε παραδεχομαι σου βγαζω το καπελο..... ;)
θυμαμαι διπλα απο την ζωνη ειχαν βαλει 2 μαυρες σακκουλες σκουπιδων τις μεγαλες και ηταν μεχρι επανω γεματες χαρτονομισματα ... πεντοχιλιαρα χιλιαρικα κτλ ....