redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε μου 20 αγωνες εδωσα για την κυριακη και ηρθαν οι 18μας πηγε ταμειο ο ρεντ παλι τυπε![]()
![]()
![]()
τυπε μου 20 αγωνες εδωσα για την κυριακη και ηρθαν οι 18μας πηγε ταμειο ο ρεντ παλι τυπε![]()
![]()
![]()
λες εεε???Γκροιτερ φιρτ 2 ;)
οκ ολα καλα σε ευχαριστω και σορρυ ηταν η στιγμη... καλη τυχη σε σενα και στα αλλα παιδια...Τριήμερο με παγίδες μάγκες διότι τα κάθε είδους κύπελλα, πάνε σετάκι με τους κουβάδες για να είναι ασορτί!!!!
Καλός ο τζόγος, αλλά όσο γίνεται τον αποφεύγω, αφού το ποδόσφαιρο παίζεται με μπάλα και όχι με μπίλια όπως στις ρουλέτες, άρα η φιλοσοφία όσο να'ναι διαφορετική.....
Αποκλείω κάθε είδους "ζαριά" και μελέτησα Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, όσο δεν μελέτησα 4 χρόνια στην σχολή μου.....ότι έκανα δηλ. και το ΣΚ και πήγα ταμείο και τις 2 μέρες!!!!
Κάποιοι τα βλέπουν εύκολα, αλλά πάντα οι μεσοβδόμαδες αγωνιστικές έβγαζαν πίκρα στους παίχτες και γέμιζαν οι τσέπες των μπούκηδων!!!!
Ισπανία.....
Κάποιο από τα Έλτσε-Ρεάλ και Σεβίλλη-Βαγιεκάνο θα "σπάσουν" σίγουρα.....δεν παίζω κανένα και ησυχάζω!!!
Κοίταγα το Μάλαγα-Αλμερία και το θεωρώ σίγουρο 1, αλλά στο 1,60 ή 1,70 και φορτωμένο κάργα, δεν το παίζω με τίποτα, διότι δεν αξίζει το ρίσκο!!!!
Δίνω το Λεβάντε-Βαγιαδολίδ Χ1 και βάζω κάλυψη για 100% σιγουριά....
Όλα τα άλλα no bet για εμένα, που δεν ψάχνομαι να φάω το κεφάλι μου!!!!
Ιταλία.....
Από τα φαβορί θα παίξω Γιούβε, διότι είναι το μοναδικό φαβορί με κίνητρο να κυνηγήσει την νίκη με λύσσα....δεν επιτρέπεται άλλη χασούρα πριν τον "εμφύλιο" με Τορίνο το ΣΚ!!!!
Σχεδόν όλα τα ματς αυτής της αγωνιστικής, έχουν όλα τα σημεία μέσα τους, εκτός από το Ουντινέζε.....έχω δει και τις δύο ομάδες και με βάση και την επόμενη αγωνιστική, οι Ζέβρες θα κυνηγήσουν περισσότερο την νίκη!!!!!
Για Νάπολι δεν γράφω τίποτα εκεί που έχει φτάσει ο 1....αλλά άμα σπάσει δεν θέλω να δω γκρίνιες!!!!!
Γαλλία.....
Και εδώ παίζω Παρί αφού έχει κίνητρο για να μπει να κερδίσει οπωσδήποτε!!!!
Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Τουλούζ εντός και έχει Τσου-Λου μεσοβδόμαδα....δεν έχει περιθώρια για χασούρα ειδικά με αυτήν την Βαλενσιέν που την είδα με την Νις και ντράπηκα για το ποδόσφαιρο που παίζει!!!!
Και το 2ο που προτείνω είναι το Αζαξιό-Λυών Χ2 π΄ντα με κάλυψη.....πολλές ελλείψεις οι Κορσικανοί και υπ'ατμόν ο Ραβανέλι....διάβασα σε ένα ξένο σάϊτ τι προετοιμασία έκανε και πως προπονεί την ομάδα και απορώ που έχει πάρει ακόμα και αυτούς τους βαθμούς.....
Όλα τα άλλα για μένα no bet!!!!!
Καλή επιτυχία μάγκες και καλά κέρδη, ιδιαίτερα στον ANTZELO που στεναχώρησα προχτές το βράδυ που έκανα κριτική στον ΟΣΦΠ!!!!
163 Φουλαμ-Εβερτον 2
164 Μαρσειγ-Σεντ Ετιεν under
166 Μάλαγα-Αλμερια no goal
να μην σκοραρει η μια απο τις δυο ομαδες....ή γενικά να μην κανένα γκολ ; Δεν έχω καταλάβει !
ή γενικά να μην κανένα γκολ ; Δεν έχω καταλάβει !
Καλησπερα
Δυαδα Χαβρη και Τρουα οβερ 1,5
Μόνα Οβερ Τρουα και 1Νιορ
Ειδικά το over της Τρουά γαμάτο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρισταραααααα![]()
Νιορ δυσκολα να κρατησει βεβαια αλλα αρκουν τα αλλα
μια φορα ειπα να τα παιξω τα δικα σου κι εγω και πηγα κουβα μαν.....αμα δεν σε θελει τελικα.....κουβαδισταν σημερα δεν πειραζει ενα ταληρακι ειχα παιξει...τι ειναι? ενα ποτακι και ουτε ενα μισο![]()
H Τζένοα έπαιξε για το Χ και μόνο και ήταν θέμα χρόνου να το καρφώσουν οι Ζέβρες....Ιταλία.....
Από τα φαβορί θα παίξω Γιούβε, διότι είναι το μοναδικό φαβορί με κίνητρο να κυνηγήσει την νίκη με λύσσα....δεν επιτρέπεται άλλη χασούρα πριν τον "εμφύλιο" με Τορίνο το ΣΚ!!!!
Σχεδόν όλα τα ματς αυτής της αγωνιστικής, έχουν όλα τα σημεία μέσα τους, εκτός από το Ουντινέζε.....έχω δει και τις δύο ομάδες και με βάση και την επόμενη αγωνιστική, οι Ζέβρες θα κυνηγήσουν περισσότερο την νίκη!!!!!
Για Νάπολι δεν γράφω τίποτα εκεί που έχει φτάσει ο 1....αλλά άμα σπάσει δεν θέλω να δω γκρίνιες!!!!!
H Τζένοα έπαιξε για το Χ και μόνο και ήταν θέμα χρόνου να το καρφώσουν οι Ζέβρες....
Δεν έκανε την μεγάλη φάση, αλλά γυρόφερνε επί 75 λεπτά την περιοχή της Τζένοα!!!!
Και αποδείχτηκε ότι στο ποδόσφαιρό αν δεν είσαι απειλητικός, όσο καλή αμύνα και να παίξεις θα το φας....
Και στο 76' από στημένο το κάρφωσαν οι Ζέβρες!!!!
Υ.Γ. Είδα το 1ο ημ. της Μάλαγα....αν κάποιος έπρεπε να προηγείται είναι η Αλμερία!!!!
Το ότι έχει κρατήσει η Αλμερία το 0 στην άμυνα τα λέει όλα για την απόδοση της Μάλαγα.....
Άσε και μιλάω με την "δικιά" σου στο μάμπα....αυτή που γουστάρει τριήμερα!!!!ρε ...επειδή βαριέμαι να διαβάζω όλα αυτά άσε που ζαλίζομαι όταν δεν έχει εικόνες ...να σου δώσω ένα 50άρι να μου το παίξεις ?
Ειδικά το over της Τρουά γαμάτο....
Από 0-3 στο 55', ισοφάρισε μέσα σε 12' σε 3-3!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()