Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα και απο εμενα, πρωτη φορα γραφω στο συγκεκριμένο post και μαλλον θα με εχετε συχνα μιας και ειμαι αρρωστος με το στοιχημα σε καθημερινη βαση. Δεν προτρεχω παιχνιδια (πχ να προτηνω κατι απο σημερα για το σ/κ). Το τελευταιο δελτιο μου ειναι αυτο που βλεπετε απο κατω. Ειχα τα 3 σημεια (Μπετον για εμενα) και επειδη ασχολουμαι πολυ με NHL (Χοκευ) οπως και με NBA αρκετα συχνα κανω μιξ τα δελτια μου για να αυξισω το ποσο και να πονταρω λιγοτερα.

Το στοιχημα μου σημερα/αυριο ειναι .......

απο Χοκευ ....
ΜΟΣ Μπρούινς και Ουασ. Κάπιταλς.

απο ποδοσφαιρο ....
Αγγλια και Βοσνια .... ισως και Τουρκια που εστω και με ισοπαλια παει σπιτι της
(αλλα κοντραρεις την ολλανδια εστω και αν ειναι αδιαφορη, αυριο που θα εχουμε νεα/αποστολες κτλ βλεπουμε.

σημερα αν και ειναι πολυ δυσκολα σημεια θα ριξω κατι ψιλα και θα κρατησω τους ασσους της
Αν. Καρδίτσας και του Βέλγιου U21.

Η Ολλανδια δεν ειναι αδιαφορη... θελει τους βαθμους της νικης για να τεθει επικεφαλης στους ομιλους κληρωσης του Μουντιαλ

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Για αυριο αχαστη τριαδα ... Ρουμανια - Ελλαδα- Βοσνια νικες

facesitting19831

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
1
Η Ολλανδια δεν ειναι αδιαφορη... θελει τους βαθμους της νικης για να τεθει επικεφαλης στους ομιλους κληρωσης του Μουντιαλ

Φιλε μου εχεις δικιο. Αλλα εχει ηδη 25 ποντους μαζι με αλλες 3 ομαδες απο ευρωπη. Μονο η Βοσνια μπορει να φτασει 25 (που θα φτασει). Δεν νομιζω να κινδυνεύει. Ειναι στο γκρουπ που λες ηδη χωρις να ειμαι απολυτος σε αυτο που λεω.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.727
Πόντοι
5.006
Για αυριο αχαστη τριαδα ... Ρουμανια - Ελλαδα- Βοσνια νικες
δεν υπαρχει αχαστο...οτι ειναι κοντα να γινουν ειναι...εξαλλου με το ζορι αν δινουν 2 αποδοση...οπως και να εχει καλη επιτυχια...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.727
Πόντοι
5.006
Να πω οτι δεν το βλεπεις..το βλεπεις οπως και τη ρεσιφε...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.478
Πόντοι
1.106
νικ πως πηγε χθες?
Την καλησπερα μου
Δεν είδες κοίμοσασταν απο τις 4μιση ελεοοοος χαχα
Ειμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές
Χάθηκε το γκολ της Πορτουγκεσας και της Πεσκαρα αλλα επειδη τα είδα τα ματς το bet ηταν σωστό
Χασανε και οι 2 το γκολ απο ατυχία
Γκοιας φυσικα τσόντα στο βασικό μου
Φυσικα μας ρεφάραν και τα Αμερικανακια το πρωι για την Πορτουγκεσα
Ελπίζω να το παίξε κι ο φίλος που ρωταγε

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.727
Πόντοι
5.006
Και εγω καλα πηγα ειδικα την τριαδα με τη βραζηλια που εκανα και τη καλυψη...βγηκε και η κορουνια με το πουτσαρελι.. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να μου πεις για την Μίλαν που θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών και με τον Μπαλοτέλι αμφίβολο, το δέχομαι....αλλά αν κάπου μετράει το βάρος της φανέλας, είναι στην Ιταλία!!!!
Κανονικά με κόσμο θα γίνει το ματς!Ο Μπαλοτέλι δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα...και μάλλον θα είναι τουλάχιστον στον πάγκο ο Κακά!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.812
Πόντοι
12.756
Την καλησπερα μου
Δεν είδες κοίμοσασταν απο τις 4μιση ελεοοοος χαχα
Ειμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές
Χάθηκε το γκολ της Πορτουγκεσας και της Πεσκαρα αλλα επειδη τα είδα τα ματς το bet ηταν σωστό
Χασανε και οι 2 το γκολ απο ατυχία
Γκοιας φυσικα τσόντα στο βασικό μου
Φυσικα μας ρεφάραν και τα Αμερικανακια το πρωι για την Πορτουγκεσα
Ελπίζω να το παίξε κι ο φίλος που ρωταγε

:grin: :grin: :grin: εννοειτε το επαιξα , μεχρι το πρωι ειμασταν εδω εμεις οι 2 φιλε μου  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.812
Πόντοι
12.756
Και εγω καλα πηγα ειδικα την τριαδα με τη βραζηλια που εκανα και τη καλυψη...βγηκε και η κορουνια με το πουτσαρελι.. :grin:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ρε θηριο οταν βαζεις αυτα τα 11,00 ή 13,00 ριχτα και απο εδω να σε ακολουθησουμε  ;) θα βαζω παπαδες αν θες  :grin: :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα

ασσος ο θρυλος σημερα στο μπασκετ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.812
Πόντοι
12.756
Καλημερα και απο εμενα, πρωτη φορα γραφω στο συγκεκριμένο post και μαλλον θα με εχετε συχνα μιας και ειμαι αρρωστος με το στοιχημα σε καθημερινη βαση. Δεν προτρεχω παιχνιδια (πχ να προτηνω κατι απο σημερα για το σ/κ). Το τελευταιο δελτιο μου ειναι αυτο που βλεπετε απο κατω. Ειχα τα 3 σημεια (Μπετον για εμενα) και επειδη ασχολουμαι πολυ με NHL (Χοκευ) οπως και με NBA αρκετα συχνα κανω μιξ τα δελτια μου για να αυξισω το ποσο και να πονταρω λιγοτερα.

Το στοιχημα μου σημερα/αυριο ειναι .......

απο Χοκευ ....
ΜΟΣ Μπρούινς και Ουασ. Κάπιταλς.

απο ποδοσφαιρο ....
Αγγλια και Βοσνια .... ισως και Τουρκια που εστω και με ισοπαλια παει σπιτι της
(αλλα κοντραρεις την ολλανδια εστω και αν ειναι αδιαφορη, αυριο που θα εχουμε νεα/αποστολες κτλ βλεπουμε.

σημερα αν και ειναι πολυ δυσκολα σημεια θα ριξω κατι ψιλα και θα κρατησω τους ασσους της
Αν. Καρδίτσας και του Βέλγιου U21.

Ωραιο δελτιακι τυπε  :thumbsup: , αφου ασχολεισαι και πιστευεις οτι το "εχεις" με χοκευ κτλ αγωνισματα πες και καμια προβλεψη να τσονταρουμε σε κανα δελτιο σφηνα ... ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.812
Πόντοι
12.756
Κανονικά με κόσμο θα γίνει το ματς!Ο Μπαλοτέλι δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα...και μάλλον θα είναι τουλάχιστον στον πάγκο ο Κακά!

Και απο Ουντινεζε θα λειπουν οι Domizzi και Brkic μαλλον  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom