nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 8.262
- Πόντοι
- 2.456
Γκινγαμπ δεν το περίμενα 5-1..
Πάμε Τορινο αναλόγως στο λαιβ
που εισαι μορε να βαλεισ κανενα παπα να σωθουμε...Γκινγαμπ δεν το περίμενα 5-1..
που εισαι μορε να βαλεισ κανενα παπα να σωθουμε...![]()
![]()
η πρωτη μικρη βγηκε... αν βγει και η αλλη η ιταλικη κατι θα κανουμε θα βγαλουμε και τη χασουρα της λυων και μεροκαματο...το αλλο παιχνιδι μου ειναι λιλ και παρι δυαδα...και το αλλο γιουβε και ρομα παλι δυαδα....
δεν φταιω εγω με τη νοβα τωρα... ο οτε τα δειχνει...Σήμα μηδέν
τορινο χλωμη προς το παρον
φιορεντινα και απολλων σμυρνης?234-2
230-2
Σεβιλλη οβερ
Τορινο ασσο
Καλο Πασχα
γιατι η αλλη του τορινο η γιουβεΈλα μωρηηηηη Τορινοοοο
Αφού ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Κόντε νομίζει ότι έχει 24 σούπερμαν και έχει αφήσει στον πάγκο την μισή βασική εντεκάδα και παίζει ότι να'ναι 40 λεπτά τώρα η Γιούβε....γιατι η αλλη του τορινο η γιουβε![]()
![]()
![]()
γενικα γαματα δηλαδη...Αφού ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Κόντε νομίζει ότι έχει 24 σούπερμαν και έχει αφήσει στον πάγκο την μισή βασική εντεκάδα και παίζει ότι να'ναι 40 λεπτά τώρα η Γιούβε....
Για να μην πω για τον ΑΡΧΙμαλάκα τον Μπουφόν τι πατάτα έκανε στο γκολ!!!!
Άμα είναι αυτός ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο εγώ είναι CEO στο πείραμα CERN!!!!!
Y.G. H Παρί μπορεί να κέρδισε, αλλά τέτοιο χάλι δεν ξαναυπήρχε....συνοθύλευμα κανονικό, αφού η Βαλενσιέν νόμιζες ότι ήταν Μπάρτσα!!!!
Αφού ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Κόντε νομίζει ότι έχει 24 σούπερμαν και έχει αφήσει στον πάγκο την μισή βασική εντεκάδα και παίζει ότι να'ναι 40 λεπτά τώρα η Γιούβε....
Για να μην πω για τον ΑΡΧΙμαλάκα τον Μπουφόν τι πατάτα έκανε στο γκολ!!!!
Άμα είναι αυτός ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο εγώ είναι CEO στο πείραμα CERN!!!!!
Y.G. H Παρί μπορεί να κέρδισε, αλλά τέτοιο χάλι δεν ξαναυπήρχε....συνοθύλευμα κανονικό, αφού η Βαλενσιέν νόμιζες ότι ήταν Μπάρτσα!!!!
ΑΤΖΕΛΟ δεν πηγές βολτα με την Λυων και τρεχαμεΣεβιλλη οβερ
Τορινο ασσο
Καλο Πασχα
Σκέψου πόσο "άρρωστη" σαν ομάδα είναι πλέον η Λυών που δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το Χ από την Αζαξιό!!!!καργιολα λυων ουτε χ να ρεφαρουμε ...![]()
![]()
πηγα ρε και την επαιζα απο το κινητο και την λυων και τη παρι...ΑΤΖΕΛΟ δεν πηγές βολτα με την Λυων και τρεχαμε
Να τώρα μέσα σε 5 λεπτα βγάλαμε τα σπασμενα![]()
Απο σημερα μπήκε και επίσημα στη black list μαζί με ΣΙΤΙ ΠΣΖ ΓΙΟΥΒΕ ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝΣκέψου πόσο "άρρωστη" σαν ομάδα είναι πλέον η Λυών που δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το Χ από την Αζαξιό!!!!
Πλέον θα την αντιμετωπίζω σαν ομάδα έδρας και στα εκτός σαν μικρομεσαία.....