Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.687
Πόντοι
5.006
και ενα μπουμπουνισμα 100 ευρω παοκ 1.42 και ολυμπιακο 1.40.. :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
με το που βαζουν 2 γκολ οι ομαδες στην φιλανδια τραβανε χειροφρενο :grin: Αρε σαν την αγγλια δεν εχει τελικα :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
να σαι καλα.. επισησ και σε ολουσ τουσ αγωνιζομενουσ...
παρε και μια ινδονισια 80 χιλιαδες θεατες λιβερπουλ και ας μην γαμησουν ποτε :grin: Αυτο που γινεται με την λιβερπουλ δεν υπαρχει ουτε στα παραμυθια :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
καλησπερα λαχτι κουοπιο οβερ 3μ5 για το 1 ημιχρονο αλλα 25 λεπτα πονταρισμα 2 ευρω στην βετ365 προιστορια ειχαν ενα 8-0 φουλ οβερ και οι δυο  στα τελευταια παιχνιδια τους για να δουμε :) :) :priest: :grin:
Ρε φιλε, σορρυ, αλλα παιζεις με καταστροφικο τροπο...
Οβερ 3,5 στο ημιχρονο ειναι πολυ δυσκολο και παρασυρεσαι οταν εχουν μπει ηδη δυο γκολ και δε δινει πολυ, αν ειναι παιξτο καλυτερα πριν αρχισει που δινει και μεγαλη αποδοση...
Εγω χθες επαιξα δυαδα την Στανταρ Λιεγης οωερ 2,5 ημιχρονο με 5,5 αποδοση και στο ημιχρονο την Μπεσικτας με την Τρομσο οβερ 2,5 με 3,5 αποδοση ενω ηταν 0-0 το ματς...
Τη Στανταρ την επιασα αμεσως καθοτι στο 10' ηταν ηδη 2-1 το σκορ και η Μπενφικα αμεσως στην αρχη του δευτερου ημιχρονου εβαλε δυο γκολ και ηθελα αλλο ενα, αλλα λογω του οτι εχουν δει πολλα τα ματακια μου, για να καλτψω τον κωλο μου, το αντερ 2,5 ειχε 3,40 οταν εγινε το 2-0 και το πονταρα για ν ακαλυψω το πονταρισμα μου και ν αβγαλω και κατι αν δε μπει αλλο γκολ, οπως και εγινε και το ματς εληξε στο 2-0...
Ετσι που λες Χρηστο, ειχαν 40' σχεδον ακομα να μπει ενα γκολ για να πληρωθω απο την δυαδα που εβγαζε καπου 18 και κατι αποδοση και τελικα παλι καλα που πληρωθηκα απο το 3,40 εστω και λιγο, το γκολ ειναι ατιμο πραγμα..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε φιλε, σορρυ, αλλα παιζεις με καταστροφικο τροπο...
Οβερ 3,5 στο ημιχρονο ειναι πολυ δυσκολο και παρασυρεσαι οταν εχουν μπει ηδη δυο γκολ και δε δινει πολυ, αν ειναι παιξτο καλυτερα πριν αρχισει που δινει και μεγαλη αποδοση...
Εγω χθες επαιξα δυαδα την Στανταρ Λιεγης οωερ 2,5 ημιχρονο με 5,5 αποδοση και στο ημιχρονο την Μπεσικτας με την Τρομσο οβερ 2,5 με 3,5 αποδοση ενω ηταν 0-0 το ματς...
Τη Στανταρ την επιασα αμεσως καθοτι στο 10' ηταν ηδη 2-1 το σκορ και η Μπενφικα αμεσως στην αρχη του δευτερου ημιχρονου εβαλε δυο γκολ και ηθελα αλλο ενα, αλλα λογω του οτι εχουν δει πολλα τα ματακια μου, για να καλτψω τον κωλο μου, το αντερ 2,5 ειχε 3,40 οταν εγινε το 2-0 και το πονταρα για ν ακαλυψω το πονταρισμα μου και ν αβγαλω και κατι αν δε μπει αλλο γκολ, οπως και εγινε και το ματς εληξε στο 2-0...
Ετσι που λες Χρηστο, ειχαν 40' σχεδον ακομα να μπει ενα γκολ για να πληρωθω απο την δυαδα που εβγαζε καπου 18 και κατι αποδοση και τελικα παλι καλα που πληρωθηκα απο το 3,40 εστω και λιγο, το γκολ ειναι ατιμο πραγμα..
ζαν εχεις δικιο απλα δοκιμασα μπας μιας και ειχαν φερει πολλα οβερ 2 ευρω ενω ηθελε 20 λεπτα και κατι.. Καμια φορα παιζω με την νοοτροπια και την σκεψη την αγγλικια.. Που καλυτερα να παιζω μονο εκει γιαυτο τον τροπο παιχνιδιου που μου αρεσει.. Ενταξει δεν εχω παραπανω.. :grin: :grin: Αλλα αυτο το παιχνιδι που εκανα με την λαχτι δεν ειχε στηριξη καπου το εκανα σαν να ερηξα ζαρια το οτι ειχαν οβερ μεταξυ τους και σα τελευταια παιχνιδια τους δεν παει να πει οτι εγιναν και ομαδες τις πρεμιερ λινγκ :grin: :grin: αρσεναλ-τοτεναμ :grin: :grin: :grin: ΥΓ.. παω προποτζηδικο εχθες με την ειπαν που επαιξα την μπεσικτας οβερ 2,5 στο 2-0 δεν ειναι αυτο καθομαι στο pc και ερχονται και με ρωτανε οι πελατες τι παιζεις τι ειναι αυτο και ακουει ο προποτζης και λιγο εχει δικιο οποτε τερμα και απο το προποτζηδικο τα στοιχηματα στην βετ365 καλυτερα μαλλων :grin: :grin: Για να δουμε τι θα γινει στο σουπερ καπ μπαγερν τσελσι μπορει να το εβαλε κανα οβερ 3,5 ο σταμ :grin: :sunglasses:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ζαν εχεις δικιο απλα δοκιμασα μπας μιας και ειχαν φερει πολλα οβερ 2 ευρω ενω ηθελε 20 λεπτα και κατι.. Καμια φορα παιζω με την νοοτροπια και την σκεψη την αγγλικια.. Που καλυτερα να παιζω μονο εκει γιαυτο τον τροπο παιχνιδιου που μου αρεσει.. Ενταξει δεν εχω παραπανω.. :grin: :grin: Αλλα αυτο το παιχνιδι που εκανα με την λαχτι δεν ειχε στηριξη καπου το εκανα σαν να ερηξα ζαρια το οτι ειχαν οβερ μεταξυ τους και σα τελευταια παιχνιδια τους δεν παει να πει οτι εγιναν και ομαδες τις πρεμιερ λινγκ :grin: :grin: αρσεναλ-τοτεναμ :grin: :grin: :grin:
Μπαα, μαλλον επαιξες γιατι ηθελες να παιξεις, την κλασσικη μαλακια που κανουμε ολοι μας και παιζουμε χωρις εμπνευση, ουσιαστικα χωρις λογο...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Καντε την λανς οβερ και  1σσο την μπαγερν :grin: ΥΓ.. ο Δικος ο γνωστος ο πακετινιο με ειπε μονο ΠΑΟΚ στον ασσο.. Τον υπολογιζω το λιγοτερο 1000 :grin: ευρω το περισοτερο 2000 :grin: Γιατι θα εχει και αλλα κουπονια :grin: :grin: :grin: :2funny: :grin: Προιστορια τωρα την ειδα 22 Νικες 2 ισοπαλιες 0 ηττες :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εβαλα στο 4.00 τις μπαγερν στο ημιχρονο  150 ευρω :grin:ΥΓ.. Παιδια πλακα κανω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: εχθες επαιξα 98 ευρω στην μπεσικτας οβερ 2,5 ενω επρεπε να το κανω σημερα με την μπαγερν αλλα ετσι ειναι η ανυπομονισια :grin: :grin: :grin: ΥΓ.. Ας βγει ασσος και οβερ και μακαρι οβερ 3,5 γιατι οι μπουκ με το ουεφα μας ξεριζωσαν τα νεφρα :grin: Ας κερδισει και κανενας πατριωτης :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Δεν χονευεται η τσελσι ειναι κατι σαν την μπερμιγχαμ τσεκουρια σε μεγαλυετρο επιπεδο κωλο ομαδα δηλαδη :grin: Ας βγει το συστηματακι μου το 4-5-6 θα σας βγαλω για ρετσινα :grin: :grin:

Επισκέπτης
εβαλα στο 4.00 τις μπαγερν στο ημιχρονο  150 ευρω :grin:ΥΓ.. Παιδια πλακα κανω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: εχθες επαιξα 98 ευρω στην μπεσικτας οβερ 2,5 ενω επρεπε να το κανω σημερα με την μπαγερν αλλα ετσι ειναι η ανυπομονισια :grin: :grin: :grin: ΥΓ.. Ας βγει ασσος και οβερ και μακαρι οβερ 3,5 γιατι οι μπουκ με το ουεφα μας ξεριζωσαν τα νεφρα :grin: Ας κερδισει και κανενας πατριωτης :grin: :grin: :grin:
Ακομα στοιχημα παιζεις ρε χρησταρα, δεν καταστραφηκες  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ακομα στοιχημα παιζεις ρε χρησταρα, δεν καταστραφηκες  :grin:
:grin: Μου αρεσει :idiot: πως να το σταματησω :grin: αν καταστραφω θα παιζω πιο λιγα :grin: αλλα παλι θα παιζω :grin:.. Στο προποτζηδικο βλεπω κατι παλικαρια που δεν εχουν μια :zfuck: και παιζουν σαν τσιμπουρια :zfuck: υπαρχουν και καποιοι που δεν ξερουν τι να τα κανουν τα λεφτα :grin: και παιζουν και αυτοι σαν μαστουρια.. :grin: :grin: Ειναι παθος μαν.. αλλα εχεις στοιχεια αν εισαι συγκρατημενος μπορεις και να βγαλεις καποια λεφτα.. :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ενα παλικαρι στο προποτζηδικο ακουστε δελτιο που εκανε :grin:  Εβαλε 3αδα  κατακτηση ελλαδος στο μπασκετ  Ασσο ατρομητο τωρα με τον αρη που θα γινει νομιζω την δευτερα ζυτησε ο ατρομητος αναβολη για να ξεκουραστει και η σουπερ λιγδα την εκανε αποδεκτη(παει το 2πλο :grin:) και Ασσο ΠΑΟΚ με τον Πανιωνιο 6 ευρω.. :grin: :grin: Με το εδειξε και με ειπε να του πω την γνωμη μου του λεω τι να σε πω :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
δεύτερη φορά που παίζω την τσέλσυ σε απόδοση αουτσάιντερ και δεύτερη φορά που κολλάει στο Χ...(η πρώτη με γιουνάιτεντ)...τι θα γίνει ρε ζοζέ??θα πάρεις κανένα καλό διπλό να πληρωθούμε πλουσιοπάροχα??/και χάσανε ένα σκασμό τετατετ τα μαλακισμένα...παντως η απόδοση στον άσσο της μπάγερν ήταν για γέλια... :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεύτερη φορά που παίζω την τσέλσυ σε απόδοση αουτσάιντερ και δεύτερη φορά που κολλάει στο Χ...(η πρώτη με γιουνάιτεντ)...τι θα γίνει ρε ζοζέ??θα πάρεις κανένα καλό διπλό να πληρωθούμε πλουσιοπάροχα??/και χάσανε ένα σκασμό τετατετ τα μαλακισμένα...παντως η απόδοση στον άσσο της μπάγερν ήταν για γέλια... :2funny: :2funny: :2funny:
lage αν θες να κονομησεις :grin: παιξε το συστηματακι μου ειμαι σαββατογεννημενος θα βγει :cheesy: :cheesy: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
αντε και βαγιεκανο κλεισουμε δελτιο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.687
Πόντοι
5.006
οντωσ ηταν για γελια για αυτο ειπαμε χ2

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.687
Πόντοι
5.006

Stories

Νέο!

Stories