Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.620
Πόντοι
5.006
η γιουβε 4-1 και ο τεβεσ γκολ να μην κλαιει :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
για 1 μηνας απο εδω και τωρα οχι :grin:
νταξ τοτε να το ξαναπουμε αυριο το πρωι :)
ο οσφπ λογικα θα κανει καβα ωστε να κανει καμια γκελα στα τσουλου
παναιτωλικο δεν εχω αποψη
οφη πιστευω θα νικησει και
ο Αρης οσο εχει τον αρχιδα τον χατζηνικολαου μην μασας τιποτα παιζε κοντρα
ο τυπος ειναι ασχετος αν τον ρωτησεις την σχημα εχει η μπαλα θα σου
πει τριγωνη

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Αντίθετα έχω "σημαδέψει" τα εξής:
Nυρεμβέργη 1 στο 2,20....προϊστορία μαζί της και αντίπαλος αδύνατος εκτός!!!
Καλλονή Χ στο 3,00....ποιον θα χαλάσει το Χ από τους 2, αφού έρχεται και η διακοπή λόγω Εθνικής?
Βόλφσμπουργκ 1 στο 1,85.....καλά ξεκίνησε η Χέρτα, αλλά ακόμα καλύτερα οι VW....και οι Βερολινέζοι δείχνουν αδύναμοι εκτός!!!!
Όποιος ασχολείται με Τουρκία θέλω γνώμη για το...
Αντάλιασπορ - Μπούρσασπορ 2 στο 2,50

Περιμένω γνώμες!!!!
Πέτυχα 2 στα 4....και είχα να ασχοληθώ σοβαρά με το στοίχημα πάνω από 4 χρόνια!!!!
Αύριο με την βοήθεια σας, ίσως πάω καλύτερα!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Πέτυχα 2 στα 4....και είχα να ασχοληθώ σοβαρά με το στοίχημα πάνω από 4 χρόνια!!!!
Αύριο με την βοήθεια σας, ίσως πάω καλύτερα!!!
αυριο ειναι καλυθτερη μερα δεν ειδα κατι αλλα ετσι με ειπαν που τα ειδαν καποιοι τα παιχνιδια :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σιτυ αντερ και ολα αυτα που ηταν τωρα στης 5 ολα αντερ

μακαρι να βγουν τα 2 ωραια ματσακια αυριο οβερακια... ξερεις αρσεναλ και το ελ κλασικο της αγγλιας..  :rockon:
το τοτεναμ το βλεπω αλλα ειναι ντερμπι οπως ειναι ντερμπι και το αλλο το ελ κλασικο οποτε εδω θελει live η κατασταση :grin:  Αν ερθει η λιβερπουλ οβερ την εχω να χανει στο μυαλο μου κανα 1-2 σε σκορ η τοτεναμ δεν ξερω αλλα προιστορια ειναι φουλ οβερ :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ιντερ-γιουβεντους το 2πλο ανοιξε στο 2,20 :new_shocked:
X το βλεπω, λιγο η στατιστικη λιγο η διακοπη αν και θα θελα πολυ να της μοιρασει μια 4αρα

το τοτεναμ το βλεπω αλλα ειναι ντερμπι οπως ειναι ντερμπι και το αλλο το ελ κλασικο οποτε εδω θελει live η κατασταση :grin:  Αν ερθει η λιβερπουλ οβερ την εχω να χανει στο μυαλο μου κανα 1-2 σε σκορ η τοτεναμ δεν ξερω αλλα προιστορια ειναι φουλ οβερ :grin: :grin: :grin:
αρσεναλ πιστευω, το αλλο δεν πιανεται απο πουθενα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
X το βλεπω, λιγο η στατιστικη λιγο η διακοπη αν και θα θελα πολυ να της μοιρασει μια 4αρα
αρσεναλ πιστευω, το αλλο δεν πιανεται απο πουθενα
α ναι δεν ειδα ημερομινια εχει εθνικες ομαδες εχεις δικιο :grin: το τοτεναμ αρσεναλ το βλεπει μαλλων ολη η γη οβερ :grin: αλλα ρε δεν παιζει και ο γκαρεθ μπειλ ο παικταρας.. ΥΓ.. Εχθες στο σουπερ καπ μπαγερν τσελσι ετσι οπως ειδα τον ριμπερι πρεπει να περνει τα αναβολικα με το τσουβαλι :2funny: και ο ρομπεν :grin:  γαμωσε ριμπερι λαμποργκινι :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
το τοτεναμ το βλεπω αλλα ειναι ντερμπι οπως ειναι ντερμπι και το αλλο το ελ κλασικο οποτε εδω θελει live η κατασταση :grin:  Αν ερθει η λιβερπουλ οβερ την εχω να χανει στο μυαλο μου κανα 1-2 σε σκορ η τοτεναμ δεν ξερω αλλα προιστορια ειναι φουλ οβερ :grin: :grin: :grin:
Tην έχω δει την Λίβερπουλ 2 φορές φέτος και δεν μου γεμίζει το μάτι....
Από την άλλη η Μάντσεστερ δεν είναι τόσο παραγωγική φέτος!!!!
Προβλέπω διπλό, αλλά για over δύσκολο!!!!

Την Άρσεναλ την έχω δει 3 φορές και την θεωρώ ασταθή ακόμα, ψάχνουν να βρουν την "ταυτότητά" τους οι παίχτες μέσα στο γήπεδο.....
Αν της αφήσεις χώρους σε γάμησε, αν την πάς σε σετ παιχνίδι, την βραχυκυκλώνεις!!!!
Αντίθετα η Τόττεναμ τι να πω.....ο Πορτογάλος στον πάγκο την έχει κάνει εντελώς άχρωμη!!!
Δύσκολο το over εκτός και σκοράρει 1η η Τόττεναμ....παιχνίδι που δεν ακουμπάω προσωπικά!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
επαιξα διπλο την τιγκρες μεσα στη βερακρουζ και καποιος "λουις αντονιο μαρτινεζ χιμενεζ" εβαλε γκολ στο 90 και εκανε το 1-1.μεξικανοι...
πηγαινα για τετραδα δυνατα αλλα το πολυ να πιασω το αγαπημενο μου νουμερο δηλαδη τρια...παμε κατα διαβολου...η οπως λενε οι μεξικανοι βαμος αλ ντιαμπλο...

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Βατερλω χτες :s&m_1:
Ελπιζω σε Τσβολλε,Αστερα Τριπ. για σημερα