Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.548
Πόντοι
5.006
καλα ρε σεις :grin: Εγω θα ερθω αθηνα και εγω θα κερασω και μπουρδελακι :2funny: :2funny: :2funny: Μουσαφιρις θα ερθω εσεις πρεπει να με κερασετε μπουρδελα βυζιτες γαμησια τραπεζια με ουζομεζεδες κτλ κτλ κτλ :2funny: :2funny: Καλα απο παοκτση πατε να του πιασετε τον κωλο :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: δεν γινετε :grin: Ειμαι μουσαφιρης οχι οικοδεσποτης :grin: :grin: :grin: Πως τα λεω ο μπαγασας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
καλα ρε μουσαφιρη ελα εσυ και θα σε παμε οπου θελεις απο μπαλετο μεχρι τη τρουμπα...ειμαστε πολλυ φιλοξενοι εδω στο πειραια...θα σε παμε και στο ναο καραισκακη... :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλα ρε μουσαφιρη ελα εσυ και θα σε παμε οπου θελεις απο μπαλετο μεχρι τη τρουμπα...ειμαστε πολλυ φιλοξενοι εδω στο πειραια...θα σε παμε και στο ναο καραισκακη... :grin: :grin:
οπου εχει φα.ι. τρωω οπου εχει ξυλο φευγω ετσι εμαθα απο τον πατερα μου :2funny: :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αντζελο αν θες να βαλεις κανα ψιλο στο περου βαζουν γκολ αλλα περιμενε να μπει ενα γκολ αν μπε νωρις θα ανοιξουν μετα οι αμυνες τωρα εχει εναν αγωνα :grin: Προσωπικα δεν θα παιξω θα παιξω αυριο πρωτα ο θεος :grin: :grin: Περου χιλη απο τα βραδυνα βαζουν γκολ βολιβια  :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.548
Πόντοι
5.006
αντζελο αν θες να βαλεις κανα ψιλο στο περου βαζουν γκολ αλλα περιμενε να μπει ενα γκολ αν μπε νωρις θα ανοιξουν μετα οι αμυνες τωρα εχει εναν αγωνα :grin: Προσωπικα δεν θα παιξω θα παιξω αυριο πρωτα ο θεος :grin: :grin: Περου χιλη απο τα βραδυνα βαζουν γκολ βολιβια  :)
ασε αυριο που εχει βραζιλια καλυτερα...τωρα θα κανουμε νανι για να παμε δουλεια αυριο... :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ασε αυριο που εχει βραζιλια καλυτερα...τωρα θα κανουμε νανι για να παμε δουλεια αυριο... :grin: :grin:
oπως καταλαβενεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: παντως 1 γκολ μπηκε ειναι στο 32 τωρα :grin:Πλακα κανω μην επιρεαζεσε απο εμενα :grin: αλλα μονο απο τον εαυτο σου :grin:Και απο τον εαυτο σου οχι παρορμυτικα αλλα με στοχασμο :grin: φσσσ τι ειπα παλι ρε παιδια αν και συναχωμενος φουλ ιντζεξιον 16 βαλιδος ντοχ μεταβλητος χρονισμος των βαλβιδων v-tec honda παλι εγραψα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ρε η Γοδόι φοράει τα άσπρα ή τα μπλε?
Κάθε φορά προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ποιος με αυτά τα ματς!!!!!
ασο την επαιξες?τελευταια κερδιζω αρκετα.γυρω στα 250 με 300 ευρω κερδισα την τελευταια βδομαδα τζιρο ομως.καθαρα τουλαχιστον 200 ευρω ισως κατι παραπανω.αυριο εχει κονφερενς που δεν ειναι στοιχηματικη εχει ομως και βραζιλια που βλεπω οτι μου ταιριαζει πολυ ως πρωταθλημα ειδικα η δευτερη βραζιλιας αλλα και η πρωτη ειναι στοιχηματικη.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ασο την επαιξες?τελευταια κερδιζω αρκετα.γυρω στα 250 με 300 ευρω κερδισα την τελευταια βδομαδα τζιρο ομως.καθαρα τουλαχιστον 200 ευρω ισως κατι παραπανω.αυριο εχει κονφερενς που δεν ειναι στοιχηματικη εχει ομως και βραζιλια που βλεπω οτι μου ταιριαζει πολυ ως πρωταθλημα ειδικα η δευτερη βραζιλιας αλλα και η πρωτη ειναι στοιχηματικη.
Έλα ρε Κωστάρα,
1Χ την έπαιξα για σιγουριά!!!!
Τι να το κάνω....
Έπαιξα τετράδα Αγρίνιο 1Χ, Γοδόϊ 1Χ, Κροτόνε 1X, Φορτούνα Χ2 και έχασα το τελευταίο....
Δεν πειράζει, έπρεπε να το μυριστώ το γερμανικό!!!
Ευτυχώς με έσωσε η Μίντιλαντ η ομαδάρα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
gl βλέπω ξύπνησες χαρούμενος...
Γαμήσαμε....γαμήσαμε? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σαμπίνε Λισίτσκι @ 1.25
Μονό: 0,2  @ €1 08/10/2013 06:12:31 0,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AS0127764710F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  08/10/2013 06:12:31 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σαμπίνε Λισίτσκι Σανέλ Σίπερς v Σαμπίνε Λισίτσκι
(Νικητής Αγώνα) 08/10/2013 Κανένα 1.25 Ανοικτό
Σύνολο:  0,2 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  0,25  καλημερα κοιμηθικα μονο 2 ωρες το συναχι με εχει βουλωση την μυτι να σας πω τον πονο μου  :) να μην παω σε ψυχολογο :grin: θα παραγκειλω κοτοσουπα τωρα :grin: Συναχι χωρις πυρετο παλι δεν παλεβεται :) επαιξα αυτο το στοιχημα μπας και βγαλω 5 λεπτα να συμπληρωσω για την κοτοσουπα λιγο λεμονι :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Περαστικάαααα.....
Βάλε και καροτάκι στην κοτόσουπα, την ομορφαίνει!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Περαστικάαααα.....
Βάλε και καροτάκι στην κοτόσουπα, την ομορφαίνει!!!!
ευχαριστω.. Τι ωραια που ειναι στην ελλαδα μιλας και δεν πας στους ψυχολογους  :grin: :grin: :grin: :grin: Παντως τον χειμωνα δεν τον γουσταρω καθολου ουτε στον υπνο μου τον θελω :grin: :grin: :grin: :grin: Ειμαι γενημα θρεμα αυστραλος :grin: στην κεντρικη αυστραλια δεν αναβουν ποτε σομπες κολοφαρδοι :grin: :grin: Σημερα πρεπει να βγαλω τις 2 κοτες που θα παω να αγορασω τωρα απο τον μπουτσερ :grin: :grin: Πρωτα ο θεος.. Μετα απο 1,5 χρονο χορτοφαγιας :grin: θα φαω κρεας :grin: Ειναι θεμα υγειας  :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl βλέπω ξύπνησες χαρούμενος...
Γαμήσαμε....γαμήσαμε? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αμα φτανεις να βλεπεις γοδοι κρουζ λαιβ παει να πει κολλησες......το χα παθει και γω παλια και εβλεπα μεχρι και χαντερσφιλντ

λοιπον χτες επαιξα αλεξ γιαννοπουλο επειδη βαριομουν να μελετησω.....καλα ουτε ενα χ για δειγμα;επρεπε να μας δωσουν κατι σαν το κινο οταν δεν πιανεις κανενα νουμερο :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Xρήστο αν θέλεις να πετύχει το αυγολεμονό σου άκουσε με....
Βάλε 2 αυγά σε ένα γυάλινο μπολ και στίψε 2 λεμόνια!!!!
Αφού χτυπήσεις πολύ καλά τα αυγά, ρίξε τον χυμό λεμονιού μέσα και πάλι ανακάτεψε πολύ καλά...
Μετά ρίχνε με κουτάλα μία μία την φορά, λίγο από το υγρό της κοτόσουπας ανακατέβοντας κάθε φορά που ρίχνεις!!!
Το υγρό από την σούπα δεν το ρίχνεις όλο μαζί όπως στο βίντεο !!!!!
Ο τύπος στο βίντεο προφανώς είναι καραβίσιος χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.....
Αυτό το κάνεις για να πάρει το αυγό σιγά σιγά την θερμοκρασία της σούπας, έτσι ώστε όταν το ρίξεις μέσα να μην κόψει....
Το μυστικό είναι το ανακάτεμα....εγώ το κάνω σε μεγάλο μπολ με το μηχάνημα για τον φραπέ!!!!
Και βάλε ρύζι Καρολίνα, όχι μανεστράκι......δεν είσαι σε γκαζάδικο ρε Χρηστάρα για να μαγειρεύεις έτσι!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Βάζει κορν φλάουερ για να δέσει το αυγολεμονό του.....ΕΛΕΟΣ!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Xρήστο αν θέλεις να πετύχει το αυγολέμονό σου άκουσε με....
Βάλε 2 αυγά σε ένα γυάλινο μπολ και στίψε 2 λεμόνια!!!!
Αφού χτυπήσεις πολύ καλά τα αυγά, ρίξε τον χυμό λεμονιού μέσα και πάλι ανακάτεψε πολύ καλά...
Μετά ρίχνε με κουτάλα μία μία την φορά, λίγο από το υγρό της κοτόσουπας ανακατέβοντας κάθε φορά που ρίχνεις!!!
Το υγρό από την σούπα δεν το ρίχνεις όλο μαζί όπως στο βίντεο!!!!!
Ο τύπος στο βίντεο προφανώς είναι καραβίσιος χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.....
Αυτό το κάνεις για να πάρει το αυγό σιγά σιγά την θερμοκρασία της σούπας, έτσι ώστε όταν το ρίξεις μέσα να μην κόψει....
Το μυστικό είναι το ανακάτεμα....εγώ το κάνω σε μεγάλο μπολ με το μηχάνημα για τον φραπέ!!!!
γεοπα εχεις δικιο.. Την κοτοσουπα την παραγγειλα :grin: δεν θα την φτιαξω εγω :grin:Θα μου την φτιαξει γυναικα νοικοκυρα :grin: Απλα εγω θα την φαω :grin: :grin: :grin: Το μονο που πρεπει να κανω ειναι να βγαλω τα 10 ευρω που εδωσα για τις 2 κοτες απο το στοιχημα :grin: :grin: Πρωτα ο θεος και να μην τα βγαλω δεν πηραζει :grin: :grin:ΥΓ.. Το σαββατοκυριακο θα εχει 31 βαθμους νοτια 28 βορεια :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βάλτη στο θρεντ να μου πει την συνταγή της!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom