Επισκέπτης
Με πολύ ρίσκο η Ρεμς 1 γιατί καίγεται και η Ρόντα 1 για τον ίδιο λόγο και με το ίδιο ρίσκο αλλά όχι με την απόδοση του ΟΠΑΠ!
Τι κάνεις εδώ μέσα ρε κοπρίτη?105 X
108 1
107 1
104 1
114 X
Σαν το talo ένα πράγμα!Το σαιτ σερνεται η ιδεα μου ειναι?
Περιπολια!!!Τι κάνεις εδώ μέσα ρε κοπρίτη?
Είδες πουθενά τον Αριών?
Eσυ όσο και να μου κωλοτρίβεσαι...πάρτο χαμπάρι δεν σε [size=15pt]ξανα[/size]γαμάω[size=20pt]H δήλωση σοκ της χρονιάς: bull "Έτσι ξεγελάω τα κοπάδια!" [/size]
Σημασία έχει να μπορείςEσυ όσο και να μου κωλοτρίβεσαι...πάρτο χαμπάρι δεν σε [size=15pt]ξανα[/size]γαμάω
Εδω εισαι ρε? Εβαλε 8 γκολ ο Πας και εξαφανιστηκες. Αστερω. Σε ψαχναμαι στα λιβαδιαEσυ όσο και να μου κωλοτρίβεσαι...πάρτο χαμπάρι δεν σε [size=15pt]ξανα[/size]γαμάω
μαγκες καλησπερα,εχω παιξει μαντσεστερ,αρσεναλ,γιουβεντους,ιντερ,ρειντζερς,ρεαλ μαδριτης κ μπαρτσα.πως τα βλεπετε?
Αστον Βίλα και Μπρίστολ Σίτυ συμφωνώ για τα άλλα αδιαφορώ...εκτός αν είναι η δεκάδα που είχες βάλει πέρυσι και έκαψες τον cretan...Άστον Βίλα 1
Μπρίστολ Σίτι 1
Τζίλιγχαμ 2
Μπάρι 1
Καστεγιόν 1
Μπιλμπάo 1
Bιλεμ οβερ
Στανταρ Λιεγης
Σεν Μιρεν αντερ
Μπενφικα αντερ!
Πες εσύ τις δικές σου για γνωστές ρε αλάνι...Σεν Μίρεν άντερ
προβλέψεις του κώλου εντελώς,για παντελώς άγνωστες ομάδες
ναι ολα μαζι τα επαιξα και αν τα πιασω βγαζω 1000 ευρω.πως τα βλεπεις?γινε πιο σαφης
ολα μαζι τα επαιξες?...μια εφταδα δλδ?
Μην μιλάς όταν δεν ξέρεις και πετάς παπαριές!να πεις για ένα σφιχτό ντέρμπυ άντερ πχ παοκ άρης ή παο αεκ είναι λογικό...από ένα κουπόνι με 200 ματς να προτείνεις άντερ την Σεν Μίρεν είναι κάπως εξεζητημένο