ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.620
- Πόντοι
- 5.006
φιλαρακι δε νομιζω ολυμπιακοτωρα θελω αυριο Χ τον γαυρο 2πλο παναιτωλικο 2πλο αρη την δευτερα χ τον οφη![]()
για 4-5 στο συστημα 4-5-6
![]()
ηπιες;τωρα θελω αυριο Χ τον γαυρο 2πλο παναιτωλικο 2πλο αρη την δευτερα χ τον οφη![]()
για 4-5 στο συστημα 4-5-6
![]()
πρωτα παιχνιδια ειναι γιατι οχιφιλαρακι δε νομιζω ολυμπιακο![]()
![]()
με τιποτα ρε χρησταρα...πρωτα παιχνιδια ειναι γιατι οχιΑς δωσουν ενα βαθμο στο παρακλαδι τους ;)
![]()
για 1 μηνα.. απο εδω και τωρα οχι.ηπιες;
νταξ τοτε να το ξαναπουμε αυριο το πρωιγια 1 μηνας απο εδω και τωρα οχι![]()
Πέτυχα 2 στα 4....και είχα να ασχοληθώ σοβαρά με το στοίχημα πάνω από 4 χρόνια!!!!Αντίθετα έχω "σημαδέψει" τα εξής:
Nυρεμβέργη 1 στο 2,20....προϊστορία μαζί της και αντίπαλος αδύνατος εκτός!!!
Καλλονή Χ στο 3,00....ποιον θα χαλάσει το Χ από τους 2, αφού έρχεται και η διακοπή λόγω Εθνικής?
Βόλφσμπουργκ 1 στο 1,85.....καλά ξεκίνησε η Χέρτα, αλλά ακόμα καλύτερα οι VW....και οι Βερολινέζοι δείχνουν αδύναμοι εκτός!!!!
Όποιος ασχολείται με Τουρκία θέλω γνώμη για το...
Αντάλιασπορ - Μπούρσασπορ 2 στο 2,50
Περιμένω γνώμες!!!!
αυριο ειναι καλυθτερη μερα δεν ειδα κατι αλλα ετσι με ειπαν που τα ειδαν καποιοι τα παιχνιδιαΠέτυχα 2 στα 4....και είχα να ασχοληθώ σοβαρά με το στοίχημα πάνω από 4 χρόνια!!!!
Αύριο με την βοήθεια σας, ίσως πάω καλύτερα!!!
το τοτεναμ το βλεπω αλλα ειναι ντερμπι οπως ειναι ντερμπι και το αλλο το ελ κλασικο οποτε εδω θελει live η καταστασησιτυ αντερ και ολα αυτα που ηταν τωρα στης 5 ολα αντερ
μακαρι να βγουν τα 2 ωραια ματσακια αυριο οβερακια... ξερεις αρσεναλ και το ελ κλασικο της αγγλιας..![]()
X το βλεπω, λιγο η στατιστικη λιγο η διακοπη αν και θα θελα πολυ να της μοιρασει μια 4αραιντερ-γιουβεντους το 2πλο ανοιξε στο 2,20![]()
αρσεναλ πιστευω, το αλλο δεν πιανεται απο πουθενατο τοτεναμ το βλεπω αλλα ειναι ντερμπι οπως ειναι ντερμπι και το αλλο το ελ κλασικο οποτε εδω θελει live η καταστασηΑν ερθει η λιβερπουλ οβερ την εχω να χανει στο μυαλο μου κανα 1-2 σε σκορ η τοτεναμ δεν ξερω αλλα προιστορια ειναι φουλ οβερ
![]()
![]()
![]()
α ναι δεν ειδα ημερομινια εχει εθνικες ομαδες εχεις δικιοX το βλεπω, λιγο η στατιστικη λιγο η διακοπη αν και θα θελα πολυ να της μοιρασει μια 4αρα
αρσεναλ πιστευω, το αλλο δεν πιανεται απο πουθενα
Tην έχω δει την Λίβερπουλ 2 φορές φέτος και δεν μου γεμίζει το μάτι....το τοτεναμ το βλεπω αλλα ειναι ντερμπι οπως ειναι ντερμπι και το αλλο το ελ κλασικο οποτε εδω θελει live η καταστασηΑν ερθει η λιβερπουλ οβερ την εχω να χανει στο μυαλο μου κανα 1-2 σε σκορ η τοτεναμ δεν ξερω αλλα προιστορια ειναι φουλ οβερ
![]()
![]()
![]()