Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.468
Πόντοι
1.106
:think:
Καλα ρε μαλακες κοιμάστε;Δε θα παίξουμε τη Λανους αυριο ;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
οκ και θελω μετα και τη γνωμη σου για τη τουρκια τι θα κανουμε τελικα?τι θα γινει εκει ενας θεος ξερει.... :think:
Το ματς αυτό δεν το ακουμπάς.....μόνο στο live και αφού δούμε τα πρώτα 10-15 λεπτά!!!
Οι Ολλανδοί δεν χαρίστηκαν στους Ούγγρους και τους διέσυραν....
Το ζήτημα είναι ότι η ΟΥΕΦΑ σίγουρα δίνει "γραμμη" ποιος, που και τι θα κάνει!!!!
Άρα δεν ξέρουμε ποιον προτιμάει στα play-off......την Τουρκία ή την Ρουμανία?
Αν προτιμάει την Τουρκία, τότε θα δούμε ένα ματς με τους Ολλανδούς στο under2,5!!!!
Αν προτιμάει τους Ρουμάνους, θα μπουν οι Ολλανδοί όπως ξέρουν, να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους και τότε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει!!!!
Ψυχανεμίζομαι ότι οι Τούρκοι έχουν πάρει το οκ, άρα οι Ολλανδοί θα παρουσιαστούν ψιλοαδιάφοροι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάτσουν να χάσουν....
Και για να μην γράφω τόμους....το ματς ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ για παρολί ή μονό, live και βλέπουμε!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.701
Πόντοι
5.006
Το ματς αυτό δεν το ακουμπάς.....μόνο στο live και αφού δούμε τα πρώτα 10-15 λεπτά!!!
Οι Ολλανδοί δεν χαρίστηκαν στους Ούγγρους και τους διέσυραν....
Το ζήτημα είναι ότι η ΟΥΕΦΑ σίγουρα δίνει "γραμμη" ποιος, που και τι θα κάνει!!!!
Άρα δεν ξέρουμε ποιον προτιμάει στα play-off......την Τουρκία ή την Ρουμανία?
Αν προτιμάει την Τουρκία, τότε θα δούμε ένα ματς με τους Ολλανδούς στο under2,5!!!!
Αν προτιμάει τους Ρουμάνους, θα μπουν οι Ολλανδοί όπως ξέρουν, να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους και τότε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει!!!!
Ψυχανεμίζομαι ότι οι Τούρκοι έχουν πάρει το οκ, άρα οι Ολλανδοί θα παρουσιαστούν ψιλοαδιάφοροι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάτσουν να χάσουν....
Και για να μην γράφω τόμους....το ματς ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ για παρολί ή μονό, live και βλέπουμε!!!!
καλημερα καλη βδομαδα οκ...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
εκανα μια μικρη προσθεση εβαλα ισλανδια βοσνια και ρουμανια...
Eγώ έβαλα την Αγγλία..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JF5197214220I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  12/10/2013 12:42:42 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ισλανδία Νορβηγία v Ισλανδία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2013 Κανένα 2.70 Ανοικτό
2 Βοσνία-Ερζεγοβίνη Λιθουανία v Βοσνία-Ερζεγοβίνη
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2013 Κανένα 1.36 Ανοικτό
3 Αγγλία Αγγλία v Πολωνία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2013 Κανένα 1.25 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1

Αν θέλει να παίξει μπαράζ η Αγγλία, ας μην κερδίσει τους αδιάφορους Πολωνούς!!!! ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Να υποθέσω ότι συμφωνείς με το σκεπτικό μου για τους Ισλανδούς?
Και να μην έρθει 2, πραγματικά δεν θα στεναχωρεθώ.....η λογική και το κίνητρο "φωνάζει" διπλό!!!!
Και στην απόδοση αυτή δεν το αφήνεις!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.701
Πόντοι
5.006
Να υποθέσω ότι συμφωνείς με το σκεπτικό μου για τους Ισλανδούς?
Και να μην έρθει 2, πραγματικά δεν θα στεναχωρεθώ.....η λογική και το κίνητρο "φωνάζει" διπλό!!!!
Και στην απόδοση αυτή δεν το αφήνεις!!!!
αφου το επαιξα...ειχα εναν ενδοιασμο αλλα το επαιξα τελικα..εξαλλου ειναι καλη αποδοση εξαιρετικη για ομαδα που ενδιαφερεται αμεσα...και ας προκειται για την ισλανδια...καλη μας τυχη...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.792
Πόντοι
12.756
Eγώ έβαλα την Αγγλία..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JF5197214220I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  12/10/2013 12:42:42 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Ισλανδία Νορβηγία v Ισλανδία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2013 Κανένα 2.70 Ανοικτό
2 Βοσνία-Ερζεγοβίνη Λιθουανία v Βοσνία-Ερζεγοβίνη
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2013 Κανένα 1.36 Ανοικτό
3 Αγγλία Αγγλία v Πολωνία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2013 Κανένα 1.25 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1

Αν θέλει να παίξει μπαράζ η Αγγλία, ας μην κερδίσει τους αδιάφορους Πολωνούς!!!! ;)

:grin: :grin:  Εβαλες και την Αγγλια  :grin: :grin: 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera  πανω που θα εγραφα 40 ευρω οβερ 2,5 τον αγωνα νοτια κορεα αντερ 23 με το χονκ κονγκ 23 και μπηκε στο καπακι :grin: Οκ ολα καλα σημερα με ακουσα με πιστεψα :idiot: :idiot: :grin: :grin:.. Παω να ψωνισω για 3 μερες βραστο ποντικι μοσχαρακι πατατες καροτα κτλ ριζι να τα παω στην νοικοκυρα την μαγειρισα να με κανει το βραστο καλα κερδη να εχουμε καλη εβδομαδα :grin: :grin:Επιλογές
1 Over 2.5 Νότια Κορέα U23 v Χονγκ Κονγκ U23
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 14/10/2013 Κανένα 1.83 Κερδισμένο
Σύνολο:  40 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  73,34 :) :) :)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χρηστάρα για να φας ρύζι έπαιξες τους σχιστομάτηδες?Τώρα κατάλαβα γιατί παίζεις κάτι Αραβίες!Για να βάλεις μπετζίνα! :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ήδη κοιτάζω το κουπόνι του ΠΣΚ και το Σάββατο έχει καλές ευκαιρίες αρκεί να τα παίξει κανείς από σήμερα, διότι θα πάρουν την κουτρουβάλα μέχρι το Σάββατο το πρωί.....
Η τριάδα που έβγαλα και συγκεντρώνει υψηλές πιθανότητες για πολλούς και διάφορους λόγους είναι:
Mίλαν 1 στο 1,61.....μέχρι το Σάββατο αν το βρείτε στο 1,30, τυχεροί θα είστε!!!!
Ρεάλ Μ. 1 στο 1,20.....θα πάει μέχρι την Πέμπτη στο 1,080 και καληνύχτα μετά!!!
Ρεν 1 στο 1,70....μόλις το πάρουν χαμπάρι, θα πάει στο 1,40 ίσως και παρακάτω!!!!!!!!

Ανάλυση:
Καλή προιστορία η Μίλαν απέναντι στην Ούντινε, η Ουντινέζε αδύναμη εκτός έδρας και το κυριότερο....αν συνεχίσει έτσι η Μίλαν θα υποβιβασθεί και σόρρυ μάγκες αλλά δεν είναι ομάδα υποβιβασμού αλλά 1ης τετράδας!!!!
Αυτή η διακοπή σίγουρα τους συσπείρωσε, τους ηρέμησε, θα βρήκαν την χαμένη τους ψυχραιμία αλλά και απαιτούμενο focus στον στόχο τους.....αντίθετα η Ούντινε δεν έχει να χάσει τίποτα ακόμα και να χάσει αυτό το ματς....ισχυρότατο κίνητρο η Μίλαν και οι έως τώρα συνεχόμενες γκέλες της, μεγάλος "συμμαχός" μας!!!!!!
Για την Ρεάλ μην τα ξαναλέμε....όσο η διαφορά είναι στους 5 βαθμούς και χωρίς να έχει παίξει με την Μπάρτσα, θα παίζει χωρίς να υπάρχει αύριο....όσο και να προσπαθήσει, δεν μπορεί να χάσει βαθμούς από αυτήν την Μάλαγα!!!!!
Την Ρεν την έχω δει, την ξέρω και την έχω για μεγάλα πράγματα φέτος....οι 2 συνεχόμενες ήττες σε συνδιασμό με την διακοπή, είμαι σίγουρος ότι λειτούργησαν θετικά....δυνατή έδρα, δυνατή και τεχνική ομάδα και έχει να αντιμετωπίσει μια Βαλενσιέν που θα μπει να κρατήσει το μηδέν με 11 πίσω από την μπάλα.....αν αντέξει στην μεγάλη πίεση για 90 λεπτά τι να πω...πάντως η Ρεν το παίρνει αυτό το ματσάκι και με μισό-μηδέν....αν σκοράρει η Βαλενσιέν, τότε δεν έχω ματαδεί ποδόσφαιρο και δεν ξέρω την τύφλα μου!!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.866
Πόντοι
216
Ήδη κοιτάζω το κουπόνι του ΠΣΚ και το Σάββατο έχει καλές ευκαιρίες αρκεί να τα παίξει κανείς από σήμερα, διότι θα πάρουν την κουτρουβάλα μέχρι το Σάββατο το πρωί.....
Η τριάδα που έβγαλα και συγκεντρώνει υψηλές πιθανότητες για πολλούς και διάφορους λόγους είναι:
Mίλαν 1 στο 1,61.....μέχρι το Σάββατο αν το βρείτε στο 1,30, τυχεροί θα είστε!!!!
Ρεάλ Μ. 1 στο 1,20.....θα πάει μέχρι την Πέμπτη στο 1,080 και καληνύχτα μετά!!!
Ρεν 1 στο 1,70....μόλις το πάρουν χαμπάρι, θα πάει στο 1,40 ίσως και παρακάτω!!!!!!!!

Ανάλυση:
Καλή προιστορία η Μίλαν απέναντι στην Ούντινε, η Ουντινέζε αδύναμη εκτός έδρας και το κυριότερο....αν συνεχίσει έτσι η Μίλαν θα υποβιβασθεί και σόρρυ μάγκες αλλά δεν είναι ομάδα υποβιβασμού αλλά 1ης τετράδας!!!!
Αυτή η διακοπή σίγουρα τους συσπείρωσε, τους ηρέμησε, θα βρήκαν την χαμένη τους ψυχραιμία αλλά και απαιτούμενο focus στον στόχο τους.....αντίθετα η Ούντινε δεν έχει να χάσει τίποτα ακόμα και να χάσει αυτό το ματς....ισχυρότατο κίνητρο η Μίλαν και οι έως τώρα συνεχόμενες γκέλες της, μεγάλος "συμμαχός" μας!!!!!!
Για την Ρεάλ μην τα ξαναλέμε....όσο η διαφορά είναι στους 5 βαθμούς και χωρίς να έχει παίξει με την Μπάρτσα, θα παίζει χωρίς να υπάρχει αύριο....όσο και να προσπαθήσει, δεν μπορεί να χάσει βαθμούς από αυτήν την Μάλαγα!!!!!
Την Ρεν την έχω δει, την ξέρω και την έχω για μεγάλα πράγματα φέτος....οι 2 συνεχόμενες ήττες σε συνδιασμό με την διακοπή, είμαι σίγουρος ότι λειτούργησαν θετικά....δυνατή έδρα, δυνατή και τεχνική ομάδα και έχει να αντιμετωπίσει μια Βαλενσιέν που θα μπει να κρατήσει το μηδέν με 11 πίσω από την μπάλα.....αν αντέξει στην μεγάλη πίεση για 90 λεπτά τι να πω...πάντως η Ρεν το παίρνει αυτό το ματσάκι και με μισό-μηδέν....αν σκοράρει η Βαλενσιέν, τότε δεν έχω ματαδεί ποδόσφαιρο και δεν ξέρω την τύφλα μου!!!!!

ωραιος φιλε πολυ καλη αναλυση !!! ξεχασα να σε ευχαριστησω και για την τριαδα τουρκια αγγλια σουηδια !!!  :headbang2: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.468
Πόντοι
1.106
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τη Ρεν όμως μετα απο "διακοπες" παραμονεύουν οι εκπλήξεις...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τη Ρεν όμως μετα απο "διακοπες" παραμονεύουν οι εκπλήξεις...
Εννοείς να κάνει και 3 ήττα σερί?
Μα για την Ρεν αν δεν βοήθησε η διακοπή να βρει την ηρεμία της και την αυτοπεποίθεση της, δεν θα την βοηθήσει τίποτα.....
Και επειδή ο Μοντανιέ δεν είναι τυχαίος προπονητής, η διακοπή του ήρθε κουτί!!!!!
Να μου πεις για την Μίλαν που θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών και με τον Μπαλοτέλι αμφίβολο, το δέχομαι....αλλά αν κάπου μετράει το βάρος της φανέλας, είναι στην Ιταλία!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.792
Πόντοι
12.756
Εννοείς να κάνει και 3 ήττα σερί?
Μα για την Ρεν αν δεν βοήθησε η διακοπή να βρει την ηρεμία της και την αυτοπεποίθεση της, δεν θα την βοηθήσει τίποτα.....
Και επειδή ο Μοντανιέ δεν είναι τυχαίος προπονητής, η διακοπή του ήρθε κουτί!!!!!
Να μου πεις για την Μίλαν που θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών και με τον Μπαλοτέλι αμφίβολο, το δέχομαι....αλλά αν κάπου μετράει το βάρος της φανέλας, είναι στην Ιταλία!!!!

Δυσκολο το κοβω για την Μιλαν ...και χωρις Μπαλοτελλι πιστευω το εχει το ματς

Για την Ρεν θα συμφωνησω , αν δεν κερδισει και τωρα .... ζητω που καηκαμε ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ουκρανια 2πλο
τιγκρε 2-3 γκολ
βελγιο οβερ

και με ρισκο λανους οβερ

και ενα σκορ για τιγκρε 1-1
λανους 2-1

facesitting19831

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
1
Καλημερα και απο εμενα, πρωτη φορα γραφω στο συγκεκριμένο post και μαλλον θα με εχετε συχνα μιας και ειμαι αρρωστος με το στοιχημα σε καθημερινη βαση. Δεν προτρεχω παιχνιδια (πχ να προτηνω κατι απο σημερα για το σ/κ). Το τελευταιο δελτιο μου ειναι αυτο που βλεπετε απο κατω. Ειχα τα 3 σημεια (Μπετον για εμενα) και επειδη ασχολουμαι πολυ με NHL (Χοκευ) οπως και με NBA αρκετα συχνα κανω μιξ τα δελτια μου για να αυξισω το ποσο και να πονταρω λιγοτερα.

Το στοιχημα μου σημερα/αυριο ειναι .......

απο Χοκευ ....
ΜΟΣ Μπρούινς και Ουασ. Κάπιταλς.

απο ποδοσφαιρο ....
Αγγλια και Βοσνια .... ισως και Τουρκια που εστω και με ισοπαλια παει σπιτι της
(αλλα κοντραρεις την ολλανδια εστω και αν ειναι αδιαφορη, αυριο που θα εχουμε νεα/αποστολες κτλ βλεπουμε.

σημερα αν και ειναι πολυ δυσκολα σημεια θα ριξω κατι ψιλα και θα κρατησω τους ασσους της
Αν. Καρδίτσας και του Βέλγιου U21.

Συνημμένα

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom