nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.351
- Πόντοι
- 1.106
Και προχτες τα δυσκολα πιασαμε...οντως ομως ειναι...εχω παιξει ετσι για το γουρι σπορτ ρεσιφε 1.95 και σεαρα στο 4.00
όχι ρε αστα αυτα τώρα και βαλε τα ιερά για την τριάδα...Ειναι για παπα η οχι ?
Άντε Χρησταρα σε καλη μερια
Rόχι ρε αστα αυτα τώρα και βαλε τα ιερά για την τριάδα...
μακαρι να κερδισει η τουρκια.δυαδα μαζι με ισλανδιαΒλέπω που παίζεται η ολλανδία και μου κάνει εντύπωση, προσωπικά δε βλέπω πώς να μην κερδίσει η τουρκία, το παίζω άσσο μαζί με το Χ της Χιλής και το διπλό της γερμανίας
προσεξες οτι θελει πολλα γκολ η ουρουγουαη αν δεν βγει το στημενο χ που λενε ολοιΒλέπω που παίζεται η ολλανδία και μου κάνει εντύπωση, προσωπικά δε βλέπω πώς να μην κερδίσει η τουρκία, το παίζω άσσο μαζί με το Χ της Χιλής και το διπλό της γερμανίας
Για να περάσει η Ουρουγουάη πρέπει να νικήσει 3-0 και να χάσει ο Ισημερινός με 3-0....Βλέπω που παίζεται η ολλανδία και μου κάνει εντύπωση, προσωπικά δε βλέπω πώς να μην κερδίσει η τουρκία, το παίζω άσσο μαζί με το Χ της Χιλής και το διπλό της γερμανίας
Αυτο του ειπα και εγω για το χ του 1.75 καλυτερα ασσο η ουρουγουαη με μεγαλυτερη αποδοσειΓια να περάσει η Ουρουγουάη πρέπει να νικήσει 3-0 και να χάσει ο Ισημερινός με 3-0....
Γιατί αποκλείεται το γεγονός να κερδίσει με 1-0 ή 2-1 ή 3-1 η Χιλή?
Ποιον θα πειράξει?
Εκτός και αν πιστεύεται ότι η Αργεντινή θα κάτσει να διασυρθεί για να προκριθεί απευθείας η Ουρουγουάη!!!!
Έριξαν το τυράκι οι μπουκ και αμέσως τσίμπησαν τα ποντίκια.....
προσεξες οτι θελει πολλα γκολ η ουρουγουαη αν δεν βγει το στημενο χ που λενε ολοι
δλδ υπαρχη περιπτωση να μην βγει το χ και να περασουν και οι δυο ομαδες, ασχετα αν νικησει η ουρουγουαη.
Για να περάσει η Ουρουγουάη πρέπει να νικήσει 3-0 και να χάσει ο Ισημερινός με 3-0....
Γιατί αποκλείεται το γεγονός να κερδίσει με 1-0 ή 2-1 ή 3-1 η Χιλή?
Ποιον θα πειράξει?
Εκτός και αν πιστεύεται ότι η Αργεντινή θα κάτσει να διασυρθεί για να προκριθεί απευθείας η Ουρουγουάη!!!!
Έριξαν το τυράκι οι μπουκ και αμέσως τσίμπησαν τα ποντίκια.....