παιδια 500 ευρω πονταρισμα να μπει ενα γκολ στην παραταση στον αγωνα κορδομπα -λακορουνια ΥΓ.. Ουτε στον υπνο μου Αν ηταν αγγλια ναι και ειχα μεσα 5000 ευρω κερδισμενα Αρε σαν την αγγλια δεν εχει που εισαι ρε φιλαρακι σανσιτι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
χρηστο θελω να βαλω μπετ οτι θα σηκωσει η ελλαδα το ευρο στο μπασκετ και το κοιταγα το μεσημερι και εδινε 9,50 ! τωρα το ψαχνω να το βρω και δεν το βρισκω ! δινει μονο με αποδοση 26 για νικητη ομιλου μονο νικη ! εχω μπερδευτει λιγο !
μονο το ποδοσφαιρο παιζω σε στοιχημα αδερφε μου τιποτα αλλοχρηστο θελω να βαλω μπετ οτι θα σηκωσει η ελλαδα το ευρο στο μπασκετ και το κοιταγα το μεσημερι και εδινε 9,50 ! τωρα το ψαχνω να το βρω και δεν το βρισκω ! δινει μονο με αποδοση 26 για νικητη ομιλου μονο νικη ! εχω μπερδευτει λιγο !
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Να σπάσει η να περάσει;
Σκέφτομαι τα σκορ νίκης της Γκρεμιο 0-1/0-2 λογω των πολλών under και no goal της αλλης
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
μας εχουν αουτσαιντερ και βγαλανε την αποδοση αν κερδισουμε τους Ισπανους, λογικα απο αυριο θα ειμαστε παλι μεσα για κατακτησηχρηστο θελω να βαλω μπετ οτι θα σηκωσει η ελλαδα το ευρο στο μπασκετ και το κοιταγα το μεσημερι και εδινε 9,50 ! τωρα το ψαχνω να το βρω και δεν το βρισκω ! δινει μονο με αποδοση 26 για νικητη ομιλου μονο νικη ! εχω μπερδευτει λιγο !
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Συγνωμη αλλα με 2.30+ Πορτουγκεσα θα παρω ασσο...και draw no bet
Χρισταρα τρένο η Πορτουγκεσα χαχαχαχα χωρις πλάκα εχει βελτιωθεί
Νομίζω ότι θα σωθεί άνετα έτσι όπως παίζει τις τελευταίες βδομαδες
Μετανιωνω λίγο που δεν το παίξα στον σουπερμαν γιατι θα χε κανά 2.50
Σημερα λέω να μην παίξω γιατι θα πάρω τα @ ρχιδια μου αλλα η Μινειρο με δελεαζει..
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Σόρρυ gl, σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλά τα συγκεκριμένα δεν μελετιούνται....μελετησα για πιθανη κοντρα τα
σουντσβαλ χ2
μιλκοσκι γιαρο χ2
γιβασκιλα under
μινειρο οβερ
σαο παολο 2-3 γκολ
Ή έχεις φάρδος ή πας κουβά!!!!
μελετησα για πιθανη κοντρα τα
σουντσβαλ χ2
μιλκοσκι γιαρο χ2
γιβασκιλα under
μινειρο οβερ
σαο παολο 2-3 γκολ
καλημερα χτες πως τα πηγες με την προβλεψη σου ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ΕΧΑΣΑ το οβερ της μαλακισμενης της πορτουγκεσα σε ενα δελτιο παρολι με πεντεκαλημερα χτες πως τα πηγες με την προβλεψη σου ?
1,20 ευρω ριχνω σε αυτες τις μαλακιες συνηθως και καθεται μια φορα το δεκαπενθημεροΣόρρυ gl, σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλά τα συγκεκριμένα δεν μελετιούνται....
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Σόρρυ gl, σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλά τα συγκεκριμένα δεν μελετιούνται....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Ελλάδα-Ισπανία...τι παίζουμε ρε παίδες?? εγώ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να νικήσουμε μετά από 7 σερί ήττες μαζί τους...αλλά είναι και το χάντικαπ...
Ελλάδα-Ισπανία...τι παίζουμε ρε παίδες?? εγώ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να νικήσουμε μετά από 7 σερί ήττες μαζί τους...αλλά είναι και το χάντικαπ...
ενα χρονο τωρα ακομα να καταλαβω το χαντικαπ πως παει !!! ξεκινησαμε καλα σημερα εχει πολλα ματσακι και μπασκετ ελπιζω να ειναι καλη μερα για ολους !!!
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Μποχέμιανς 1905 U21 v Ζνόιμο U21
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 12/09/2013 Κανένα 2.10 Κερδισμένο
2 Over 1.5 Καράτσι Πορτ Τραστ v Νάσιοναλ Μπανκ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 12/09/2013 Κανένα 2.62 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 5,00 5,00 27,57
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - ED2564884410F - Flash Ώρα στοιχήματος: 12/09/2013 12:09:33 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 3.5 Ιστ Μπένγκαλ Κλαμπ v Πολίς
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 12/09/2013 Κανένα 2.62 Χαμένο
Σύνολο: 5 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 0,00
και ενα το πηρα με πεναλτι στο 44 !!!
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - XD5440075110F - Flash Ώρα στοιχήματος: 12/09/2013 12:09:00 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 1.5 Κάγια v Στάλιονς
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 12/09/2013 Κανένα 2.62 Κερδισμένο
Σύνολο: 5 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 13,13
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Η Bet365 δίνει στο στοίχημα του αγώνα 3,25 στην νίκη της Ελλάδος, ανεξαρτήτως χρόνου...δηλ. ακόμα και στην παράταση....στην Ισπανία δίνει 1,32!!!!Ελλάδα-Ισπανία...τι παίζουμε ρε παίδες?? εγώ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να νικήσουμε μετά από 7 σερί ήττες μαζί τους...αλλά είναι και το χάντικαπ...
Κοίτα, αν δεν περιορίσουμε τον Καλδερόν στην επίθεση, ρίχνοντας όλο το βάρος μας εκεί με ματς απ και παγίδες και αφήνοντας να σουτάρει ο Ρούμπιο ελεύθερος έτσι ώστε αν είναι άστοχος που είναι και το πιο πιθανό και να χρησιμοποιήσει περισσότερο χρόνο έτσι τους κοντούς της Ρεάλ, που τους έχουμε του χεριού μας...
Στην επίθεση να εκμεταλευτούμε την παρουσία του Γκασόλ που στα πικ εν ρολλ δεν ακολουθεί τον κοντό, άρα εκεί ο Σπανούλης και ο Ζήσης δεν πρέπει να φοβηθούν να πάρουν τα σουτ....αν μπουν θα παίξει ελάχιστο χρόνο ο Γκασόλ και αλλάζουν τα πράγματα μετά σε όλο το ματς....αυτά τα δύο είναι τα κύρια στην θεωρία πάντα!!!
Άρα με βάση την λογική έτσι κερδίζουμε, αλλά ο Ιταλός στον πάγκο τα κάνει όλα μπέρδεμα στο μυαλό του και βγαίνει σούπα στο τέλος....
Θα δω το 1ο δεκάλεπτο και αν ακολουθεί αυτό το μοτίβο η Εθνική θα την παίξω με τα μπούνια...αν όχι τότε δεν χρειάζεται, διότι θα γυρίσουν όλοι σπίτι τους!!!!!
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Εριξα ενα ανθελληνικο longbet να αποκλειστει η Ελλαδα στη β βαση στο 1.80
100€
Το ωραιο ειναι πως ΑΝ ειναι να κανουμε 2 νικες "μας ενδιαφερει" (υπο καραμπολες) οχι να νικησουμε σημερα αλλα τα δυο επομενα!!!
Δυστυχως δεν την πιστευω την ομαδα...
Μακαρι παντως κι ας το χασω το κατοσταρικο
100€
Το ωραιο ειναι πως ΑΝ ειναι να κανουμε 2 νικες "μας ενδιαφερει" (υπο καραμπολες) οχι να νικησουμε σημερα αλλα τα δυο επομενα!!!
Δυστυχως δεν την πιστευω την ομαδα...
Μακαρι παντως κι ας το χασω το κατοσταρικο
kalhspera. Παιδια περσι τα πρωταθληματα που παρατυρησα δηλαδη μου εδωσαν αφορμη να παρακολουθησω και μετα να τα πονταρω στο live και να βγαλω μεροκαματακι.. Αλλα το πονταρισμα με σκεπτικο οχι ζαρια Ηταν Αζερμπαιτζαν , Πακισταν ,(η αγγλια δεν χρειαζεται αναφορα στην αγγλια καταλαβα οτι πρεπει να παιζεται μονο live αλλα να εχεις και εναν παπα στην αγκαλια σου γιατι και στο live δεν πιανεται ) Πρωταθλημα πρεμιερ αν θυμαμαι καλα μαλαισιας Απο αυτα τα πρωταθληματα ειδα οτι μου τεριαζουν στην ψυχοσυνθεση μου για το live προσαρμοζονται στην σκεψη μου και μπορω να βγαλω καποιο μεροκαματο αν εχω συλλογισμο και εγκαιρως να παιζω το στοιχημα μου Μπορει να ειναι και καποιο πρωταθλημα αλλα πανω κατω αυτα τα 4 ειναι μαζι με την αγγλια.. Που στην αγγλια καταλαβα οτι πρεπει να την παιζω μονο live για μισο γκολ επομενο γκολ ουτε οβερ απο πριν ουτε αντερ ουτε σημειο ουτε σταχτοδοχειο Ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα του πλανητη ιδιως η τσαμπιονσιπ η Β εθνικη δηλαδη Εκει για να βγαλεις 3αδα στην τσαμπιονσιπ πρεπει να κοιμηθεις με ολους τους μαχαραγιαδες τις γης . Στο θεμα μας τωρα στις 5 ωρα ελλαδος αρχιζει ενας αγωνας για την Α εθνικη του Αζερμπαιτζαν.. Νεφτσι Μπακου-Ιντερ Μπακου Εδω εχουμε την νεφτσι μπακου που στην προιστορια μετραει 4 νικες και 2 ισοπαλιες με την ιντερ μπακου.. Στην βαθμολογια ειναι 3 με νικη περναει 1 η Ιντερ μπακου ειναι πολυβολο δηλαδη Οσα φαμε και οσα βαλουμε αλλα αυτο το κανεις ειτε Προηγειται ειτε χανει ανοιγεται οποτε εχουμε και λεμε αν μπει ενα γκολ νωρις ειτε απο την μια μερια ειτε απο την αλλη θα εχει ακομα 1 γκολ το παιχνιδι για το 1 ημιχρονο γιατι ειναι και η 6 αγωνιστικη του πρωταθληματος δεν ειναι στο τελος που ακομα και η πιο κυνικη νεφτσι μπακου να ειναι κατα καποιο τροπο πιο χαλαρι στο αν προηγηθει να αφησει κενους χωρους για να το φαει η να βαλει ακομα πιο πολλα γκολ στην ιντερ μπακου που ειναι οσα βαλουμε και οσα φαμε.. Θα μου πειτε ρε χρηστο αν ειναι τοτε να παιξουμε 0,5 οβερ για το 1 ημιχρονο ναι καλο σκεπτικο αλλα ετσι μπορει να παθουμε καρδια Που λεει ο λογος ενταξει ειναι πιθανο αλλα το πρωταθλημα δεν ειναι αγγλια ειναι αζεροι εχω δει παιχνιδια τους 3 του πρωταθληματος που εχουν ερθει 0-0 αλλα τα στατιστικα τους εχουν βαση εδω ειναι υπερ μας το κινητρο της νεφτσι μπακου για την πρωτια στην βαθμολογια και αυτο θα σημανει πως και αυτοι θα ανοιχτει οποτε αν μπει ενα γκολ νωρις παιδια θα παιξω επομονο 1,5 γκολ δηλαδη οβερ για το 1 ημιχρονο.. Πρωτο ημιχρονο λογο τις αποδωσης γιαυτο ειναι και ντερμπι απο την ιδια πολη οποτε αν μπει γκολ γρηγορα να υπαρχει αντιδραση για να καλυφθει απο τον εναν η απο τον αλλον η προσκαιρη ηττα.. Στο δευτερο δεν ξερω αλλα στο πρωτο ετσι το εχω σκεφτει Να το παιξω ας βαλω εναν παπα για το καλο σκεφτηκα ΥΓ... Ειναι ντερμπι παιδια ας μπει πρωτα 1 γκολ νωρις και μετα για οβερ 1,5 οποιος θελει αλλα αν θελει και οβερ0,5 μπορει και οβερ 1,5 πριν αρχισει το παιχνιδι αλλα τα μεταξυ τους ειναι σφιχτα τα ματς και η νεφτσι ειναι σφιχτη
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πως τα καταφεραμε κ χασαμε στο μπασκετ απο τους φιλανδους,ακομα απορω.
αυτη τη στιγμη συντριβονται απο τους κροατες με 30 ποντους.
αυτη τη στιγμη συντριβονται απο τους κροατες με 30 ποντους.
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - QD1916439910F - Flash Ώρα στοιχήματος: 12/09/2013 14:59:33 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 1.5 Νέφτσι Μπακού v Ίντερ Μπακού
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 12/09/2013 Κανένα 3.25 Ανοικτό
Σύνολο: 7 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 22,75
χωρις παπα !!!
Επιλογές
1 Over 1.5 Νέφτσι Μπακού v Ίντερ Μπακού
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 12/09/2013 Κανένα 3.25 Ανοικτό
Σύνολο: 7 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 22,75
χωρις παπα !!!