Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
163 Φουλαμ-Εβερτον 2
164 Μαρσειγ-Σεντ Ετιεν under
166 Μάλαγα-Αλμερια no goal

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.248
Πόντοι
2.456
Καλησπερα

Δυαδα Χαβρη και Τρουα οβερ 1,5
Μόνα Οβερ Τρουα και 1Νιορ

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Τριήμερο με παγίδες μάγκες διότι τα κάθε είδους κύπελλα, πάνε σετάκι με τους κουβάδες για να είναι ασορτί!!!!
Καλός ο τζόγος, αλλά όσο γίνεται τον αποφεύγω, αφού το ποδόσφαιρο παίζεται με μπάλα και όχι με μπίλια όπως στις ρουλέτες, άρα η φιλοσοφία όσο να'ναι διαφορετική.....
Αποκλείω κάθε είδους "ζαριά" και μελέτησα Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, όσο δεν μελέτησα 4 χρόνια στην σχολή μου.....ότι έκανα δηλ. και το ΣΚ και πήγα ταμείο και τις 2 μέρες!!!!
Κάποιοι τα βλέπουν εύκολα, αλλά πάντα οι μεσοβδόμαδες αγωνιστικές έβγαζαν πίκρα στους παίχτες και γέμιζαν οι τσέπες των μπούκηδων!!!!

Ισπανία.....
Κάποιο από τα Έλτσε-Ρεάλ και Σεβίλλη-Βαγιεκάνο θα "σπάσουν" σίγουρα.....δεν παίζω κανένα και ησυχάζω!!!
Κοίταγα το Μάλαγα-Αλμερία και το θεωρώ σίγουρο 1, αλλά στο 1,60 ή 1,70 και φορτωμένο κάργα, δεν το παίζω με τίποτα, διότι δεν αξίζει το ρίσκο!!!!
Δίνω το Λεβάντε-Βαγιαδολίδ Χ1 και βάζω κάλυψη για 100% σιγουριά....
Όλα τα άλλα no bet για εμένα, που δεν ψάχνομαι να φάω το κεφάλι μου!!!!

Ιταλία.....
Από τα φαβορί θα παίξω Γιούβε, διότι είναι το μοναδικό φαβορί με κίνητρο να κυνηγήσει την νίκη με λύσσα....δεν επιτρέπεται άλλη χασούρα πριν τον "εμφύλιο" με Τορίνο το ΣΚ!!!!
Σχεδόν όλα τα ματς αυτής της αγωνιστικής, έχουν όλα τα σημεία μέσα τους, εκτός από το Ουντινέζε.....έχω δει και τις δύο ομάδες και με βάση και την επόμενη αγωνιστική, οι Ζέβρες θα κυνηγήσουν περισσότερο την νίκη!!!!!
Για Νάπολι δεν γράφω τίποτα εκεί που έχει φτάσει ο 1....αλλά άμα σπάσει δεν θέλω να δω γκρίνιες!!!!!

Γαλλία.....
Και εδώ παίζω Παρί αφού έχει κίνητρο για να μπει να κερδίσει οπωσδήποτε!!!!
Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Τουλούζ εντός και έχει Τσου-Λου μεσοβδόμαδα....δεν έχει περιθώρια για χασούρα ειδικά με αυτήν την Βαλενσιέν που την είδα με την Νις και ντράπηκα για το ποδόσφαιρο που παίζει!!!!
Και το 2ο που προτείνω είναι το Αζαξιό-Λυών Χ2 π΄ντα με κάλυψη.....πολλές ελλείψεις οι Κορσικανοί και υπ'ατμόν ο Ραβανέλι....διάβασα σε ένα ξένο σάϊτ τι προετοιμασία έκανε και πως προπονεί την ομάδα και απορώ που έχει πάρει ακόμα και αυτούς τους βαθμούς.....
Όλα τα άλλα για μένα no bet!!!!!

Καλή επιτυχία μάγκες και καλά κέρδη, ιδιαίτερα στον ANTZELO που στεναχώρησα προχτές το βράδυ που έκανα κριτική στον ΟΣΦΠ!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.269
Πόντοι
5.006
Τριήμερο με παγίδες μάγκες διότι τα κάθε είδους κύπελλα, πάνε σετάκι με τους κουβάδες για να είναι ασορτί!!!!
Καλός ο τζόγος, αλλά όσο γίνεται τον αποφεύγω, αφού το ποδόσφαιρο παίζεται με μπάλα και όχι με μπίλια όπως στις ρουλέτες, άρα η φιλοσοφία όσο να'ναι διαφορετική.....
Αποκλείω κάθε είδους "ζαριά" και μελέτησα Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, όσο δεν μελέτησα 4 χρόνια στην σχολή μου.....ότι έκανα δηλ. και το ΣΚ και πήγα ταμείο και τις 2 μέρες!!!!
Κάποιοι τα βλέπουν εύκολα, αλλά πάντα οι μεσοβδόμαδες αγωνιστικές έβγαζαν πίκρα στους παίχτες και γέμιζαν οι τσέπες των μπούκηδων!!!!

Ισπανία.....
Κάποιο από τα Έλτσε-Ρεάλ και Σεβίλλη-Βαγιεκάνο θα "σπάσουν" σίγουρα.....δεν παίζω κανένα και ησυχάζω!!!
Κοίταγα το Μάλαγα-Αλμερία και το θεωρώ σίγουρο 1, αλλά στο 1,60 ή 1,70 και φορτωμένο κάργα, δεν το παίζω με τίποτα, διότι δεν αξίζει το ρίσκο!!!!
Δίνω το Λεβάντε-Βαγιαδολίδ Χ1 και βάζω κάλυψη για 100% σιγουριά....
Όλα τα άλλα no bet για εμένα, που δεν ψάχνομαι να φάω το κεφάλι μου!!!!

Ιταλία.....
Από τα φαβορί θα παίξω Γιούβε, διότι είναι το μοναδικό φαβορί με κίνητρο να κυνηγήσει την νίκη με λύσσα....δεν επιτρέπεται άλλη χασούρα πριν τον "εμφύλιο" με Τορίνο το ΣΚ!!!!
Σχεδόν όλα τα ματς αυτής της αγωνιστικής, έχουν όλα τα σημεία μέσα τους, εκτός από το Ουντινέζε.....έχω δει και τις δύο ομάδες και με βάση και την επόμενη αγωνιστική, οι Ζέβρες θα κυνηγήσουν περισσότερο την νίκη!!!!!
Για Νάπολι δεν γράφω τίποτα εκεί που έχει φτάσει ο 1....αλλά άμα σπάσει δεν θέλω να δω γκρίνιες!!!!!

Γαλλία.....
Και εδώ παίζω Παρί αφού έχει κίνητρο για να μπει να κερδίσει οπωσδήποτε!!!!
Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Τουλούζ εντός και έχει Τσου-Λου μεσοβδόμαδα....δεν έχει περιθώρια για χασούρα ειδικά με αυτήν την Βαλενσιέν που την είδα με την Νις και ντράπηκα για το ποδόσφαιρο που παίζει!!!!
Και το 2ο που προτείνω είναι το Αζαξιό-Λυών Χ2 π΄ντα με κάλυψη.....πολλές ελλείψεις οι Κορσικανοί και υπ'ατμόν ο Ραβανέλι....διάβασα σε ένα ξένο σάϊτ τι προετοιμασία έκανε και πως προπονεί την ομάδα και απορώ που έχει πάρει ακόμα και αυτούς τους βαθμούς.....
Όλα τα άλλα για μένα no bet!!!!!

Καλή επιτυχία μάγκες και καλά κέρδη, ιδιαίτερα στον ANTZELO που στεναχώρησα προχτές το βράδυ που έκανα κριτική στον ΟΣΦΠ!!!!
οκ ολα καλα σε ευχαριστω και σορρυ ηταν η στιγμη... καλη τυχη σε σενα και στα αλλα παιδια...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
ή γενικά να μην κανένα γκολ ; Δεν έχω καταλάβει !

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.269
Πόντοι
5.006
η λυων μονη της την επαιξα εχουν επανελθει μπριαν και γκομιζ και νομιζω οτι θα αρχισει να παιρνει τα πανω της...ακολουθοντας την απο το παιχνιδι με την ναντ τη κυριακη που περασε....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.269
Πόντοι
5.006
το αλλο παιχνιδι μου ειναι λιλ και παρι δυαδα...και το αλλο γιουβε και ρομα παλι δυαδα....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κουβαδισταν σημερα δεν πειραζει ενα ταληρακι ειχα παιξει...τι ειναι? ενα ποτακι και ουτε ενα μισο  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κουβαδισταν σημερα δεν πειραζει ενα ταληρακι ειχα παιξει...τι ειναι? ενα ποτακι και ουτε ενα μισο  :grin:
μια φορα ειπα να τα παιξω τα δικα σου κι εγω και πηγα κουβα μαν.....αμα δεν σε θελει τελικα.....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Ιταλία.....
H Τζένοα έπαιξε για το Χ και μόνο και ήταν θέμα χρόνου να το καρφώσουν οι Ζέβρες....
Δεν έκανε την μεγάλη φάση, αλλά γυρόφερνε επί 75 λεπτά την περιοχή της Τζένοα!!!!
Και αποδείχτηκε ότι στο ποδόσφαιρό αν δεν είσαι απειλητικός, όσο καλή αμύνα και να παίξεις θα το φας....
Και στο 76' από στημένο το κάρφωσαν οι Ζέβρες!!!!

Υ.Γ. Είδα το 1ο ημ. της Μάλαγα....αν κάποιος έπρεπε να προηγείται είναι η Αλμερία!!!!
Το ότι έχει κρατήσει η Αλμερία το 0 στην άμυνα τα λέει όλα για την απόδοση της Μάλαγα.....

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
H Τζένοα έπαιξε για το Χ και μόνο και ήταν θέμα χρόνου να το καρφώσουν οι Ζέβρες....
Δεν έκανε την μεγάλη φάση, αλλά γυρόφερνε επί 75 λεπτά την περιοχή της Τζένοα!!!!
Και αποδείχτηκε ότι στο ποδόσφαιρό αν δεν είσαι απειλητικός, όσο καλή αμύνα και να παίξεις θα το φας....
Και στο 76' από στημένο το κάρφωσαν οι Ζέβρες!!!!

Υ.Γ. Είδα το 1ο ημ. της Μάλαγα....αν κάποιος έπρεπε να προηγείται είναι η Αλμερία!!!!
Το ότι έχει κρατήσει η Αλμερία το 0 στην άμυνα τα λέει όλα για την απόδοση της Μάλαγα.....

ρε ...επειδή βαριέμαι να διαβάζω όλα αυτά άσε που ζαλίζομαι όταν δεν έχει εικόνες ...να σου δώσω ένα 50άρι να μου το παίξεις ?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
ρε ...επειδή βαριέμαι να διαβάζω όλα αυτά άσε που ζαλίζομαι όταν δεν έχει εικόνες ...να σου δώσω ένα 50άρι να μου το παίξεις ?
Άσε και μιλάω με την "δικιά" σου στο μάμπα....αυτή που γουστάρει τριήμερα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.248
Πόντοι
2.456
Ειδικά το over της Τρουά γαμάτο....
Από 0-3 στο 55', ισοφάρισε μέσα σε 12' σε 3-3!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι υποννοεις δηλαδη?Ε? :think:
:2funny: :2funny: :2funny:

Β Γαλλιας ειναι η προσωποποιηση του γκολ/οβερ αναλογα με τις ομαδες..και φυσικα ποτε τα 1,50 κτλ

Ακομα μετρανε σπασμενα το 90% απο τα περσυνα Χ της Καεν εντος που ως εκ θαυματος.."εχασε" την ανοδο..μας επεισαν  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom