Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
to παστελικωσε η JUVENTUS  :happy: :grin: γαμωσε γιουβε γαμωσε βεκια σινιορα :grin: :grin:βιδαλ ειναι γαμω τους παικτες :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.633
Πόντοι
5.006
to παστελικωσε η JUVENTUS  :happy: :grin: γαμωσε γιουβε γαμωσε βεκια σινιορα :grin: :grin:βιδαλ ειναι γαμω τους παικτες :grin:
ναι λαχειο απο λεβερκουζεν.. εχω παει και ντελε αλπι οταν επαιξε ο ολυμπιακοσ με ζινταν κοντε νταβιτσ.. 2-1 τορινο 1-1 οακα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ειχα φτιαξει και μια τριαδα αχεντ ιγκλς2 σπετσια 2πλο και οβερ την ναντ και κοιτα που μπορει να βγουν τα σημεια και να χασω απο το κωλογαλλικο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ναι λαχειο απο λεβερκουζεν.. εχω παει και ντελε αλπι οταν επαιξε ο ολυμπιακοσ με ζινταν κοντε νταβιτσ.. 2-1 τορινο 1-1 οακα....
μια χαρα εισαι :grin: :grin: Για μενα λαχειο ειναι και ο πογκμπα που τον πηρε τζαμπα απο την μαντσεστερ γιουναιτεντ :grin: :grin: :grin: ο τσιχλοφουσκας ο σερ μπιγκ μπαμπολ την πατησε :cheesy: :cheesy: :cheesy: βγηκε mvp στα αντερ 20 που το πηρε με την γαλλια :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αντε ρε βεροια χ σε εχω στο στυστημα χασαμε τα γιαννινα γκαμοτ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ολοψυχα!!!
ο μαλακας ο τουρκος ο φιλος μου χθες μου λεει παιξει καισερι η φενερ θα γκελαρει
γαμω την τουρκια του ο μουνης
αλεξ εστηνε παιχνιδια η φενερ οπως στα τα στηνουν στην Γ εθνικη ελλαδος τι να λεμε τωρα τημωρηθικε με 2 χρονια εκτος ευρωπης :grin: Σαν το ελληνικο πρωταθλημα δεν εχει.. ΥΓ.. Την γιουβεντους την επαιξε ενας γνωστος μου μονο αποδεκτο για πρωταθλητρια πριν μια εβδομαδα την ερηξαν 1,60 :grin: :grin: στον οπαπουλι :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
αλεξ εστηνε παιχνιδια η φενερ οπως στα τα στηνουν στην Γ εθνικη ελλαδος τι να λεμε τωρα τημωρηθικε με 2 χρονια εκτος ευρωπης :grin: Σαν το ελληνικο πρωταθλημα δεν εχει.. ΥΓ.. Την γιουβεντους την επαιξε ενας γνωστος μου μονο αποδεκτο για πρωταθλητρια πριν μια εβδομαδα την ερηξαν 1,60 :grin: :grin: στον οπαπουλι :grin: :grin:
ο δικος μου ο πακετος εβαλε πρωταθλητη οσφπ και σελτικ ποσες χηνες δεν ξερω
αλλα προπερσυ εβαλε 50χαρτια στον οσφπ οταν τον εδινε 2.10 ηταν κοντα ο παο
αρρωστο παοκι αλλα οταν εβαλε γκολ ο οσφπ στην τουμπα το πανηγυρισε πιο πολυ και απο τον τσουκαλα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ο δικος μου ο πακετος εβαλε πρωταθλητη οσφπ και σελτικ ποσες χηνες δεν ξερω
αλλα προπερσυ εβαλε 50χαρτια στον οσφπ οταν τον εδινε 2.10 ηταν κοντα ο παο
αρρωστο παοκι αλλα οταν εβαλε γκολ ο οσφπ στην τουμπα το πανηγυρισε πιο πολυ και απο τον τσουκαλα :)
emenna einai arvstos arianos :cheesy: :grin: Με λεει αυριο μονο ΠΑΟΚ :grin: Αν σπασει ο ΠΑΟΚ κλαψτα χαραλαμπε :cheesy: :cheesy: :cheesy: Γαμω την καλλονη :cheesy: :cheesy: :cheesy: αφιστε ρε να κερδισουν τα γιαννινα :grin: :grin: Αλεξ τον ολυμπιακο που εβαλα χ στο συστημα ακομα και αυτοι που παιζουν μονο μπομπες με ειπαν δεν βγαινει χ με τιποτα :2funny: :2funny: :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
λεω να παιξω αυριο διπλο σουονσι διπλο μονακο και σοσιεδαδ οβερ...δεν ξερω θα δω τι θα κανω εσεις τι λετε?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λεω να παιξω αυριο διπλο σουονσι διπλο μονακο και σοσιεδαδ οβερ...δεν ξερω θα δω τι θα κανω εσεις τι λετε?
red καλυτερα να σε πουμε την γνωμη μας αυριο φρεσκια μερα φρεσκα μυαλα  φρεσκα νεα φρεσκα προγνωστικα...  :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
emenna einai arvstos arianos :cheesy: :grin: Με λεει αυριο μονο ΠΑΟΚ :grin: Αν σπασει ο ΠΑΟΚ κλαψτα χαραλαμπε :cheesy: :cheesy: :cheesy: Γαμω την καλλονη :cheesy: :cheesy: :cheesy: αφιστε ρε να κερδισουν τα γιαννινα :grin: :grin: Αλεξ τον ολυμπιακο που εβαλα χ στο συστημα ακομα και αυτοι που παιζουν μονο μπομπες με ειπαν δεν βγαινει χ με τιποτα :2funny: :2funny: :grin: :grin:
η λογικη λεει δεν θα σπασει κανενα αλλα εκει που σταματαει η λογικη αρχιζει το στοιχημα
με τους νιωνιους τα πατε καλα τι θα παιχτει δεν ξερω εσεις ξερετε καλυτερα :)
ο οσφπ...... χρωσταει ενα καλο ματς να βουλωσει στοματα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ρε κοκκινε η μαρσειγ πεταει φωτιες..... μην σε παρω στον λαιμο μου την γνωμη μου λεω, σουονσι καλο...φαινεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom