Καλημέρα μάγκες,
Χτες ήταν μια πολύ καλή μερά αφού πέρασαν όλα τα φαβορί, ναι μεν με ιδρώτα και αίμα τα περισσότερα, αλλά πέρασαν...
Είδα τα περισσότερα ματς και η Μονακό, η MU και η Ρεάλ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΝ λέμε....τόσο χάλια!!!!
Και επειδή δεν κέρδισα μόνο εγώ, σήμερα θα παίξω ψύχραιμα χωρίς εντυπωσιασμούς και ενθουσιασμούς!!!!
Και αυτό γιατί περιμένω μια πάρα πολύ δύσκολή μέρα ακόμα και από το μεσημέρι και ο νοών νοείτω
Θα αποφύγω τα φαβορί εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που υπάρχει το ΠΡΕΠΕΙ και όχι μονο για αγωνιστικούς λόγους!!!!
Αγγλία...
Κάποιο ή κάποια από τα 3 ματς σήμερα θα σπάσει....
Το πιο πιθανό είναι της Άρσεναλ λόγω απουσιών αλλά και το παραφύσιν μεγάλο σερί νικών!!!!
Φοβάμαι και την Τόττεναμ αλλά στις αρχιδάρες μου αφού ο άσσος είναι ΓΤΠ!!!!
Η Τσέλσι όμως ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει για να φτάσει κοντά στην κορυφή και είναι το ίδιο με την MU.....(2)!!!!
Τουρκία....
Στα παπάρια μου ποιοι παίζουν ή δεν παίζουν στην Ακίσασπορ, σε τι κατάσταση είναι το γήπεδο ή η Γαλατά....
Η Γαλατά ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει αλλιώς bye bye το πρωτάθλημα!!!!
Άλλαξε προπονητή και πρέπει να κερδίσει για να βουλώσει και τα στόματα των οπαδών που ζήτησαν μέχρι και παραίτηση του κροίσου προέδρου!!!!
Και μην έχετε αυταπάτες....αυτό το ΠΡΕΠΕΙ έχει και πολιτικοκοινωνικές προεκτάσεις...η Γαλατά δεν είναι ομάδα, αλλά εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο και δεν είναι καλό για την μετοχή της, άρα και για τους μετόχους της.....(2)!!!!!
Γαλλία...
Χωρίς πολλά πολλά G/G στο Μαρσέϊγ-Παρί και τελειώσαμε για σήμερα!!!!!
Υ.Γ. Για τον φίλο ANTZELO....Φαβορί ο Λεβαδειακός, κουρασμένη η Καλλονή, αλλά αναλύουμε σοβαρά παιχνίδι της Σουπέρ-Λίγδας και μάλιστα αγώνα που εμπλέκεται ο Κομπότης?....ή έχεις την πληροφορία ή προχωράς παρακάτω.....
Υ.Γ.
Για τον φίλο Χρήστο.....Μετά την νίκη της Ρόμα η Γιούβε ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει...έτσι λένε οι Ιταλοί, αλλά τους κλαψομούνηδες δεν τους παίρνω στα σοβαρά....αν έπαιζα κάτι είναι Χ μέχρι το ημ., μετά κανείς δεν ξέρει!!!!
Καλές μας επιτυχίες!!!!