Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
βραδιατικα; πως θα κοιμηθουμε; να το κανουμε τεκιλα;

γαλατα Χ2
ανζε 1Χ
ντανταλκ 2
και περιμενω βαγιε

καλες οι διπλες τελικα
για ενα μηνα αλεξ δεν ξαναπινω σταγονα απο αλκολια :grin: Αρχες οκτοβριου ξανα :grin: :grin: Απο αυριο γυμναστικη να ξοδεψω λιγη ανδρεναλινη :grin: γιατι η περισια ενεργεια μου βγαινει σε ψυχολογικο παρορμητισμο και κανω βλακειες στο στοιχημα.. Εκτος αυτου πρεπει να το κωψο γιατι με τα φιλαρακια καθε μερα εχουμε γιορτη και πρεπει να κανουμε λιγη αποτοξινωση :grin:Οποτε η καφε η χιμο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Αλεξ αν θες κερνα φιλε μου ενα γαμηση σε ενα κωλομπαρο :cheesy: :cheesy: Που κανει και καλο στον οργανισμο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
για ενα μηνα αλεξ δεν ξαναπινω σταγονα απο αλκολια :grin: Αρχες οκτοβριου ξανα :grin: :grin: Απο αυριο γυμναστικη να ξοδεψω λιγη ανδρεναλινη :grin: γιατι η περισια ενεργεια μου βγαινει σε ψυχολογικο παρορμητισμο και κανω βλακειες στο στοιχημα.. Εκτος αυτου πρεπει να το κωψο γιατι με τα φιλαρακια καθε μερα εχουμε γιορτη και πρεπει να κανουμε λιγη αποτοξινωση :grin:Οποτε η καφε η χιμο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
πιες τον χυμο να πιω την βοτκα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πιες τον χυμο να πιω την βοτκα
οκ χυμος χυμος :grin: Αν βγει το συστημα μου θα κερασω μετα εγω :grin: Πριν 2 χρονια ειχα πιασει την παρασκευη 4-5-6 συστημα γαλλια β και κατι τουρικια πορτογαλια σημερα επαιξα 4-5-6 αλλα για το σου κου και την δευτερα για να δουμε τοτε πηρα 1003 ευρω με 6,60 τωρα με 6,60 παω για 2003 ευρω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αλμερια το εβαλε :grin: αν ανοιχτει η ελτσε θα την παρει τα κωλοφαρδουλα :grin: :grin:Γιατι ειναι εξω καρδια η αλμερια ανδαλουσια δεν μασαμε εμεις τις ανδαλουσιας :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.679
Πόντοι
5.006
Τωρα και η βαγιεκανο ενα γκολ να ειμαστε κομπλε...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια παντως ο χαλβας φαρσαλων με βουτυρο ειναι κατσε καλα :grin: Απο τις 15 αυγουστου ακομα να μου τελειωσει :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια η γκομενα του μποατενγκ τις μιλαν που τον πουλησαν τα κοροιδα οι μιλανεζοι στην σαλκε.. Ενταξει πιστευω ειναι ωραια γκομενα βλεπεται :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Οι Μπιανκονέρι υποδέχονται το βράδυ του Σαββάτου την Λάτσιο για τη 2η αγωνιστική του Campionato και στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Αντόνιο Κόντε άρχισε να μιλάει γι' αυτό το ματς, τονίζοντας ότι «αυτός ο αγώνας δε θα έχει καμία σχέση με το 4-0 του Σούπερ Καπ. Εκεί ήταν ένα παιχνίδι μία κι έξω, το νικήσαμε, πήραμε το τρόπαιο και είμαστε χαρούμενοι. Είχα πει, όμως, αμέσως μετά τη λήξη ότι η διαφορά μας με την Λάτσιο δεν είναι για 4-0 και το ξέρουμε καλά αυτό. Η ομάδα του Πέτκοβιτς είναι πολύ δυνατή, έχει ως στόχο τις πρώτες θέσεις και περιμένουμε ένα ματς που δε θα έχει καμία σχέση με αυτό του Σούπερ Καπ. Πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι στο 110%».

Επιθυμία του Κόντε ήταν να συνεχίσει να μιλάει για τα αγωνιστικά αλλά οι ερωτήσεις που ακολούθησαν είχαν να κάνουν με την πώληση του Αλεσάντρο Μάτρι στη Μίλαν, με τον προπονητή της Γιούβε να εξηγεί πώς ακριβώς έχει η κατάσταση.

«Η απόφαση για πώληση του Μάτρι δεν ήταν απόφαση για τεχνικούς λόγους, όπως δεν ήταν και η απόφαση για πώληση του Τζιακερίνι. Εχω πει πολλές φορές ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ σημαντικό για τη Γιουβέντους καθώς θέλαμε να βάλουμε στα ταμεία όσα λεφτά ξοδέψουμε. Καταφέραμε για πρώτη φορά μετά από χρόνια να έχουμε θετικό ισολογισμό και μόνο αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε να ξοδέψουμε πολλά. Εχω πει πολλές φορές ότι οικονομικά δεν είμαστε ακόμη σε θέση να ξοδεύουμε 30-40-50 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουμε ένα παίκτη όπως κάνουν οι αντίπαλοι μας στην Ευρώπη αλλά εσείς λέτε ότι μειώσαμε τη διαφορά από αυτούς... Εχω πει πολλές φορές ότι οι αντίπαλοι μας στην Ιταλία ενισχύθηκαν καθώς ξοδεύουν πιο πολλά από εμάς και φέτος θα είναι πολύ δύσκολη η μάχη για το πρωτάθλημα αλλά εσείς λέτε ότι ανοίξαμε την ψαλίδα από αυτούς... Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην καταλαβαίνετε κάποια πράγματα», τόνισε ο Κόντε και μετά εξήγησε γιατί ο Μάτρι πουλήθηκε συγκεκριμένα στη Μίλαν.

«Επειδή η Μίλαν έκανε πρόταση. Αν έκανε άλλη ομάδα, θα τον πουλούσαμε αλλού. Με αυτή τη μεταγραφή εμείς αποδυναμωθήκαμε και αυτοί ενισχύθηκαν. Ο Μάτρι ήταν συνολικά ο πρώτος σκόρερ της Γιουβέντους την τελευταία διετία, είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας, ένας πιστός ποδοσφαιριστής. Ο Τζιακερίνι, από την άλλη πλευρά, είναι διεθνής με την εθνική Ιταλίας. Σας έχω πει πολλές φορές ότι αυτή είναι η οικονομική κατάσταση αυτή τη στιγμή και θέλω να το καταλάβουν όλοι. Δημοσιογράφοι και οπαδοί. Θέλω να καταλάβουν όλοι τι δουλειά κάνουμε στη Γιουβέντους, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες για να φέρουμε την ομάδα, μέσα από επιτυχίες, ξανά σε μια δυνατή θέση οικονομικά».

ΛΑΘΟς Τοπικ πριν :grin: αυτα για οσους θελουν να πονταρουν Γιουβεντους για πρωταθλητρια ιταλιας :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
κουμαροσκυλα ξυπνηστε Σαββατο μεσημερι παει εχουμε πολεμο

ρε την ξεκωλιαρα την βαγιε.....

γουεστ χαμ
αμβουργο
ναπολι
γουλβς
καισερι

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
ΛΙΝΤΣ,ΜΙΛΓΟΥΟΛ,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,ΚΙΕΒΟ. Καλα να περνατε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γκολ γκολ τα γιαννενα με την καλλονη
under κιεβο
χ λιντς
σιενα 2πλο
λεβερκουζεν 2πλο
χ2  βερντερ
μπαστια under

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.679
Πόντοι
5.006
κουμαροσκυλα ξυπνηστε Σαββατο μεσημερι παει εχουμε πολεμο

ρε την ξεκωλιαρα την βαγιε.....

γουεστ χαμ
αμβουργο
ναπολι
γουλβς
καισερι
κατσε ρε συ πινουμε καφε πλατεια με 2 λαπτοπ και εφημεριδεσ μεγαλη μελετη... :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.679
Πόντοι
5.006
Ασχετο ειναι και ο μητρογλου με δημουτσο και σε αλλο τραπεζι σιοβασ μανιατησ...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.679
Πόντοι
5.006
Η πρωινη μελετη εδειξε αμβουργο ρεντιγκ...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
έχω λυσσάξει να πίασω μια μπόμπα...άσσος η εβιάν!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera se ola ta paidia :grin:  οβερ 5 ευρω την λιντς με την κπρ το οβερ ειναι αουτσαιντερ :rockon: στα ματια μου ομως οχι :P και  υπαρχει πιθανοτητα να βγει :grin: :grin: ρισκαρω αλλα αν δεν ρισκαρεις πως θα καταλαβεις αν επρεπε να το κανεις η οχι τουλαχιστον εχει ενα σκεπτικο εχω μια εμπνευση :grin: εχω ενα ντριμ :grin: :grin:  :priest: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom