ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.427
- Πόντοι
- 5.006
να το παιξω live τωρα νο γκολ?τωρα που εβαλε γκολ η αρσεναλα σαραντι δεν μπενει αλλο γκολ ουτε και αν πεξουν 15 ημιχρονα αργεντινη γαμω τα ξυλα
να το παιξω live τωρα νο γκολ?τωρα που εβαλε γκολ η αρσεναλα σαραντι δεν μπενει αλλο γκολ ουτε και αν πεξουν 15 ημιχρονα αργεντινη γαμω τα ξυλα
Άθλιο ματς φίλε...
Η Άνω Ραχούλα παίζει καλύτερα!!!!
οχι μορε να τη μοιρασουμε την αποσταση ασ πουμε στη λαμια....ναι ρε συ εγω καλαμακιοτης ειμαι θα παρω το μετρο και θα ερθω
5 εκτός έδρας παιχνίδια η Γκρόιτερ...τα 3 είναι ανατροπές!Όποιος βλέπει Γκρόιτερ Φιρτ ελπίζω να μην γελάει φωναχτά....
Από 0-1 έγινε 2-1 στα πρώτα 10' του 2ου ημ. και η Γκρόϊτερ κάνει μεγάλες προσπάθειες να ΜΗΝ βάλει 2ο γκολ.....ακόμα!!!!
2 έχασε σε κενή εστία!!!!
Εν το μεταξύ είναι 2 ταχύτητες καλύτερη της Φορτούνα...
οχι ρε συ θα ερθω να δω τα ανεψια μου την αδερφη μου και λιγο τον γαμπρο μουοχι μορε να τη μοιρασουμε την αποσταση ασ πουμε στη λαμια....
η γκροιτερ φιτρ 2-3 χρονια εφτανε να βγει στην α εθνικη και στο τελος κουβαδιαζε την μιση υφηλιο απο τα στισιματα που εκανε ενω τα ειχε ολα υπερ τις Μηπως ξανα αρχισε το ιδιο τροπαριο5 εκτός έδρας παιχνίδια η Γκρόιτερ...τα 3 είναι ανατροπές!
Μάλλον....αφού το δήλωσαν κιόλας ότι σε 3 χρόνια θέλουν να ξανανέβουν!!!!η γκροιτερ φιτρ 2-3 χρονια εφτανε να βγει στην α εθνικη και στο τελος κουβαδιαζε την μιση υφηλιο απο τα στισιματα που εκανε ενω τα ειχε ολα υπερ τις Μηπως ξανα αρχισε το ιδιο τροπαριο
χρονια τωρα..... ;) ;)η γκροιτερ φιτρ 2-3 χρονια εφτανε να βγει στην α εθνικη και στο τελος κουβαδιαζε την μιση υφηλιο απο τα στισιματα που εκανε ενω τα ειχε ολα υπερ τις Μηπως ξανα αρχισε το ιδιο τροπαριο
τωρα τελειωσε τι να σε κανω Αφου ολο ετσι κανει η αρσεναλ σαραντι αν βαλει 1 γκολ μετα ξυλο ξυλο ξυλονα το παιξω live τωρα νο γκολ?
τωρα τελειωσε τι να σε κανω Αφου ολο ετσι κανει η αρσεναλ σαραντι αν βαλει 1 γκολ μετα ξυλο ξυλο ξυλο
...κουβαςAντε μωρη Αρλ κάντο 2-1 να πάμε ταμειο!
κανα μπουρδελακι να κερασεις με το προφιτερολ δεν χορταινειςοταν πιασω κανα καλο στοιχημα και ερθω αθηνα θα το κερασω δεν το ξεχναω
θα του κανουμε εμεις την περιηγηση....το μαρουλι να εχει και ολα τα αλλα βρισκονται....κανα μπουρδελακι να κερασεις με το προφιτερολ δεν χορταινεις
συναχωθικα εδω και 1,5 μερα (οπως τα οβερ και η μερες ) Προσπαθω να μπω στο κλιμα παλι αντζελο σιγα σιγα γιατι η αποχη μιας εβδομαδας με ξερυθμισε ενταξει καλο μου εκανε κοιμηθικα λιγο παραπανω αλλα στο στοιχημα αποσιντονιστικα για το live εχασα τον ρυθμο την ορεξη λιγο να μπαινω να ψαχνω στατιστικα στα live πχ οπως με την αιντχοφεν προχθες με το ζορι μπηκα να δω βαθμολογιες τις ηττες που ειχε η βαλβαικ τα μεσα εξω και των 2 προιστορια κτλ ενω ειναι πολυ απλο πρεπει λιγο να προσαρμωστω Τωρα ειμαι συναχομενος φουλ δεν μου αρεσει ο χειμωνας εδω που μενω εχει πιο πολυ υγρασια και απο το να μπεις μεσα στην θαλασσα Σιγα σιγα ολοι μας θα βρουμε την φορμα μας.. Παντως λογικα η καλυτερη περιοδος ειναι τωρα μετα τις εθνικες μεχρι τα χριστουγεννα πανω κατω και στην ροη των γκολ για οβερ 1,5 0,5 2,5 κοκ και στα φαβορι γιατι μετα τις εθνικες μπενουμε στο ψητο με τα φαβορη στην κορυφη αλλα και γενικα οι ομαδες θα ειναι κοντα στην μεση θα εχουν πολλα παιχνιδια στα ποδια τους και αυτο θα ειναι καλο για εμας Θελει σκεψη στατιστικα εμπνευση και φυσικα υπομονη..χρηστο εχει κανενα αγωνα να παιξουμε τωρα στο τζιμπουτι?