Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Το ματς είναι ακόμα στο 1ο δεκάλεπτο και 3 λεπτά πριν το τέλος.....
Σόρρυ μάγκες αλλά τετέλεσται, θα μας κερδίσουν και μάλλον εύκολα οι Ισπανοί!!!!!
Αν στραβωθεί ο θεός ίσως να κερδίσουμε κατά κωλοφαρδία και μόνο....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Το ματς είναι ακόμα στο 1ο δεκάλεπτο και 3 λεπτά πριν το τέλος.....
Σόρρυ μάγκες αλλά τετέλεσται, θα μας κερδίσουν και μάλλον εύκολα οι Ισπανοί!!!!!
Αν στραβωθεί ο θεός ίσως να κερδίσουμε κατά κωλοφαρδία και μόνο....

τους εχουμε !!! το εχω πεξει 10ε παμε καλα γερα ελλαδα !! θα τους φαμε ζωντανους!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ισορόπησετο ματς διότι βγήκε ο Καλδερόν για να πάρει ανάσες,βγήκε και ο Γκασόλ με 3 φάουλ συν ότι βάλαμε στο 2ο δεκάλεπτο όλα τα μεγάλα σουτ....
Αν διαβάσεις την ανάλυση μου το μεσημέρι αυτά έγραφα!!!
Μόλις όμως μπήκε ξανά ο Καλδερόν μείωσαν αμέσως στους 3 και ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα για να τον περιορίσουμε....
Και αν περιμένουμε να κουραστεί ζήτω που καήκαμε!!!
Ο δε Σπανούλης έβαλε μεγάλα τρίποντα αλλά τα λάθη λάθη...fault machine ο πούστης!!!!
Έχει θάψει ο άλλος τον Περπέρογλου αν και Μπράμος με τον Καιμακόγλου είναι φανταστικοί....
Παπανικολάου και Πρίντεζης φαντάσματα!!!!
Πρέπει να πάρει χρόνο ο Φώτσης!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παρότι χάνουμε με 3 κάνει κακό κοουτσάρισμα ο Ιταλός.....
Ροχαλίζει στον πάγκο!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AD4077152810F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  12/09/2013 17:13:10 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ελλάδα Ελλάδα v Ισπανία
(Να Νικήσει τον Αγώνα) 12/09/2013 Κανένα 5.75 Ανοικτό
Σύνολο:  10 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  57,50 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
χρησταρα 10 ευρω την εθνικη στο μπασκετ πηραμε 33...βουρ στη γιουβε με την ιντερ τι λεσ? :think: :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AD4077152810F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  12/09/2013 17:13:10 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Ελλάδα Ελλάδα v Ισπανία
(Να Νικήσει τον Αγώνα) 12/09/2013 Κανένα 5.75 Ανοικτό
Σύνολο:  10 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  57,50   
ευγε  :dancing: :dancing: :dancing:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
παραλιγο να το προλαβω με 7 αποδοση αλλα ειχα πεξει και οβερ 146,5 και με πληρωσε ο σπανουλης με τις βολες στο τελος !!!
καλα ειναι και αυτα διπλη οικανοποιηση παντωσ και γαμησι και ταμειο!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
καλα ειναι και αυτα διπλη οικανοποιηση παντωσ και γαμησι και ταμειο!

καλα τα λες μην ειμαστε και απλιστοι !!! να νε καλα ο μπραμος παιχταρα εδειξε αρχιδια το παιδι !!! δεν μασαει τιποτα! θα τον βλεπουν στον υπνο τους οι ισαπνοι !!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα 10 ευρω την εθνικη στο μπασκετ πηραμε 33...βουρ στη γιουβε με την ιντερ τι λεσ? :think: :think:
Πιστευω θα το παρει :) Αλλα δεν ξερω αν θα το παιξω :grin:.. Ειναι ντερμπι <μισους> :grin: Πιστευω με 0-1 γιατι η ιντερ δεν ειναι σαμπτορια ειναι μεγαλη ομαδα δεν θα κληστει πισω λεωφορειο λιβαδεια χαλανδρι καπανδριτι :grin: :grin:Το οτι ακολουθει το παιχνιδι με την κοπεγχαγη ειναι καποιος ανασταλτικος παραγοντας αλλα την κοπεγχαγη ο κοντε θα την εχει γραμενη στο αριστερο του @ :2funny: :grin: :grin: :grin: οποτε ενα 0-1 και ζουμ να  :fuck2: Την κοπεγχαγη :grin: Αλα εδω εχουμε και την διακοποη του πρωταθληματος που η καποια φορμα ενδεχεται να εχει χαθει.. Αλλα πιστευω οτι η γιουβεντους ειναι πιο γκαυλωμενη ετσι μου βγαινει εχει εναν προπονιτη που ειναι απο οτι λενε ο καλυτερος στην ιταλια και απο τους καλυτερους στην ευρωπη οι παικτες χυνουν γιαυτον τα δινουν ολα.. Κουτσα στραβα πρεπει να παρει και τα 2 ματς.. Τα δεδωμενα τα ξερουμε.. Αλλα δεν υπαρχει κατι σιγουστο στο στοιχημα αλλιως δεν υα υπηρχε :grin: :grin: :grin: :grin: Οπως και να εχει αντζελο δεν ξερω αν θα την παιξω με την ιντερ.. Πχ μπορει να περιμενω τι θα κανει με την ιντερ για να την παιξω πχ 150 ευρω(λεμε τωρα ενα ποσο :grin:) 2πλο με την κοπεγχαγη θα διαβασω τα ρεπορταζ οτι βγαζει στο επισιμο σαιτ της θα παρω το κλιμα (αυτα τα κανω επειδη ειμαι και φολα γιουβεντους οχι με το ζορη αππλα ειμαι και τζογαδορος :grin: :grin: Και τα βαζω στο παιχνιδι μου)Και αναλογος θα πραξω οπως και να εχει παιδια φιλαρακι αντζελο τα παντα πρεπει να αποφασιζονται απο εμας για εμας.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Οτι νομιζεις να το κανεις.. :grin: Αν θα μπορουσα να σου πω κατι σιγουρα γιαυτο το παιχνιδι και για ολα τα παιχνιδια να παιζεις παντα την ιδια μερα του αγωνα αυτο ειναι το μονο σιγουρο που μπορω να εχω σαν δεδωμενο να σου δωσω ας πουμε σαν συμβουλη παναθεμαμε δινω και συμβουλες :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Ο ηχος των γκολ του βετ365 ακουγεται στα αυτα μου ολη την ωρααααααααααααααααααα!!!!!!!

Μονο με 5 ευρω!!!!!!Απιστευτο και ομως Αληθινοοοοοο!!!!!!Κοντρα στις προβλεψεις κοντρα στα στατιστικα καθαρη εμπνευσηηη!!!!!

Που να το επεζα και παραπανω!!!!!!!!!Αυτες ειναι αποδοσειςςςς!!!!

Επιλογές
     1 Over 1.5 Τουμπίθε v Αντβέρπ
(Γκολ Αγώνα) 12/09/2013 Κανένα 1.90 Κερδισμένο
2 Over 5.5 Λίβερπουλ Γυναίκες v Έβερτον Γυναίκες
(Γκολ Αγώνα) 12/09/2013 Κανένα 1.61 Κερδισμένο
3 Under 1.5 Sporting Central Academy v Γιαμάλκο (μπηκε και 2ρο γκολ και ακυρωθηκε πρωτη φορα μου συμβαινει)
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 12/09/2013 Κανένα 1.57 Κερδισμένο
4 Αφοτύρελντινγκ U19 Γυναίκες  Γκρότα U19 Γυναίκες v Αφοτύρελντινγκ U19 Γυναίκες
(Τελικό αποτέλεσμα) 12/09/2013 Κανένα 1.44 Κερδισμένο
5 Over 0.5  Μπέιρα Μαρ v Πορτιμονένσε
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 12/09/2013 Κανένα 1.33 Κερδισμένο
6 Over 2.5  Ουνιβερσιδάδ ντε Κόστα Ρίκα v CS Ουρουγουάη ντε Κορονάδο
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 12/09/2013 Κανένα 1.40 Κερδισμένο

Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
6 Επιλογές 1 5,00 5,00  65,34

Συνολικό στοίχημα: 5,00   Συνολικά κέρδη:  65,34  
Οι αξίες του πεδίου ‘’Κερδίζει’’ είναι μετά την φορολογική παρακράτηση και υπόκεινται σε μέγιστες πληρωμές όπως αναφέρονται στους κανόνες μας.

Το σημειο που εχω να παραθεσω για το βραδι αργα και πιστευω να επαληθευτει ειναι Φλαμεγκο Ασσος!!!!!!

Εχω κιαλλα δελτια με κερδη αλλα παραθετω τα πιο κουφα!!!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Πιστευω θα το παρει :) Αλλα δεν ξερω αν θα το παιξω :grin:.. Ειναι ντερμπι <μισους> :grin: Πιστευω με 0-1 γιατι η ιντερ δεν ειναι σαμπτορια ειναι μεγαλη ομαδα δεν θα κληστει πισω λεωφορειο λιβαδεια χαλανδρι καπανδριτι :grin: :grin:Το οτι ακολουθει το παιχνιδι με την κοπεγχαγη ειναι καποιος ανασταλτικος παραγοντας αλλα την κοπεγχαγη ο κοντε θα την εχει γραμενη στο αριστερο του @ :2funny: :grin: :grin: :grin: οποτε ενα 0-1 και ζουμ να  :fuck2: Την κοπεγχαγη :grin: Αλα εδω εχουμε και την διακοποη του πρωταθληματος που η καποια φορμα ενδεχεται να εχει χαθει.. Αλλα πιστευω οτι η γιουβεντους ειναι πιο γκαυλωμενη ετσι μου βγαινει εχει εναν προπονιτη που ειναι απο οτι λενε ο καλυτερος στην ιταλια και απο τους καλυτερους στην ευρωπη οι παικτες χυνουν γιαυτον τα δινουν ολα.. Κουτσα στραβα πρεπει να παρει και τα 2 ματς.. Τα δεδωμενα τα ξερουμε.. Αλλα δεν υπαρχει κατι σιγουστο στο στοιχημα αλλιως δεν υα υπηρχε :grin: :grin: :grin: :grin: Οπως και να εχει αντζελο δεν ξερω αν θα την παιξω με την ιντερ.. Πχ μπορει να περιμενω τι θα κανει με την ιντερ για να την παιξω πχ 150 ευρω(λεμε τωρα ενα ποσο :grin:) 2πλο με την κοπεγχαγη θα διαβασω τα ρεπορταζ οτι βγαζει στο επισιμο σαιτ της θα παρω το κλιμα (αυτα τα κανω επειδη ειμαι και φολα γιουβεντους οχι με το ζορη αππλα ειμαι και τζογαδορος :grin: :grin: Και τα βαζω στο παιχνιδι μου)Και αναλογος θα πραξω οπως και να εχει παιδια φιλαρακι αντζελο τα παντα πρεπει να αποφασιζονται απο εμας για εμας.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Οτι νομιζεις να το κανεις.. :grin: Αν θα μπορουσα να σου πω κατι σιγουρα γιαυτο το παιχνιδι και για ολα τα παιχνιδια να παιζεις παντα την ιδια μερα του αγωνα αυτο ειναι το μονο σιγουρο που μπορω να εχω σαν δεδωμενο να σου δωσω ας πουμε σαν συμβουλη παναθεμαμε δινω και συμβουλες :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
χα χα ρε συ καταλαβαινω τι λεσ αλλα δεν σου ειπα οτι θα σου βαλω χερι αν δεν κερδισει.επισησ πολλα γινονται τη μερα του αγωνα οπωσ λεσ αλλα επισησ σου βγαινει και καλο να το παιζεισ πολυ πιο νωρισ.το σιγουρο ειναι φορτσα γιουβε βιβα βιδαλ. :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Και για να μην παει τζαμπα η συζητηση η βραδυνη 50 ευρω φυγανε κιολασ γιουβε το σαββατο με ιντερ και την τριτη με κοπεγχαγη. :grin: :cheesy: και παπα  :priest: :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Και για να μην παει τζαμπα η συζητηση η βραδυνη 50 ευρω φυγανε κιολασ γιουβε το σαββατο με ιντερ και την τριτη με κοπεγχαγη. :grin: :cheesy: και παπα  :priest: :priest:
αδερφε καλη σου επιτυχια :grin: και σε οποιο παλικαρι σε ακολουθησει :grin: τι να πω ειναι ολη η ομαδα γκαυλωμενη μεχρι το κοκαλο :grin: για το 3 συνεχομενο πρωταθλημα και οχι μονο :grin:  πραγματοποιει προτζεκτ εξω απο το juventus σταδιο 350 εκατομμυριων ευρω αντι να τα βαλει για παικτες :grin: τα βαζει για καινουργιες προπονιτικες εγκαταστασεις χωρους ξενοδοχειο για τους παικτς και οτιδηποτε αλλο αφορα την ομαδα εστιατορια κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ :grin: Εχει  αυτοπεποιθηση που χτυπαει τελικη απο f1 χωρις τον κοφτι :grin: :grin: :grin: Μιλαμε αυτην την στιγμη για μια ομαδα που η ιντερ και η μιλαν την βλεπουν με βαση τα δικα τους δεδομενα την υπαρχουσα χρονικη στιγμη γιγαντα :grin: ελεφαντα  :grin:δεινοσαυρο :grin: :grin: Το ποσοστο τις για το πρωταθλημα απο 1,70 πηγε στο 1,50(αυτο μπορει να μην λεει και τιποτα :grin:) παικτες αλλων ομαδων στην ιταλια δηλονουν οτι η γιουβεντους ειναι 2 επιπεδα πιο πανω απο τους αλους προπονητες αλλων ομαδων λενε 1 επιπεδο.. κτλ κτλ κτλ :grin: :grin: Ερηξε 8 γκολ την λατσιο μεσα σε 10 μερες.. Ο βιδαλ ειναι φορμαρισμενος ο πογκμπα θα μας την ακουμπισει και σε εμας εδω μεσα στο μπουρδελα κομ απο την γκαυλα του :2funny: :grin: :grin: Ο μπουφον ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας στην γη ο τεβεζ θα απο την γκαυλα θα γαμησει τον πιργο τις πιζας και θα ισιωσει :2funny: :grin: :grin: ο λιχνεσταιερ ειναι απο τα καλυτερα μπακ χαφ του πλανητη ενταξει μην πω ολους τους παικτες εναν εναν εχουν απο περσι την εμπειρια παλι του cl η διοικηση ειναι στην ομαδα 90 χρονια ο προπονητης ειναι φολα οπαδος της γιουβεντους τους εχει στην πριζα :grin: Αλλα οτι και να πουμε.. Εμεις τα παντα θα φανουν στο χορταρι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ΥΓ.. Τα λογια μου ειναι λογια οπαδου και οχι αναλυτη ανθρωπου για το στοιχημα δεν ειμαι αντικιμενικος οποτε ζητω απο οσους διβασουν να μην τα λαβουν σοβαρα υποψην τους :grin: :grin: Γιατι ειμαι οπαδος της γιουβεντους και δεν ειμαι αντικειμενικος αλλα υποκειμενικος.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Να μην παίξω Τσου Λου 1η αγωνιστικη

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
τιποτα μαν  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin::grin: :grin: :grin: Ναι φυσικα  το εριξα  ;) ;) ;):grin:

φιλε το εριξα και για οβερ 2,5 ημ στα καπακια και ηρθε κ αυτο ! αν ησουν μεσα το απογευα θα σε εβαζα με το ζορι να ριξεις 10ε εθνικη !!!

τη γιουβε μην την φοβαστε πιστευω θα το καθαρισει ανετα το ματσακι !!! η ιντερ δεν ειναι στα καλα της και οπως ειπε και ο χρηστος ειναι 1-2 επιπεδα πανω απο ολες της ομαδες στην ιταλια !!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
φιλε το εριξα και για οβερ 2,5 ημ στα καπακια και ηρθε κ αυτο ! αν ησουν μεσα το απογευα θα σε εβαζα με το ζορι να ριξεις 10ε εθνικη !!!

τη γιουβε μην την φοβαστε πιστευω θα το καθαρισει ανετα το ματσακι !!! η ιντερ δεν ειναι στα καλα της και οπως ειπε και ο χρηστος ειναι 1-2 επιπεδα πανω απο ολες της ομαδες στην ιταλια !!!
δεν παιζω μπασκετ αδερφε μου :grin: :grin: οχι απο κομπλεξ :grin: :grin: αλλα γιατι δεν μου αρεσει :grin: :grin: ασχετος αν υπαρχει κατι καλο η οχι :grin: :grin: Οσο για το επιπεδο για την γιουβεντους ειναι λογια αλλων ποδοσφαιριστων ιταλων και αλλων προπονητων για την γιουβεντους.. Το μονο που ξερω ειναι οτι τα φιλικα παιχνιδια δεν πρεπει να τα λαμβανουμε υποψιν μας καθολου :grin: :grin: Και αυτο γιατι στα φιλικα η γιουβεντους τα πηγε ασχημα και την κραζανε :grin: ολες οι εφημεριδες στην ιταλια :grin: και στα επισιμα ματς δαγκωνει :grin: :grin: :grin: :grin:.. :grin: :grin: :grin: Αλλα και γενικα τα φιλικα ειναι για να προπονηθει η ομαδα και να δει καποια πραγματα ο προπονητης τεχνικης φυσις (καιφυσικα εντονης εξοντωτικης προπονησης λογο της προετοιμασιας :grin: :grin:)  που δεν αφηνει την ομαδα να δειξει τα φυσικα τις προσοντα :grin: :grin:.. Οποτε λογο τον παραπανο δεν εχουμε αποψη για σοβαρα συμπερασματα για την κατασταση τις ομαδας και βασικα του κινητρου που λειπει απο τα φιλικα :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom