Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
Αστον Βίλα και Μπρίστολ Σίτυ συμφωνώ για τα άλλα αδιαφορώ...εκτός αν είναι η δεκάδα που είχες βάλει πέρυσι και έκαψες τον cretan... :grin:
Θυμήθηκα ένα παιχνίδι εκείνη την ημέρα την Μαγιόρκα που έδινε 2.05 το οβερ και ήρθε 7-1! :rockon:

Επισκέπτης
ρε ταρατσα απο αγγλια πως βλεπεις το διπλο της σιτυ επι της στοουκ και τον ασο της νιουκαστλ επι της σαντερλαντ;

Επισκέπτης
ρε ταρατσα απο αγγλια πως βλεπεις το διπλο της σιτυ επι της στοουκ και τον ασο της νιουκαστλ επι της σαντερλαντ;
Μην τα ακουμπάς, η Σίτυ είναι αλλοπρόσαλλη και η Νιουκαστλ έχει πολλούς τραυματισμούς συν ότι η Στοουκ παλεύει όλα τα παιχνίδια δυνατά και η Σαντερλαντ από τότε που έφυγε ο Κιν ανεβαίνει συνεχώς! :rockon:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ναι ολα μαζι τα επαιξα και αν τα πιασω βγαζω 1000 ευρω.πως τα βλεπεις?

παιζεις λοιπον 7 φαβορι με πολυ μικρες αποδοσεις που κυμαινονται απο 1,15 εως 1,5 για καθε αγονα και ολες μαζι δινουν 8,50-9 αναλογα την εταιρεια.

για να παρεις το χιλιαρικο ως κερδος πρεπει να βαλεις 135€.

η φιλοσοφια μου στο συοιχημα ειναι εντελως διαφορετικη.οσο καιρο παιζω σπανια εχω δει ΣΚ στο οποιο περνανε ολα τα φαβορι και ετσι δεν νομιζω οτι αξιζουν τον κοπο και την αγωνια στοιχηματα σαν το δικο σου.
πιστευω,καθααρα λογω στατιστικης,οτι καποιο θα σπασει.

καλη τυχη παντως

Επισκέπτης
Μην τα ακουμπάς, η Σίτυ είναι αλλοπρόσαλλη και η Νιουκαστλ έχει πολλούς τραυματισμούς συν ότι η Στοουκ παλεύει όλα τα παιχνίδια δυνατά και η Σαντερλαντ από τότε που έφυγε ο Κιν ανεβαίνει συνεχώς! :rockon:
:birdman: :birdman: για σαντρλαντ το ειπα επειδη πλακωθηκαν ο φερτιναντ με το μαυρο και η νιουκαστλ κινδυνευει.

Επισκέπτης
bobos στην Αγγλία στα στοιχηματζίδικα παίζονται πολύ σήμερα η Βίλα, η Λιντς, η Τρανμιρ, Έξετερ και η Άρμπροουθ! :rockon:

Επισκέπτης
:birdman: :birdman: για σαντρλαντ το ειπα επειδη πλακωθηκαν ο φερτιναντ με το μαυρο και η νιουκαστλ κινδυνευει.
Είναι πολύ επικίνδυνα σε σχέση με άλλα. Ότι θες κάνω για να μην σε πάρω και στον λαιμό μου! Μπορεί να βγουν και τα 2! :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εδώ αναφέρουμε τι παίζουμε εμείς οι ίδιοι, κανείς δεν είναι αναγκασμένος να παίξει ότι γράφουμε!
5-6 άτομα πέρσι όλο τον χρόνο γράφαμε τι θα παίξουμε με τον "φόβο" να εκτεθούμε, το να κάνεις κριτική palermo χωρίς να έχεις προτείνει δημόσια ποτέ τι παίζεις είναι τουλάχιστον γελοίο!
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
μαγκες καλησπερα,εχω παιξει μαντσεστερ,αρσεναλ,γιουβεντους,ιντερ,ρειντζερς,ρεαλ μαδριτης κ μπαρτσα.πως τα βλεπετε?
Δύσκολα να βγουν όλα τα φαβορί που έβαλες, συνήθως κάποια σπάνε!
Ειδικά η united είναι επικίνδυνη γιατί το έχει παρακάνει με συνεχόμενες νίκες και κάπου θα σκοντάψει και με τα συνεχή παιχνίδια είναι πιθανόν να το κάνει σήμερα!

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιζεις λοιπον 7 φαβορι με πολυ μικρες αποδοσεις που κυμαινονται απο 1,15 εως 1,5 για καθε αγονα και ολες μαζι δινουν 8,50-9 αναλογα την εταιρεια.

για να παρεις το χιλιαρικο ως κερδος πρεπει να βαλεις 135€.

η φιλοσοφια μου στο συοιχημα ειναι εντελως διαφορετικη.οσο καιρο παιζω σπανια εχω δει ΣΚ στο οποιο περνανε ολα τα φαβορι και ετσι δεν νομιζω οτι αξιζουν τον κοπο και την αγωνια στοιχηματα σαν το δικο σου.
πιστευω,καθααρα λογω στατιστικης,οτι καποιο θα σπασει.

καλη τυχη παντως
φιλε ευχαριστω

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
παντως σημερα βλεπω αχαστο τον οφη :rockon:

εχει και καλη αποδοση και με τρωει και εμενα

Ειδικά η united είναι επικίνδυνη γιατί το έχει παρακάνει με συνεχόμενες νίκες και κάπου θα σκοντάψει και με τα συνεχή παιχνίδια είναι πιθανόν να το κάνει σήμερα!

και εγω αυτο του ειπα.

ας  πω και εγω τι επαιξα σημερα...

ασσο  για την αστον βιλα και  την χαλ με αποδοση δυαδς 3,50

ασσο για τον πανιωνιο και Χ2 διπλη ευκαιρια τον αστερα αυριο στη ξανθη με αποδοση δυαδας 3,00

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Bundesliga πάντως σήμερα είναι NO BET!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εδώ αναφέρουμε τι παίζουμε εμείς οι ίδιοι, κανείς δεν είναι αναγκασμένος να παίξει ότι γράφουμε!
5-6 άτομα πέρσι όλο τον χρόνο γράφαμε τι θα παίξουμε με τον "φόβο" να εκτεθούμε, το να κάνεις κριτική palermo χωρίς να έχεις προτείνει δημόσια ποτέ τι παίζεις είναι τουλάχιστον γελοίο!

σιγά να μην βγω να προτείνω,κουμάντο στην τσέπη του αλλουνού θα κάνω?
εγώ παίζω διαφορετικά,2 ματς του 1.30-1.40 με υψηλό ποντάρισμα(μεγαθήρια Σέλτικ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κλπ :rockon:)

ΥΓ πρόταση για σήμερα...ΑΡΗΣ 4-6 γκολ!!!!

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι κ εγω αυτο το παιχνιδι φοβαμαι.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εχει και καλη αποδοση και με τρωει και εμενα

και εγω αυτο του ειπα.

ας  πω και εγω τι επαιξα σημερα...

ασσο  για την αστον βιλα και  την χαλ με αποδοση δυαδς 3,50

ασσο για τον πανιωνιο και Χ2 διπλη ευκαιρια τον αστερα αυριο στη ξανθη με αποδοση δυαδας 3,00
Η ΦΟΦΗ στο 2.50 στην Interwetten αλλά εγώ λεφτά σ'αυτή την κωλοομάδα δεν ακουμπάω...!!!!

Την Αστον Βίλλα την έχω κι εγώ για φόρτωμα και ψάχνω το ταίρι της για τη δυάδα...Μπρίστολ Σίτυ και Ιπσουιτς μου κάνουν κλικ προς στιγμήν...!!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
εγώ παίζω διαφορετικά,2 ματς του 1.30-1.40 με υψηλό ποντάρισμα(μεγαθήρια Σέλτικ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κλπ :rockon:)

αν δεν προτεινεις τοτε ασε κ την κριτικη για τις προτασεις του αλλου.

επισης οταν προτεινεις δεν κανεις κοουμαντο στην τσεπη του αλλου...ιδεες του δινεις

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Ρε συ καταλαβαίνεις αυτά που σου γράφουμε ή όχι??? :think:
Ολοι ποστάρουμε εδώ γνώμες και δεν παίρνει κανένας τον άλλο στο λαιμό του... :jerking:
Αν θες να γράψεις τη γνώμη σου για κάποιο μάτς καλώς αν έρχεσαι εδώ και γράφεις σχόλια τύπου"του κώλου προβλέψεις..." και άλλα καλούδια κόφτο :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από μικρομεσαία φαβορί έχω επιλέξει Άστον Βίλα , Ίπσουιτς , Μπάρι , Σπόρτινγκ και Παρί!
Για μεγαλύτερες αποδόσεις...Ντέρμπι , Τζίλιγχαμ , Ίστμπουρν , Αμπερντίν και Μονακό!
Δεν βλέπω να χάνουν Όφη , Μπλάκμπερν και Σερκλ Μπριζ!
Στόουκ , Φούλαμ και Σαουθάμπτον για ισοπαλίες!
4 οβεράκια...Μίλτον , Ροτσντέιλ , Σπόρτινγκ και Μπιλμπάο!
Προσοχή για μπόμπες από Τσάρλτον , Νταντί , Νουμάνθια καθώς και το χάντικαπ που δίνει ο Οπάπ στην Σταντάρ!!!!!
Και τέλος Χ ημίχρονο-2 τελικό για την Λίντς και Χ ημίχρονο-1 τελικό για την Μάντσεστερ! :rockon:

[move] :priest: :priest: :priest:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom