Xρήστο αν θέλεις να πετύχει το αυγολεμονό σου άκουσε με....
Βάλε 2 αυγά σε ένα γυάλινο μπολ και στίψε 2 λεμόνια!!!!
Αφού χτυπήσεις πολύ καλά τα αυγά, ρίξε τον χυμό λεμονιού μέσα και πάλι ανακάτεψε πολύ καλά...
Μετά ρίχνε με κουτάλα μία μία την φορά, λίγο από το υγρό της κοτόσουπας ανακατέβοντας κάθε φορά που ρίχνεις!!!
Το υγρό από την σούπα δεν το ρίχνεις όλο μαζί όπως στο βίντεο !!!!!
Ο τύπος στο βίντεο προφανώς είναι καραβίσιος χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.....
Αυτό το κάνεις για να πάρει το αυγό σιγά σιγά την θερμοκρασία της σούπας, έτσι ώστε όταν το ρίξεις μέσα να μην κόψει....
Το μυστικό είναι το ανακάτεμα....εγώ το κάνω σε μεγάλο μπολ με το μηχάνημα για τον φραπέ!!!!
Και βάλε ρύζι Καρολίνα, όχι μανεστράκι......δεν είσαι σε γκαζάδικο ρε Χρηστάρα για να μαγειρεύεις έτσι!!!!
Υ.Γ. Βάζει κορν φλάουερ για να δέσει το αυγολεμονό του.....ΕΛΕΟΣ!!!!