nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 8.303
- Πόντοι
- 2.456
Και προχτες τα δυσκολα πιασαμε...οντως ομως ειναι...εχω παιξει ετσι για το γουρι σπορτ ρεσιφε 1.95 και σεαρα στο 4.00![]()
όχι ρε αστα αυτα τώρα και βαλε τα ιερά για την τριάδα...Ειναι για παπα η οχι ?![]()
Rόχι ρε αστα αυτα τώρα και βαλε τα ιερά για την τριάδα...
μακαρι να κερδισει η τουρκια.δυαδα μαζι με ισλανδιαΒλέπω που παίζεται η ολλανδία και μου κάνει εντύπωση, προσωπικά δε βλέπω πώς να μην κερδίσει η τουρκία, το παίζω άσσο μαζί με το Χ της Χιλής και το διπλό της γερμανίας
προσεξες οτι θελει πολλα γκολ η ουρουγουαη αν δεν βγει το στημενο χ που λενε ολοιΒλέπω που παίζεται η ολλανδία και μου κάνει εντύπωση, προσωπικά δε βλέπω πώς να μην κερδίσει η τουρκία, το παίζω άσσο μαζί με το Χ της Χιλής και το διπλό της γερμανίας
Για να περάσει η Ουρουγουάη πρέπει να νικήσει 3-0 και να χάσει ο Ισημερινός με 3-0....Βλέπω που παίζεται η ολλανδία και μου κάνει εντύπωση, προσωπικά δε βλέπω πώς να μην κερδίσει η τουρκία, το παίζω άσσο μαζί με το Χ της Χιλής και το διπλό της γερμανίας
Αυτο του ειπα και εγω για το χ του 1.75 καλυτερα ασσο η ουρουγουαη με μεγαλυτερη αποδοσειΓια να περάσει η Ουρουγουάη πρέπει να νικήσει 3-0 και να χάσει ο Ισημερινός με 3-0....
Γιατί αποκλείεται το γεγονός να κερδίσει με 1-0 ή 2-1 ή 3-1 η Χιλή?
Ποιον θα πειράξει?
Εκτός και αν πιστεύεται ότι η Αργεντινή θα κάτσει να διασυρθεί για να προκριθεί απευθείας η Ουρουγουάη!!!!
Έριξαν το τυράκι οι μπουκ και αμέσως τσίμπησαν τα ποντίκια.....
προσεξες οτι θελει πολλα γκολ η ουρουγουαη αν δεν βγει το στημενο χ που λενε ολοι
δλδ υπαρχη περιπτωση να μην βγει το χ και να περασουν και οι δυο ομαδες, ασχετα αν νικησει η ουρουγουαη.
Για να περάσει η Ουρουγουάη πρέπει να νικήσει 3-0 και να χάσει ο Ισημερινός με 3-0....
Γιατί αποκλείεται το γεγονός να κερδίσει με 1-0 ή 2-1 ή 3-1 η Χιλή?
Ποιον θα πειράξει?
Εκτός και αν πιστεύεται ότι η Αργεντινή θα κάτσει να διασυρθεί για να προκριθεί απευθείας η Ουρουγουάη!!!!
Έριξαν το τυράκι οι μπουκ και αμέσως τσίμπησαν τα ποντίκια.....