nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.468
- Πόντοι
- 1.106
Καλα ρε μαλακες κοιμάστε;Δε θα παίξουμε τη Λανους αυριο ;
Το ματς αυτό δεν το ακουμπάς.....μόνο στο live και αφού δούμε τα πρώτα 10-15 λεπτά!!!οκ και θελω μετα και τη γνωμη σου για τη τουρκια τι θα κανουμε τελικα?τι θα γινει εκει ενας θεος ξερει....
καλημερα καλη βδομαδα οκ...Το ματς αυτό δεν το ακουμπάς.....μόνο στο live και αφού δούμε τα πρώτα 10-15 λεπτά!!!
Οι Ολλανδοί δεν χαρίστηκαν στους Ούγγρους και τους διέσυραν....
Το ζήτημα είναι ότι η ΟΥΕΦΑ σίγουρα δίνει "γραμμη" ποιος, που και τι θα κάνει!!!!
Άρα δεν ξέρουμε ποιον προτιμάει στα play-off......την Τουρκία ή την Ρουμανία?
Αν προτιμάει την Τουρκία, τότε θα δούμε ένα ματς με τους Ολλανδούς στο under2,5!!!!
Αν προτιμάει τους Ρουμάνους, θα μπουν οι Ολλανδοί όπως ξέρουν, να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους και τότε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει!!!!
Ψυχανεμίζομαι ότι οι Τούρκοι έχουν πάρει το οκ, άρα οι Ολλανδοί θα παρουσιαστούν ψιλοαδιάφοροι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάτσουν να χάσουν....
Και για να μην γράφω τόμους....το ματς ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ για παρολί ή μονό, live και βλέπουμε!!!!
Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!καλημερα καλη βδομαδα οκ...
εκανα μια μικρη προσθεση εβαλα ισλανδια βοσνια και ρουμανια...Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!
Ήπια καφέ και είμαι οκ τώρα.....
Eγώ έβαλα την Αγγλία.....εκανα μια μικρη προσθεση εβαλα ισλανδια βοσνια και ρουμανια...
αφου το επαιξα...ειχα εναν ενδοιασμο αλλα το επαιξα τελικα..εξαλλου ειναι καλη αποδοση εξαιρετικη για ομαδα που ενδιαφερεται αμεσα...και ας προκειται για την ισλανδια...καλη μας τυχη...Να υποθέσω ότι συμφωνείς με το σκεπτικό μου για τους Ισλανδούς?
Και να μην έρθει 2, πραγματικά δεν θα στεναχωρεθώ.....η λογική και το κίνητρο "φωνάζει" διπλό!!!!
Και στην απόδοση αυτή δεν το αφήνεις!!!!
Eγώ έβαλα την Αγγλία.....
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - JF5197214220I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 12/10/2013 12:42:42 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ισλανδία Νορβηγία v Ισλανδία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2013 Κανένα 2.70 Ανοικτό
2 Βοσνία-Ερζεγοβίνη Λιθουανία v Βοσνία-Ερζεγοβίνη
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2013 Κανένα 1.36 Ανοικτό
3 Αγγλία Αγγλία v Πολωνία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2013 Κανένα 1.25 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1
Αν θέλει να παίξει μπαράζ η Αγγλία, ας μην κερδίσει τους αδιάφορους Πολωνούς!!!! ;)
Ήδη κοιτάζω το κουπόνι του ΠΣΚ και το Σάββατο έχει καλές ευκαιρίες αρκεί να τα παίξει κανείς από σήμερα, διότι θα πάρουν την κουτρουβάλα μέχρι το Σάββατο το πρωί.....
Η τριάδα που έβγαλα και συγκεντρώνει υψηλές πιθανότητες για πολλούς και διάφορους λόγους είναι:
Mίλαν 1 στο 1,61.....μέχρι το Σάββατο αν το βρείτε στο 1,30, τυχεροί θα είστε!!!!
Ρεάλ Μ. 1 στο 1,20.....θα πάει μέχρι την Πέμπτη στο 1,080 και καληνύχτα μετά!!!
Ρεν 1 στο 1,70....μόλις το πάρουν χαμπάρι, θα πάει στο 1,40 ίσως και παρακάτω!!!!!!!!
Ανάλυση:
Καλή προιστορία η Μίλαν απέναντι στην Ούντινε, η Ουντινέζε αδύναμη εκτός έδρας και το κυριότερο....αν συνεχίσει έτσι η Μίλαν θα υποβιβασθεί και σόρρυ μάγκες αλλά δεν είναι ομάδα υποβιβασμού αλλά 1ης τετράδας!!!!
Αυτή η διακοπή σίγουρα τους συσπείρωσε, τους ηρέμησε, θα βρήκαν την χαμένη τους ψυχραιμία αλλά και απαιτούμενο focus στον στόχο τους.....αντίθετα η Ούντινε δεν έχει να χάσει τίποτα ακόμα και να χάσει αυτό το ματς....ισχυρότατο κίνητρο η Μίλαν και οι έως τώρα συνεχόμενες γκέλες της, μεγάλος "συμμαχός" μας!!!!!!
Για την Ρεάλ μην τα ξαναλέμε....όσο η διαφορά είναι στους 5 βαθμούς και χωρίς να έχει παίξει με την Μπάρτσα, θα παίζει χωρίς να υπάρχει αύριο....όσο και να προσπαθήσει, δεν μπορεί να χάσει βαθμούς από αυτήν την Μάλαγα!!!!!
Την Ρεν την έχω δει, την ξέρω και την έχω για μεγάλα πράγματα φέτος....οι 2 συνεχόμενες ήττες σε συνδιασμό με την διακοπή, είμαι σίγουρος ότι λειτούργησαν θετικά....δυνατή έδρα, δυνατή και τεχνική ομάδα και έχει να αντιμετωπίσει μια Βαλενσιέν που θα μπει να κρατήσει το μηδέν με 11 πίσω από την μπάλα.....αν αντέξει στην μεγάλη πίεση για 90 λεπτά τι να πω...πάντως η Ρεν το παίρνει αυτό το ματσάκι και με μισό-μηδέν....αν σκοράρει η Βαλενσιέν, τότε δεν έχω ματαδεί ποδόσφαιρο και δεν ξέρω την τύφλα μου!!!!!
Να 'σαι καλά!!!!ωραιος φιλε πολυ καλη αναλυση !!! ξεχασα να σε ευχαριστησω και για την τριαδα τουρκια αγγλια σουηδια !!!
Εννοείς να κάνει και 3 ήττα σερί?Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τη Ρεν όμως μετα απο "διακοπες" παραμονεύουν οι εκπλήξεις...
Εννοείς να κάνει και 3 ήττα σερί?
Μα για την Ρεν αν δεν βοήθησε η διακοπή να βρει την ηρεμία της και την αυτοπεποίθεση της, δεν θα την βοηθήσει τίποτα.....
Και επειδή ο Μοντανιέ δεν είναι τυχαίος προπονητής, η διακοπή του ήρθε κουτί!!!!!
Να μου πεις για την Μίλαν που θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών και με τον Μπαλοτέλι αμφίβολο, το δέχομαι....αλλά αν κάπου μετράει το βάρος της φανέλας, είναι στην Ιταλία!!!!