Επισκέπτης
Θυμήθηκα ένα παιχνίδι εκείνη την ημέρα την Μαγιόρκα που έδινε 2.05 το οβερ και ήρθε 7-1!Αστον Βίλα και Μπρίστολ Σίτυ συμφωνώ για τα άλλα αδιαφορώ...εκτός αν είναι η δεκάδα που είχες βάλει πέρυσι και έκαψες τον cretan...
Θυμήθηκα ένα παιχνίδι εκείνη την ημέρα την Μαγιόρκα που έδινε 2.05 το οβερ και ήρθε 7-1!Αστον Βίλα και Μπρίστολ Σίτυ συμφωνώ για τα άλλα αδιαφορώ...εκτός αν είναι η δεκάδα που είχες βάλει πέρυσι και έκαψες τον cretan...
Μην τα ακουμπάς, η Σίτυ είναι αλλοπρόσαλλη και η Νιουκαστλ έχει πολλούς τραυματισμούς συν ότι η Στοουκ παλεύει όλα τα παιχνίδια δυνατά και η Σαντερλαντ από τότε που έφυγε ο Κιν ανεβαίνει συνεχώς!ρε ταρατσα απο αγγλια πως βλεπεις το διπλο της σιτυ επι της στοουκ και τον ασο της νιουκαστλ επι της σαντερλαντ;
ναι ολα μαζι τα επαιξα και αν τα πιασω βγαζω 1000 ευρω.πως τα βλεπεις?
για σαντρλαντ το ειπα επειδη πλακωθηκαν ο φερτιναντ με το μαυρο και η νιουκαστλ κινδυνευει.Μην τα ακουμπάς, η Σίτυ είναι αλλοπρόσαλλη και η Νιουκαστλ έχει πολλούς τραυματισμούς συν ότι η Στοουκ παλεύει όλα τα παιχνίδια δυνατά και η Σαντερλαντ από τότε που έφυγε ο Κιν ανεβαίνει συνεχώς!
Είναι πολύ επικίνδυνα σε σχέση με άλλα. Ότι θες κάνω για να μην σε πάρω και στον λαιμό μου! Μπορεί να βγουν και τα 2!για σαντρλαντ το ειπα επειδη πλακωθηκαν ο φερτιναντ με το μαυρο και η νιουκαστλ κινδυνευει.
Εδώ αναφέρουμε τι παίζουμε εμείς οι ίδιοι, κανείς δεν είναι αναγκασμένος να παίξει ότι γράφουμε!
5-6 άτομα πέρσι όλο τον χρόνο γράφαμε τι θα παίξουμε με τον "φόβο" να εκτεθούμε, το να κάνεις κριτική palermo χωρίς να έχεις προτείνει δημόσια ποτέ τι παίζεις είναι τουλάχιστον γελοίο!
Δύσκολα να βγουν όλα τα φαβορί που έβαλες, συνήθως κάποια σπάνε!μαγκες καλησπερα,εχω παιξει μαντσεστερ,αρσεναλ,γιουβεντους,ιντερ,ρειντζερς,ρεαλ μαδριτης κ μπαρτσα.πως τα βλεπετε?
παντως σημερα βλεπω αχαστο τον οφηΕίναι πολύ επικίνδυνα σε σχέση με άλλα. Ότι θες κάνω για να μην σε πάρω και στον λαιμό μου! Μπορεί να βγουν και τα 2!
Εγώ λέω να βάλω κανα σπίτι στο αντερ του Ηρακλή! :Sπαντως σημερα βλεπω αχαστο τον οφη
φιλε ευχαριστωπαιζεις λοιπον 7 φαβορι με πολυ μικρες αποδοσεις που κυμαινονται απο 1,15 εως 1,5 για καθε αγονα και ολες μαζι δινουν 8,50-9 αναλογα την εταιρεια.
για να παρεις το χιλιαρικο ως κερδος πρεπει να βαλεις 135€.
η φιλοσοφια μου στο συοιχημα ειναι εντελως διαφορετικη.οσο καιρο παιζω σπανια εχω δει ΣΚ στο οποιο περνανε ολα τα φαβορι και ετσι δεν νομιζω οτι αξιζουν τον κοπο και την αγωνια στοιχηματα σαν το δικο σου.
πιστευω,καθααρα λογω στατιστικης,οτι καποιο θα σπασει.
καλη τυχη παντως
παντως σημερα βλεπω αχαστο τον οφη
Δύσκολα να βγουν όλα τα φαβορί που έβαλες, συνήθως κάποια σπάνε!
Ειδικά η united είναι επικίνδυνη γιατί το έχει παρακάνει με συνεχόμενες νίκες και κάπου θα σκοντάψει και με τα συνεχή παιχνίδια είναι πιθανόν να το κάνει σήμερα!
Εδώ αναφέρουμε τι παίζουμε εμείς οι ίδιοι, κανείς δεν είναι αναγκασμένος να παίξει ότι γράφουμε!
5-6 άτομα πέρσι όλο τον χρόνο γράφαμε τι θα παίξουμε με τον "φόβο" να εκτεθούμε, το να κάνεις κριτική palermo χωρίς να έχεις προτείνει δημόσια ποτέ τι παίζεις είναι τουλάχιστον γελοίο!
ναι κ εγω αυτο το παιχνιδι φοβαμαι.Δύσκολα να βγουν όλα τα φαβορί που έβαλες, συνήθως κάποια σπάνε!
Ειδικά η united είναι επικίνδυνη γιατί το έχει παρακάνει με συνεχόμενες νίκες και κάπου θα σκοντάψει και με τα συνεχή παιχνίδια είναι πιθανόν να το κάνει σήμερα!
Η ΦΟΦΗ στο 2.50 στην Interwetten αλλά εγώ λεφτά σ'αυτή την κωλοομάδα δεν ακουμπάω...!!!!εχει και καλη αποδοση και με τρωει και εμενα
και εγω αυτο του ειπα.
ας πω και εγω τι επαιξα σημερα...
ασσο για την αστον βιλα και την χαλ με αποδοση δυαδς 3,50
ασσο για τον πανιωνιο και Χ2 διπλη ευκαιρια τον αστερα αυριο στη ξανθη με αποδοση δυαδας 3,00
σιγά να μην βγω να προτείνω,κουμάντο στην τσέπη του αλλουνού θα κάνω?
εγώ παίζω διαφορετικά,2 ματς του 1.30-1.40 με υψηλό ποντάρισμα(μεγαθήρια Σέλτικ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κλπ )
ΥΓ πρόταση για σήμερα...ΑΡΗΣ 4-6 γκολ!!!!
Ρε συ καταλαβαίνεις αυτά που σου γράφουμε ή όχι???σιγά να μην βγω να προτείνω,κουμάντο στην τσέπη του αλλουνού θα κάνω?
εγώ παίζω διαφορετικά,2 ματς του 1.30-1.40 με υψηλό ποντάρισμα(μεγαθήρια Σέλτικ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κλπ )
ΥΓ πρόταση για σήμερα...ΑΡΗΣ 4-6 γκολ!!!!